XukaLaxBleyD Veda Vakti..!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Geophal
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: XukaLaxBleyD Veda Vakti..!!

Mesaj gönderen Geophal »

oYunDa Cok Deger Werdıgım az Kısılerden Bırısın Seko :) Yerı Geldı abı dedım Yerı Geldı kanka :) Bızı cekemeyen coktu...HErseyı BEraber YAptık Sımdıde Ben oyunu Bırakıyorum dıe Bıraktın Sanırım :PPP Yolun Acık OIlsun serkan Reelde GOrusmek UZere Ankaraya Beklerım...
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!

ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Genius »

Oyunda İyi BeLki de Kötü GünLerimiz Gecmiştir.Kendine İyi Bak,ReeLinde BasarıLar. . . .
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
XuqaLa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XuqaLa »

Geophal yazdı:oYunDa Cok Deger Werdıgım az Kısılerden Bırısın Seko :) Yerı Geldı abı dedım Yerı Geldı kanka :) Bızı cekemeyen coktu...HErseyı BEraber YAptık Sımdıde Ben oyunu Bırakıyorum dıe Bıraktın Sanırım :PPP Yolun Acık OIlsun serkan Reelde GOrusmek UZere Ankaraya Beklerım...

sensiz oyun oynnırmı hüsom :D sevdiğim saydığım kardesimsin ;) Ankaraya fln gelcem msn veya numaranı yolla gelirsem nerden bulcam seni :D Allaha emanetsin grşrz :(

Saygılarımla

XukaLa // XukaLaxBleYd
Freestyleblade // BeowulfxBlaDe
yakup
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yakup »

Serkan SenınLe ıyı Kötü GünLerımıZ Gectı... Oyuna Bızden sonra Başlaman Ve Bayağı SAYgınLık ve Gucluluq KazanMan Benı GururLanDırıyor.. Sende ALlaha Emanet ol HAKKIM WARSA helal edıyorum sende et =) mucq :mrgreen:

Becronx /Choosensxuslanmaz :S

“Genel Sohbet” sayfasına dön