DAha iyisi yok
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: DAha iyisi yok
millet işsiz neler yapıyo ya
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- deeLidumruL
- Cin Avcısı

haydegidelumm yazdı:Bak Ferhatla Çok Büyük Tartıştık Ama Şu Gerçek Ferhatı Kimse Oyundan Ve Forumdan Silemez Ben Bıkıp Hesap Açmam Bende Bulaşığın Tekiyimdir ama Ferhat Önde Bayrak Tutanıdır Şuan Onda Yedek 100-150 tane hesap vardır sen ne kadar blokelersen blokele o vazgeçmez. Ve O Lavuğun Sevdiğim Tek Yönüde AzimidirŞu Gerçek Meranda En İyi Büyücüde O Bunu BArışıkkende Küsken de Söylüordum Şimdide
Bu Bir Barış Mesajıda Değildir Sadece Gerçekler.. :mrgreen:
100 - 150 tahminin az olmuş geri kalan kısımlar ibretlik tespit.Ayrıca @Ferhatreyiz'e laf atma A L İ C İ K iki yüz bilmem kaç mesajdır sövmedim onda ama yinede ceza aldı
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
- xARZx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Ortaya çıkmış ferhat diye bir hıyar ona buna şekil yapıyor anlamadım gitti.
1504 elektriğe ulaştı diye bu lavuğuda tebrik mi edicez salak herif ileride element lazım olursa ateş veya elektrik olmaz bundan da emin olun herkeste ateş elektrik olur dirençleride aynı şekilde boş işler bunlar.
1504 elektriğe ulaştı diye bu lavuğuda tebrik mi edicez salak herif ileride element lazım olursa ateş veya elektrik olmaz bundan da emin olun herkeste ateş elektrik olur dirençleride aynı şekilde boş işler bunlar.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- AbraKadabraa
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- deeLidumruL
- Cin Avcısı

xARZx yazdı:Ortaya çıkmış ferhat diye bir hıyar ona buna şekil yapıyor anlamadım gitti.
ARKAMDAN KONUŞANLAR ÖNÜMDEKİNİ yesin ! yönetim yalakası piçler benim üstümden yalakalık yapmaya çalıştığınız KABAK gibi ortada..BU KONUYU AÇAN MERANIN HIRSIZI BİLMEDEN ATLAMA YAVVVVŞAKK
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
AbraKadabraa yazdı:
delidumrul ferhatreyis aynı kişilerdir .gelmiş kendini tarif ediyor..ortadan çatlayacak yorum yazmasa ...gerekli modwerasyonu isterseniz uygulamayın .ne yaparsanz yapın .şunun gereksiz msjlarını silin konu dısı msj atıyor..1504 hasa elek ulaşan YOK REKORUMU KIRABİLEN YOK !
Bunu yazmasaydın kimse imzamdan aynı kişi olduğumu anlamayacaktı eyvAllah
+ Ceza almadığım sürece en sevdiğim forum hesabıyla girmeye çalışırım.Sözlerim hala geçerli bu yazıyı yazan @AbraKadabraa Meranın hırsızı ,küfürbazı ALİCİKTİR. Her ne hikmetse hergün bir çarım blok yiyor ortalama.Bu adam aynı çarla 2 yıldır sürekli sövüyor . . Takdir ettim sisteminizi neyse
Gururunu ayaklar altına alacak kadar gurursuz...
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...
Ferhat > Relaxeefendyy
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...
Ferhat > Relaxeefendyy
- xARZx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
...
En son xARZx tarafından 24 Eki 2012 00:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- AbraKadabraa
- İskele Babası

deeLidumruL yazdı:xARZx yazdı:Ortaya çıkmış ferhat diye bir hıyar ona buna şekil yapıyor anlamadım gitti.
ARKAMDAN KONUŞANLAR ÖNÜMDEKİNİ yesin ! yönetim yalakası piçler benim üstümden yalakalık yapmaya çalıştığınız KABAK gibi ortada..BU KONUYU AÇAN MERANIN HIRSIZI BİLMEDEN ATLAMA YAVVVVŞAKK
delidumrul ferhatreyis aynı kişilerdir .gelmiş kendini tarif ediyor..ortadan çatlayacak yorum yazmasa ...gerekli modwerasyonu isterseniz uygulamayın .ne yaparsanz yapın .şunun gereksiz msjlarını silin konu dısı msj atıyor..1504 hasa elek ulaşan YOK REKORUMU KIRABİLEN YOK !
FERHATN BABASİYM BİLGİNİZE
-
captainmert
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
götVren herkesi kıskanıyo ferhat reyismidir ne oç sa
- AbraKadabraa
- İskele Babası

ŞU KONUDAN arındırılsın konu dışı msjlar şikayet ettim hepsinide......... msjlar silinsin konu sabit kalsın....
REkor KIRABİLEN YOK.. HAsar elek 1504....
REkor KIRABİLEN YOK.. HAsar elek 1504....
FERHATN BABASİYM BİLGİNİZE