Uygulama için helal olsun.Sonunda olması gereken uygulama başladı.
Belirlenebilme olan illeri sayarsanız ona göre planlama yapılabilir.Örneğin Adana' da oturan arkadaş ya Adana' yı beklemeli yada Antep' e gitmeli.
Bu arada Gaziantep çok ideal bir seçim olmuş.Teşkilat full Gaziantep kaynıyor.
Konya' da çok belirtirim bu arada.
Gaziantep'te Kıyamet Kopuyor!
Re: Gaziantep'te Kıyamet Kopuyor!
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- senolmadan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle bu buluşmayı organize eden yönetime teşekkürlerimi iletirim.
Gaziantepte arkadaşlarımızı karşılamakdan gurur duyarız .Bu arada çevre illerden gelmek isteyen arkadaşlarada gereken yardımda bulunuruz bi yer ayarlar ordan alırız arkadaşları .telefon numaramı isteyen arkadaşlara özelden mesaj atarım.
Bu arada Harun Reşit Yılmaz seni özellikle bekliyom Gardaşım
Antebe gelmeyi istiyodun işte bu fırsat Haruncum
İyi akşamlar
Allah (c.c) yar ve yardımcınız olsun A E O
Gaziantepte arkadaşlarımızı karşılamakdan gurur duyarız .Bu arada çevre illerden gelmek isteyen arkadaşlarada gereken yardımda bulunuruz bi yer ayarlar ordan alırız arkadaşları .telefon numaramı isteyen arkadaşlara özelden mesaj atarım.
Bu arada Harun Reşit Yılmaz seni özellikle bekliyom Gardaşım
İyi akşamlar
Allah (c.c) yar ve yardımcınız olsun A E O
Hunxbaşkan

- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich / ankara
JouRney yazdı:Selamlar,
Buluşmaların farklı illerde yapılmasında ben de yoğun isteklerde bulundum. Çok sevindirici bir haber bu, çok teşekkürler. Diğer güzide illerimizde de bir an önce buluşmalar yapılır umarım; Ankara'da olmasını özellikle istiyorum.
Ayrıca fuarda olduğu gibi, yapılacak buluşmalarda da İKV tişörtleri dağıtılırsa çok memnun oluruz.
Buluşmalara katılacak oyunculara, İKV yönetim ekibine bol eğlenceler, güzel vakit geçirmeniz dileğimle..
Uygulama için teşekkürler , Ankara ya bekliyoruz
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
Benim bildiğim kadarı ile Gaziantapte oynayan çok kişi var.
Sobee giren çıkan herseyi görüyor kim en çok ipden girdise ordanda belli olur.
İlla ben görmedim ben bilmiyom diye bişi oalcagını zannetmiyom Ankaradan istanbuldan Gaziantapten girenler oynayanlar ufak bir ssitem ile ayırt edileblir. Zor bişi degil.
Gaziantap ten sonra izmir ondan sonrada Ankara daha sonra çoklu sırasına göre hııımmmm adanadanda çok katılımcı var.
İlla ben görmedim ben bilmiyom diye bişi oalcagını zannetmiyom Ankaradan istanbuldan Gaziantapten girenler oynayanlar ufak bir ssitem ile ayırt edileblir. Zor bişi degil.
Gaziantap ten sonra izmir ondan sonrada Ankara daha sonra çoklu sırasına göre hııımmmm adanadanda çok katılımcı var.
A R Z L O D O S
Nerull ve Captain antepe geldıgınızde sızlere guzel bır semaver cayı ıkram etmek ısterım mekanı ortak belırlersek sevınırım.Özel mesaj yoluyla ulasırsanız bukadar mılletı nerede toplayacagımıza ortak karar verebılırız.Sonucta mısafır gelıyorsunuz .
Kanunname
Kanunname
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Oyunumuza giriş yapan oyuncularımızın dağılımı demografik olarak görebiliyoruz ARZLODOS. Gidilebilecek bölgeleri buna göre belirliyoruz.ARZLODOS yazdı:Benim bildiğim kadarı ile Gaziantapte oynayan çok kişi var.
