Büyük Holdeki Örümcekler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Büyük Holdeki Örümcekler

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Refresh yazdı:
VatanKIRIM yazdı:
Refresh yazdı:
VatanKIRIM yazdı:
Refresh yazdı:Yanlış biliyorsunuz tabi ki canları farklılık gösterebiliyor.Deneyin.
Örneğin 7 bin vurduğunuzda bazen % 50 canı gidiyor bazen % 45 bazen % 40.Canlarında farklılıklar mevcut.
örsünün her hasar alışında ve vuruşunda azaldığını biliyosun dimi?
Ne alaka ?
sonrada gelip bana anlamıyosun diye çıkışıyolar.Kardeşim verdiğin hasarın düşmesi için illa 0 olması gerekmez.En düzgün örneği Klan savaşlarında veya kişisel savaşlarda 1000 örs ile vurduğunuz karaktere atıyorum 10.000 vuruyosun 300 örs ile 6.000 civarı vurmaya başlarsın.Sen orda hasar aldıkça ve verdikçe, efsunları kullandıkça örsün düşer.Örümceklerin vuruşu örs'ü daha fazla götürüyor.En kolayı da büyücü olarak Loxoceles örümceklerine gittiğinde örsünün düşüşünü izleyebilirsin.Büyücü olarak dememin sebebi şifacı ve savaşçıya göre daha çok hasar almasıdır.Anlatabildim mi ne alaka?

iyi forumlar
Dediğin şey yanlış bir kere öyle bir şey yok.
Gel gelelim doğru bile olsa konumuzla alakası yok.
Ben ikisine de 7 bin vuruyorum diyorum sen diyorsun örsün azsa daha az vurursun.?
Şaka gibi :D
eğer örsüm azaldığında daha az vurduğunu bilmiyosan cidden şaka gibi :lol: süs olsun diye koymadılar onu :)
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

VatanKIRIM yazdı: eğer örsüm azaldığında daha az vurduğunu bilmiyosan cidden şaka gibi :lol: süs olsun diye koymadılar onu :)
Süs olsun diye koymadılar zaten 0 olunca hiç bir etkisi olmuyor eşyaların.Ayrıca tam emin olmamakla beraber örsün 100 den azsa üzerindeki efsunlar etki etmiyor ama verdiği zırhı yine veriyor.
Fakat örs 300 ken 6 bin vurursun 1000 ken 10 bin vurursun öyle bir şey yok.
O kadar iddialıysan ispatla buyur.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

arkadaş bu örs muhabbeti nedir örsle ne alakası var durumun benim örsüm 1000 ken veya 500 ken ne farkeder yaratığa vurduğum hasardan bahsediyorum ben 1000 kende 500 kende yaratığa 11 bin vurabilirim hasarım düşmüyor sonuçta. Benim dediğim konu yaratığa 11 bin vurup 30 canı kalıyor 8 bin vurup ölüyor bununla örsün arasında nasıl bir bag kuruyorsunuz.

Bu yaratıklar aynıysa neden biri 22 bin küsür canda yanlanıyor ve ben o yaratığa 10 bin civarı vurduğumda ölüyor??? Yaratık 10 bin küsür canla tekrar canlanıyor ama 15 bin vuruyorum anca ölüyor. Dikkat ettim her örümcek farklı canla tekrar kalkıyor ama o canlar geçerli gözükmüyor. Fotografta koyabilirim farklı canlarda kalktıklarını göstermek için.
Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Yurnero yazdı:arkadaş bu örs muhabbeti nedir örsle ne alakası var durumun benim örsüm 1000 ken veya 500 ken ne farkeder yaratığa vurduğum hasardan bahsediyorum ben 1000 kende 500 kende yaratığa 11 bin vurabilirim hasarım düşmüyor sonuçta. Benim dediğim konu yaratığa 11 bin vurup 30 canı kalıyor 8 bin vurup ölüyor bununla örsün arasında nasıl bir bag kuruyorsunuz.

Bu yaratıklar aynıysa neden biri 22 bin küsür canda yanlanıyor ve ben o yaratığa 10 bin civarı vurduğumda ölüyor??? Yaratık 10 bin küsür canla tekrar canlanıyor ama 15 bin vuruyorum anca ölüyor. Dikkat ettim her örümcek farklı canla tekrar kalkıyor ama o canlar geçerli gözükmüyor. Fotografta koyabilirim farklı canlarda kalktıklarını göstermek için.
Alakası yok zaten bende onu anlatmaya çalışıyorum.
Canları farklı zaten SİLAHÇI da söylemiş %5-40 arası canları farklılık gösteriyor.
22 bin canla canlanıp 10 bin vurduğunda ölmesini anlarımda 10 bin canla doğup 15 bin vurma ile anca ölen ilk defa duyuyorum.
Birincisi açıklanabilir.1-2 candayken 10 bin küsür vurduğundan normal canından 10 bin fazla doğar.Bu aynı şunun gibi çembrlitaşta tesla kürelerinden hasar yediğinde 900 bin küsür canla doğabiliyorsun.
ikincisini olma ihtimali yok.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Örs muhabbeti çıktıktan sonra gidip bir eşyayı 200 örse düşürüp öyle vurdum bide 1000 örslü eşya ile vurdum.Malesef arada hiç bir fark olmadı.Kesin eminim diyorsan video çekip koyabilirim.
Resim
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

Konu örs muhabbetine döndü ama arkadaşlar genel için demiyorum ama örs muhabbetini çıkaran arkadaş yada öle düşünen arkadaşlara sölicem.

örsün 1000 ken 10000 vurursun örsün 300 olsun 10000 vurursun oyun bilginiz yoksa denemeden yazı yazmayın. Örsün hasarını düşürmediği sürece vuruşun değişmez. Kulaktan duyma sözlerle yorum yapmayın.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön