TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI(ARZ VE LODOS)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Bizifarklı Clan

Re: TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI(ARZ VE LODOS)

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

Berika yazdı:
dafnehazal35 yazdı:Ahmet avcıyı benim gibi bu oyunda istemeyen çok sanırım.zaten sıra ona geldi şimdi.
Temizlenecek ufak bir çıban olduğunu düşünüyorum hali tavrı ve küstahlığıyla.forumdan açıkçada meydan okuyorum ona Ariften sonra sıra sana geldi ahmet :twisted: Bu arada oyuna yapılan bir çok eleştiriye bende katılıyorum maden ocağına işportacı konulmaması çantayı boşaltmak için çoğumuzun em den geçmemiz saçma sapan bir olay programcıların bunu akıl edecek zekada olmadıklarını zaten biliyoruz fakat test edenlerde mi bu ayrıntıya hiç dikkat etmedi şaşılacak şey doğrusu ayrıca maden ocağında bir tane ruh taşı konsa topkapıya geçiş için çok daha güzel olurdu ve oyunda şöyle bizi daha fazla heycanlandıracak en azından 1 tane büyük boss konulsaydı çok daha heycan verici olabilirdi.bunlar düzeltilirse ortada fazla sorun kalmayacağını düşünüyorum.

Ahmet Avcı hakkında yaptığın açıklamalarla senin de ne kadar küstah bir karakterde olduğun aşikar. Talihsiz hezeyan dolu bir açıklama yapmışsın.

Programcıların, yöneticilerin veya emeği geçen statü fark etmeksizin bir bireyin performansı doğrultusunda sizlere sunulan bir projeyi beğenmiyorsanız, dile getirebilirsiniz. Tabi ki oyunu eleştirelim hep beraber. Hatalarını irdeleyelim. Lakin, En mükemmeli ve eksiksiz bir proje ile bile birilerinin isteklerini karşılar, bir başkasınınkine karşılık veremeyebilirsiniz. Çünkü her bir bireyin kendine özgü ayrıntılarının saklandığı bir düşüncesi vardır.

Topkapı geleceğine dair açıklama yapılmasıyla birlikte çoğumuz sabırsızlıkla heyecan içinde bekliyorduk. Bölge sizlere sunulduğu vakit, Kimileri beğendi. Kimileri ise beğenmedi. Sayısız benzer başlık adı altında konular açıldı. Topkapının açılması ile ben bir şey kaybetmedim. Aksine topkapının çoğumuzun beğenmemesine rağmen artıları var. Ruh taşlarının işlevliği benim için bir artıydı. Bana oyunun ne kazandırdığı önemlidir ve hala ruh taşları çoğumuzun işine yaramaktadır.

Yeni bölgeyi bende beğenmedim, hem de hiç. Eleştirilerim oldu. Ama, birilerinin bazı zihinsel NOKSANLIKLARINDAN söz ediyorsan, şöyle düşünelim ; Sen sonuç itibariyle o noksanlıkların ürünü olan bir oyunu oynuyorsun. Buda daha içler acısı bir durumdur.

Uzun lafın kısası, Eleştiriler elbet olacaktır. Üçüncü kişilere hakaret boyutlarına dayandırmadan yapılan eleştiriler, yukarıda da olduğu gibi basiretsiz birer açıklamadan ibarettir.
Topkapı konusunda bir eleştirim olmadı doğru konularda eleştiri yapmaya özen gösteririm ayrıca küstahlığa karşı küstahça cevap vermeyi de küstahlık yapan kişilerin anlayacağı tarzda yazmasınıda bilirim.her genişleme paketinde bariz hatalar yapılmasını asla hoş karşılamam konu benim beğenip beğenmememde değil sadece bir çok oyuncu aynı dertlerden müzdarip
Ayrıca eleştiri dozuma ancak ben karar veririm kaldı ki zekası normal olan biri benim bile basitçe farkettiğim bir eksikliği kolayca farkedebilirdi.fazla kelimelerin arasına saklanmayı sevmem uslübum eleştirdiğim kişilere göre değişir.

"Yeni bölgeyi bende beğenmedim, hem de hiç. Eleştirilerim oldu. Ama, birilerinin bazı zihinsel NOKSANLIKLARINDAN söz ediyorsan, şöyle düşünelim ; Sen sonuç itibariyle o noksanlıkların ürünü olan bir oyunu oynuyorsun. Buda daha içler acısı bir durumdur."
evet gerçekten içler acısı bir durum var ortada benzer şikayetimiz olsada burada bu konu altında bana cevap yazıyor olman sadece bir kelimeye takılıp kalmandır.demek ki bazı sorunları göz ardı etmeden geçip gidemiyoruz tıpkı benim noksan zekaların ürünü olan bu oyunu oynamam gibi.neyse kendi uslubunuzla size bu sorunları çözmede başarılar diliyorum.iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellBlazer »

Sufizm yazdı:Evet konuya el atmak gerekti, Ben bu oyunu 5 yıldır oynuyorum tüm GM'lerimiz şeker gibi adamdır, en çokta aralarında ferdiyi beğeniyorum hep konusur benimle. Diğer bir konu bölge gayet güzel, oynamayın arkadasım ozaman nerden biliyorsun 59. seviye yaratıklarının 5000 vuracagını belki bu tılsımlar lazım olacak neden herseyi gereksiz görüyorsunuz oynamayın cekin gidin ozaman.
ferdi kimdi ya? ben hiç denk gelmedim?
Kullanıcı avatarı
Berika
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Berika »

Tılsım sistemi ile birlikte yeni bölge umuyorum ki en yakın süreç içerisinde daha verimli bir hal alacaktır. Hataların düzeltileceğine şüphem elbette yoktur. Sadece zaman bize bunu gösterecektir. Bununla birlikte denildiği gibi, oyun içi ticaretin de daha etkin bir hal alacağını umuyorum. Belki de beklentileri karşılayamayabilir. Bekleyip göreceğiz.
Mini Mani Mone Poooo
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Berika yazdı:
dafnehazal35 yazdı:
Berika yazdı:
dafnehazal35 yazdı:
Topkapı konusunda bir eleştirim olmadı doğru konularda eleştiri yapmaya özen gösteririm ayrıca küstahlığa karşı küstahça cevap vermeyi de küstahlık yapan kişilerin anlayacağı tarzda yazmasınıda bilirim.her genişleme paketinde bariz hatalar yapılmasını asla hoş karşılamam konu benim beğenip beğenmememde değil sadece bir çok oyuncu aynı dertlerden müzdarip
Ayrıca eleştiri dozuma ancak ben karar veririm kaldı ki zekası normal olan biri benim bile basitçe farkettiğim bir eksikliği kolayca farkedebilirdi.fazla kelimelerin arasına saklanmayı sevmem uslübum eleştirdiğim kişilere göre değişir.

"Yeni bölgeyi bende beğenmedim, hem de hiç. Eleştirilerim oldu. Ama, birilerinin bazı zihinsel NOKSANLIKLARINDAN söz ediyorsan, şöyle düşünelim ; Sen sonuç itibariyle o noksanlıkların ürünü olan bir oyunu oynuyorsun. Buda daha içler acısı bir durumdur."
evet gerçekten içler acısı bir durum var ortada benzer şikayetimiz olsada burada bu konu altında bana cevap yazıyor olman sadece bir kelimeye takılıp kalmandır.demek ki bazı sorunları göz ardı etmeden geçip gidemiyoruz tıpkı benim noksan zekaların ürünü olan bu oyunu oynamam gibi.neyse kendi uslubunuzla size bu sorunları çözmede başarılar diliyorum.iyi forumlar.

Eleştirilerde bulunduğun konulara söz edemem. Anlamak istememek de ısrar ettiğin veya idrak edemediğin husus ise, birilerinin zeka noksanlığından söz etmek eleştiri değil, bilakis apaçık bir hakarettir.

Tılsım sistemi ile birlikte yeni bölge umuyorum ki en yakın süreç içerisinde daha verimli bir hal alacaktır. Hataların düzeltileceğine şüphem elbette yoktur. Sadece zaman bize bunu gösterecektir. Bununla birlikte denildiği gibi, oyun içi ticaretin de daha etkin bir hal alacağını umuyorum. Belki de beklentileri karşılayamayabilir. Bekleyip göreceğiz.