Çok teşekkürler Kanunname. Amacımız oyuncularımızla bir araya gelebilmek, buluştuğumuzda da tüm İKV Severlerle birebir sohbet etmek istiyoruz. Dolayısıyla herkesin rahat hareket edebileceği bir yer organize etmeye çalıştık. Buluşma yeri olarak aşağıda bilgileri yazılı cafeyi belirledik. Gaziantep ve çevresindeki oyuncularımızın buraya rahatlıkla ulaşabileceğini düşünüyoruz.Kanunname yazdı:Nerull ve Captain antepe geldıgınızde sızlere guzel bır semaver cayı ıkram etmek ısterım mekanı ortak belırlersek sevınırım.Özel mesaj yoluyla ulasırsanız bukadar mılletı nerede toplayacagımıza ortak karar verebılırız.Sonucta mısafır gelıyorsunuz .
Nerede Buluşuyoruz
Tarih: 21.10.2012 Pazar
Saatler: 12:00 - 17:00
Yer: Karnet İnternet Cafe
Adres: Karataş mah. 400. cad. Uğur Center Alışveriş Merkezi No: 8 Şahinbey / Gaziantep
Tel: 0342 371 02 48
Gidebileceğiniz illerin listesini yayınlama gibi bir ihtimaliniz varmı ?
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Nerelere gidecekleri henüz belli değil ama çok sağlam kaynaktan aldığım bilgiyi sizlerle paylaşıyorum.
KAYSERİ buluşması düzenlenecek. KAYSERİ ve çevresinde oturan kardeşlerimin gözü aydın.
KAYSERİ buluşması düzenlenecek. KAYSERİ ve çevresinde oturan kardeşlerimin gözü aydın.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Merhablar ;
Öncelikle Gaziantep'de yapılmasına mınnettraım diger arkadaşlarımın da dedigi gibi çevre illerden de talep pek fazla olacak . Bİ kaç İnternet cafe önersinde bulunmuştum Umarım seçtiginiz internet cafe Gelen oyuncuları dışarda bırakmaz
Evim karataşa yakın oldugundan Pek bi sorun olacagını sanmıyorum şahsım adına ve Her hangı bi semtte dahi otursan Karataş 1. veya 2. bölge otobuslerı ile Çok rahatlıkla bulunabilir bi yer. İstanbul Sonrasında En cok oyuncu kıtlesi Hatay ve Gaziantep oldugundan sanırım GÜneydogu Anadolu bölgesınden antebi seçtigniz Çevre illerden Gelen olur diye . Pazar günü GÖrüşmek Üzere
Eminönü Sunucusu
/b] lGANGSTAl ...
Öncelikle Gaziantep'de yapılmasına mınnettraım diger arkadaşlarımın da dedigi gibi çevre illerden de talep pek fazla olacak . Bİ kaç İnternet cafe önersinde bulunmuştum Umarım seçtiginiz internet cafe Gelen oyuncuları dışarda bırakmaz
Eminönü Sunucusu
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Re: Hanedan Loncası
Herkese Selam Olsun.
Öncelikle İKV Ekibinin Bu Güzel Organizasyonu Yaptıkları İçin Tebrik Ederek, Kutluyorum.
Tüm İKV Ailesi İçin Güzel Bir Haber.
Dilerim İmkanlar Elverdikçe, Tüm İlerimizde Olur; Bu Güzel Çalışma.!
Başlangıç İçin Gaziantep' in Seçilmesi Güzel.
Gönül İsterdi Gaziantep' e Gidip Katılmayı Ama Askerde Olduğum İçin Katılamıyorum.
1 Ay Sonra Askerliğim Bitiyor. İnsll Bir Gün Bende Olurum Aranızda . Bu Arada ŞANLIURFA/SİVEREK 'ede Bekleriz.!
Haydi ALLAH'A Emanet Olun. İyi Çalışmalar.
$ = " 30 " Başka Yok, Olsada Zaman Yok.. :!:
Öncelikle İKV Ekibinin Bu Güzel Organizasyonu Yaptıkları İçin Tebrik Ederek, Kutluyorum.
Tüm İKV Ailesi İçin Güzel Bir Haber.
Dilerim İmkanlar Elverdikçe, Tüm İlerimizde Olur; Bu Güzel Çalışma.!
Başlangıç İçin Gaziantep' in Seçilmesi Güzel.
Gönül İsterdi Gaziantep' e Gidip Katılmayı Ama Askerde Olduğum İçin Katılamıyorum.
1 Ay Sonra Askerliğim Bitiyor. İnsll Bir Gün Bende Olurum Aranızda . Bu Arada ŞANLIURFA/SİVEREK 'ede Bekleriz.!
Haydi ALLAH'A Emanet Olun. İyi Çalışmalar.
$ = " 30 " Başka Yok, Olsada Zaman Yok.. :!:
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı