tılsımı üret full dizili olmana gerek yok.MAOTUN yazdı:Migrat ve Sığınak süreleri sadece dizili olanlar için kısalcak.
2331 Elektrik & Yıldırım 2
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: 2331 Elektrik & Yıldırım 2
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Azat setli büyücüde aynısını dene bakalım olacak mı ?Refresh yazdı:tılsımı üret full dizili olmana gerek yok.MAOTUN yazdı:Migrat ve Sığınak süreleri sadece dizili olanlar için kısalcak.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Sonuçta daha kısa sürede gideceksin hasarın ne olursa olsun.MAOTUN yazdı:Azat setli büyücüde aynısını dene bakalım olacak mı ?Refresh yazdı:tılsımı üret full dizili olmana gerek yok.MAOTUN yazdı:Migrat ve Sığınak süreleri sadece dizili olanlar için kısalcak.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
4 büyüdede yıldırım 2 olduğunu düşünsek ve üstleri dizili olmasa bile çok ciddi bir süre kısalması olacak. Zaten 4 ününde üstü dizili olsa düşünemiyorum bile. Ben 4 büyü 2 şifadan örnek verdim tabi. Savaşçı ilede göründüğü gibi işler iyi yürümüş burada. 2 tank 2 şifa 2 büyü girilse migrata büyülerde yıldırım 2 olsa, tanklar etrafı topladıktan sonra büyülere sapsa felaket olur gerçekten.

- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
XxPEERLESSxX yazdı:4 büyüdede yıldırım 2 olduğunu düşünsek ve üstleri dizili olmasa bile çok ciddi bir süre kısalması olacak. Zaten 4 ününde üstü dizili olsa düşünemiyorum bile. Ben 4 büyü 2 şifadan örnek verdim tabi. Savaşçı ilede göründüğü gibi işler iyi yürümüş burada. 2 tank 2 şifa 2 büyü girilse migrata büyülerde yıldırım 2 olsa, tanklar etrafı topladıktan sonra büyülere sapsa felaket olur gerçekten.
2 şifa 3 trans set büyü ve 1 sağlam tank.Tank hiç oturmadan şifacılar doldurur zaten.Müthiş olur
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Olumsuz Bir Cevap Versem, Hakaret İçerirdim. Seviyeli Bir Yorum Yapmak İçin Özen GösterdimuLtrAsLaN95 yazdı:Son yorumda westsoon yazıyodu ben kafamdan geçirdim bu net olumsuz bi şey yazacak kardeşim senin amacın ne ya her şeye bi kusur en iyisi sensin tamam uretmişsin burada havanı da attın derdin neRivalxmelodi yazdı:Merhabalar,
Bunlar Olağan Şeyler, Herkes Bunların Olucağını Zaten Tahmin Edebiliyor![]()
Tebrikler Demek istiyorum, Fakat içimden gelmıyorBizde Yıldırım 2 ürettik 2 veya 3 hafta kadar önce. Ama Böyle Çekip Resim Koymuyoruz. 3 4 ay Sonra zaten bunlarda çöp olucak. Yine Uğraşmışsınız O kadar hava atmak için;
Emeğe Saygı ...![]()
Birde Sunucun Beyaz Köşk yazıyor, Eminönüde Oynayan Arkadaşlar Yorumuma cevap verebilirdi. Seni İlgilendiren Neydi Anlayamadım da ?
- jokerkaan
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Al Dem
Gofret'imiz Kalmamıştı ya :SYAZGI yazdı:Tebrikler gencler emeğinize sağlık...
peki ya siz bunları keserken gofret yediniz mi ?![]()
FaLaNFeLaN
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
2 tank 2 şifa 2 büyücü migrata girilecek.Büyücülerde yıldırım 2 tılsımı olacak.Tanklar slotları toplarken şifacılara hs atacak.Migratın en başından centrion yolunu bir tank,yılan yolunu bir tank toplucak o sırada yanlarında ikisininde bir şifa bulunacak.Ortada hepsi toplanacak
Büyücülere hedef saptırma ve sonuç 10dk da her yer tertemiz.Bunu denemek süper olur 
- jokerkaan
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Al Dem
Merhababerkan587 yazdı:2 tank 2 şifa 2 büyücü migrata girilecek.Büyücülerde yıldırım 2 tılsımı olacak.Tanklar slotları toplarken şifacılara hs atacak.Migratın en başından centrion yolunu bir tank,yılan yolunu bir tank toplucak o sırada yanlarında ikisininde bir şifa bulunacak.Ortada hepsi toplanacakBüyücülere hedef saptırma ve sonuç 10dk da her yer tertemiz.Bunu denemek süper olur
Bir Başka Lonca Üyemize Yıldırım 2 Tılsımı Üretmek Üzereyiz. Şayet Bu Tılsımı Üretince İlk Deneyeceğimiz Sistem Bu
FaLaNFeLaN
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Yol ayrımından Cent'e kadar gidebilecek tank oyunda yok fundıler varken imkansız:)
Gruba tavsiyem 2.Tılsımı ürettikden sonra sığınak atın:)
Deli bir tank ve Plevne İksirle Giriş'ten Motora kadar çok rahat slotları toplayabilir.2 Kere şifaya hs vermesi yeterli olacaktır.
Motordan sonra bu sistemle 3 kere de kenana gelebilirsiniz.Ki bu da seri olursanız 5 dk'da kenanda olmanız demek:)
Bunu görmek isterim:)