Yukarıdaki yazdığım yazıya rağmen hala benim uslubumu eleştiriyorsun peki senin anlayacağın dilde yazayım o zaman sorun çözülsün sende rahatla biraz olurmu ortamı germe fazla

" Bu arada oyuna yapılan bir çok eleştiriye bende katılıyorum maden ocağına işportacı konulmaması çantayı boşaltmak için çoğumuzun em den geçmemiz saçma sapan bir olay programcıların bunu akıl edecek yetenekte olmadıklarını zaten biliyoruz fakat test edenlerde mi bu ayrıntıya hiç dikkat etmedi şaşılacak şey doğrusu ayrıca maden ocağında bir tane ruh taşı konsa topkapıya geçiş için çok daha güzel olurdu ve oyunda şöyle bizi daha fazla heycanlandıracak en azından 1 tane büyük boss konulsaydı çok daha heycan verici olabilirdi.bunlar düzeltilirse ortada fazla sorun kalmayacağını düşünüyorum."
burada parazit yapmana gerek olan zeka kelimesi yerine yetenek kelimesini değiştirdim sorun hallodu sanırım.uslubumu ben istediğim şekilde belirtirim dememe rağmen hala bana kişisel saldırıda bulunman senin yazılanlara dikkat etmeden sadece zeka kelimesine ve yarattığı sonuca takılı kalmandır.sorun çözüldü umarım şimdi uslubumu daha fazla sertleştirmeden yazılarımı kopyalayarak forumu çekilmez hale getirmeme neden olma istersen.
Kullanıcı avatarı
Atazade
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Atazade »

Tamamen ''Bu oyuncuları ne kadar uğraştırırsak, o kadar şikayet etmeye fırsat bulmazlar'' mantığıyla düzenlenmiş bir bölge. En azından Saat köprüsüne bir boss koysaydınız da, bari biraz kansaydık yahu!
Resim
.

ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
Kullanıcı avatarı
Berika
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Berika »

dafnehazal35 yazdı:
Berika yazdı:
dafnehazal35 yazdı:
Berika yazdı:
dafnehazal35 yazdı:

Eleştirilerde bulunduğun konulara söz edemem. Anlamak istememek de ısrar ettiğin veya idrak edemediğin husus ise, birilerinin zeka noksanlığından söz etmek eleştiri değil, bilakis apaçık bir hakarettir.

Yukarıdaki yazdığım yazıya rağmen hala benim uslubumu eleştiriyorsun peki senin anlayacağın dilde yazayım o zaman sorun çözülsün sende rahatla biraz olurmu ortamı germe fazla

" Bu arada oyuna yapılan bir çok eleştiriye bende katılıyorum maden ocağına işportacı konulmaması çantayı boşaltmak için çoğumuzun em den geçmemiz saçma sapan bir olay programcıların bunu akıl edecek yetenekte olmadıklarını zaten biliyoruz fakat test edenlerde mi bu ayrıntıya hiç dikkat etmedi şaşılacak şey doğrusu ayrıca maden ocağında bir tane ruh taşı konsa topkapıya geçiş için çok daha güzel olurdu ve oyunda şöyle bizi daha fazla heycanlandıracak en azından 1 tane büyük boss konulsaydı çok daha heycan verici olabilirdi.bunlar düzeltilirse ortada fazla sorun kalmayacağını düşünüyorum."
burada parazit yapmana gerek olan zeka kelimesi yerine yetenek kelimesini değiştirdim sorun hallodu sanırım.uslubumu ben istediğim şekilde belirtirim dememe rağmen hala bana kişisel saldırıda bulunman senin yazılanlara dikkat etmeden sadece zeka kelimesine ve yarattığı sonuca takılı kalmandır.sorun çözüldü umarım şimdi uslubumu daha fazla sertleştirmeden yazılarımı kopyalayarak forumu çekilmez hale getirmeme neden olma istersen.

Hangi mesajımda sana karşı bir kişisel saldırı var :?: Önceki mesajlarım da böyle bir hal gösterirsen özür dilemesini de bilirim. Fakat, olmadığı aşikar. Şimdi de kalkmış bana parazit diyebiliyorsun ?!

Bu mesajım için ise hakkettiğini düşünüyorum ve diyeceğim o ki, Cehalet içerisindesin, yöneticiler için kullandığın "zeka noksanlığını" ben senin aynada kendini öyle gördüğün için hareket ettiğini düşünüyorum veya şöyle de tanımlayabiliriz ; benim kedi köpek ile uğraşacak vaktim olsaydı, sonuç itibariyle
hayvan terbiyecisi olurdum. Son söz olarak forum halkına bırakıyorum.
Mini Mani Mone Poooo
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selam arkadaşlar,

Yeni eklentiyle ilgili görüş ve önerilerinizi, eleştirilerinizi paylaşmanız oldukça güzel bir şey. Lakin lütfen konu, amacı dışına saparak, kişiye yönelik hakaretlere ve karşılıklı tartışmalara dönüşmesin.

Karşılıklı tartışma ve kişilere yönelik hakaret içeren iletiler düzenlenmiştir.

Eleştirilerinizin saygı çerçevesi içerisinde paylaşılması ve daha nezih bir forum ortamı oluşması dileğiyle.
Keyifli forumlar.
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

CHARDONNAY yazdı:Selam arkadaşlar,

Yeni eklentiyle ilgili görüş ve önerilerinizi, eleştirilerinizi paylaşmanız oldukça güzel bir şey. Lakin lütfen konu, amacı dışına saparak, kişiye yönelik hakaretlere ve karşılıklı tartışmalara dönüşmesin.

Karşılıklı tartışma ve kişilere yönelik hakaret içeren iletiler düzenlenmiştir.

Eleştirilerinizin saygı çerçevesi içerisinde paylaşılması ve daha nezih bir forum ortamı oluşması dileğiyle.
Keyifli forumlar.
hassasiyetiniz için teşekkürler yazımın kalan kısmı benim için yeterli.birilerinin algılamada sorunu vardı yaptığınız düzeltmelerle bu çözüldü sanırım.iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
LonelyBoy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen LonelyBoy »

Kesinlikle haklısın kardeşim gözleri artık o kadar paraya büründü ki herkes onlara aşağılık durma gibi görmeye başladılar bu nankörlüğün doğurmuş olduğu ve dahada doğuracağı sonuçları... hep pişman kalacaklar hep
VaTaNxKoMaNDo

Ejderhanınxgücü
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VODKA1967 »

Bakın canım kardeşlerim. Benim bu yazımdaki amacım sadece "Arz ve Lodos" çok berbat bir bölge, rezalet keşke gelmeseydi! değil. Yani sadece bunun için kelime yapmanıza gerek yok. Oyunda şuan ne kadar online kişi olduğundan, arkadaş çevrenizdekilerin çoğunun hatta tamamının bölgeyi beğenmemesinden bunu biliyoruz zaten uzatmanıza gerek yok.

Benim amacım 3 yıldır devam eden, oyuncu sayısının her geçen gün daha çok dibe vurmasında etkili olan tek neden. BÜTÜN EKİP. Ya şimdi bu yazının sonrasında -Sen ne diyosun be! 3 yıldır oyuncu sayısı artıyo ne azalması! falan filan demeyin zaten diyemezsiniz kendinizi kandırırsınız. Biliyoruz işte abi laga luga yapmaya gerek yok biliyosunuz sizde oyuncu sayısı düşük, kimse beğenmiyor güncellemeleri, adamlar karakterlerini satıyolar. Kim yani bunun sorumlusu oyuncularmı ? Oyuncuların kalitesimi düşük ? Ee yok o zaman ne sıkıntı ?

Bunun tek çaresi var. Konunun başında yazdığım gibi. Yeni elemanlar alınmalı, gerçekten bu işin ustaları getirilmeli öyle gönüllü falan değil. Yapamıyorsanız uzatmayın daha fazla arkadaş!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön