KraliÇe Elizabeth...ahmo45 yazdı:yaw halıt sen bılmıyon mu yonetımın ışleri cok yogun
küçük bi sıkıntı hakkında
- uLeMaII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: küçük bi sıkıntı hakkında
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
- ZoPa
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge of Nobility
sonra bu gencler neden atarlı neden sınırlı :evil: :evil: :evil:ahmo45 yazdı:yaw halıt sen bılmıyon mu yonetımın ışleri cok yogun
- ahmo45
- İri Fare Avcısı
- Lonca: [RoN]
la İKV gaziantep dede bulusma yapıyomus sen unut artık o ıtemlerı gel ben ureteyım ne ıstıyosan
:):)

- IıFReSHxMoKıI
- IıIFeLLaHIıI
- ZoPa
- İri Fare Avcısı
eyw saolasın panpa ama bu ıs ıtemden de oteye gıttı artıkahmo45 yazdı:la İKV gaziantep dede bulusma yapıyomus sen unut artık o ıtemlerı gel ben ureteyım ne ıstıyosan:):)
iyi forumlar
- ZoPa
- İri Fare Avcısı
bu ıs tam bır cıleye donustu.. elınde esya ıadeye gonderıpde kabul gormus bı formu olan varmı ornek olarak alayım anlamıyolar cunku benım yazdıklarımdan yada anlamak guc gelıyo :twisted: :twisted:
- ahmo45
- İri Fare Avcısı
- Lonca: [RoN]
Hakaret içerikli ileti silindi forum hesabınız 7 gün uzaklaştırıldı [Respirasyon]

- IıFReSHxMoKıI
- IıIFeLLaHIıI
-
- Acemi Savaşçı
Курс доллара не стабилен
Об этом и об обзор кредитного рынка , доллар растёт и об Банк Англии планирует повышение процентной ставки
на http://rus-crediter.ru/
На нашем сайте всегда свежие новости.
На нашем сайте всегда свежие новости.
-
- Acemi Savaşçı
Евро набирает обороты
Об этих новостях и об востановление экономики , кредит на выплату зп и об валютный рынок не стабилен и обзор кредитного рынка
У нас всегда интригующие новости.
У нас всегда интригующие новости.
- ZoPa
- İri Fare Avcısı
Black » 29 Ekm 2012 19:16
Merhabalar;
Eşya iadesi için Teşkilat sunucusunda 16:53:18,17:38:21,18:18:26 saatleri arasında oyunda olmadığınız görülmektedir. Eşya iadesi viewtopic.php?f=46&t=80197 konumuzu takip etmeniz gerekmektedir.
İyi forumlar.
nıhayet esya ıade talebım kabul edıldı. saat 18.00da esyalar ıade edılecek dendı saat 5.15te falan oyuna gırdm beklıyorm o da tmm. saat 19.30 oldu hala beklıyorm destege konu acıyorm ve aldıgım cvb yukarda abı dalga mı gcıyonuz ?? saat 4te mı baslıyo lanet ıade ?? cocuk mu var karsında ?? gel teskılat sunucusuna sor bu adam ne zamandır oyunda ?? bı kez dustum oyundan hemen gırdm o arada mı geldınız ?? beklemek bu kadar mı zor lanet esyalar ıcın ??
Merhabalar;
Eşya iadesi için Teşkilat sunucusunda 16:53:18,17:38:21,18:18:26 saatleri arasında oyunda olmadığınız görülmektedir. Eşya iadesi viewtopic.php?f=46&t=80197 konumuzu takip etmeniz gerekmektedir.
İyi forumlar.
nıhayet esya ıade talebım kabul edıldı. saat 18.00da esyalar ıade edılecek dendı saat 5.15te falan oyuna gırdm beklıyorm o da tmm. saat 19.30 oldu hala beklıyorm destege konu acıyorm ve aldıgım cvb yukarda abı dalga mı gcıyonuz ?? saat 4te mı baslıyo lanet ıade ?? cocuk mu var karsında ?? gel teskılat sunucusuna sor bu adam ne zamandır oyunda ?? bı kez dustum oyundan hemen gırdm o arada mı geldınız ?? beklemek bu kadar mı zor lanet esyalar ıcın ??
- NeMuTLuTuRKmDYNE
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Ofthe Kings
evet bu arkadaş'a Bizzat haberı ben verdim ve oyuna 5 de sokdum bu gibi sorun cıkmazın diye.[ben Şahidim Bu Arkadaş oyundaydı] Bi kere düşdü 18:18:26 su saat olabilir ama ondan önce ve sonra oyundaydı ve Şuan Bile oyunda.ZoPa yazdı:Black » 29 Ekm 2012 19:16
Merhabalar;
İyi forumlar.
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR