Selim Acik konusayim ki seni tanidigima pisman olmadim Abdus'un sayesinde tanidim ona tesekkur ederim gercek dostlugun oyundada kurulabildigini bana gosterdin sanada teesekkur ederim.Ben coktan biraktim dogru olani yaptin biraz yabancilik cekiyorsun arkadaslarini ozluyorsun ama Sanal hayat sana bir sey kazandirmaz bunu anlayinca OHH cekiyorsun biraz gecte kalsan zararin neresinden donersen kàrdir Reel hayatinda islerinin diledigin gibi gitmesi dilegiyle Allah'a Emanet Ol kendine iyi bak kardesim.
Selim kanka senı tanımadan once kp carlarından bırılerını kesmıstım sende sovmustun la bana bana gec vs atalım demıstın unutmam o gunlerı oyle tanısmıstık senle hoş ve guzel sohbetlerın var dunya gozuyle geldın gordun bızlerıde su oyunda kalbımız yer alan ınsanlardan bırıde sensın unutulmıcak bırısınde gercek hayatında basarılar dılerım hakını helal et bızden yana varsa helallı hoş olsun kendıne ıyı bak allaha emanetsın ...!
EraySULUN yazdı:Selim Acik konusayim ki seni tanidigima pisman olmadim Abdus'un sayesinde tanidim ona tesekkur ederim gercek dostlugun oyundada kurulabildigini bana gosterdin sanada teesekkur ederim.Ben coktan biraktim dogru olani yaptin biraz yabancilik cekiyorsun arkadaslarini ozluyorsun ama Sanal hayat sana bir sey kazandirmaz bunu anlayinca OHH cekiyorsun biraz gecte kalsan zararin neresinden donersen kàrdir Reel hayatinda islerinin diledigin gibi gitmesi dilegiyle Allah'a Emanet Ol kendine iyi bak kardesim.
Eyvallah Eray emin ol oyunda sohbeti,muhabbeti saran ender kişilerden birisiydin seninle sabahlara kadar Ç.t atardık ne günlerdi Artık yol ayrımına geldim ve bi yol seçmeliydim bu yolda İKV yok.
Sizleri hiç birzaman unutmayacağım herzaman aklımdasınız.[/color][/b]
ReNaS yazdı:Selim kanka senı tanımadan once kp carlarından bırılerını kesmıstım sende sovmustun la bana bana gec vs atalım demıstın unutmam o gunlerı oyle tanısmıstık senle hoş ve guzel sohbetlerın var dunya gozuyle geldın gordun bızlerıde su oyunda kalbımız yer alan ınsanlardan bırıde sensın unutulmıcak bırısınde gercek hayatında basarılar dılerım hakını helal et bızden yana varsa helallı hoş olsun kendıne ıyı bak allaha emanetsın ...!
Eyvallah kanka sağolasın hak hukuğu boşver şimdi oralara girersek borçlu çıkarım borcumu ödemek içinde tekrar oyuna başlarım Canımsın herzaman başımın üstünde yeriniz var tüm DADAŞLAR Diyarı emrinize amade bi tel kadar uzağimdasınız olmadı 2 saat sonra ordayım Aynı 28.inde gelicem hesabı Bi bakmışsın 2 sokak arkanda 1 gün önce gelmişim
oraya karlos kardeşini yazmadığın için alınmadım deil ama en doğrusunu yapmııssın yaklasık 5 aydır girmediğim bu oyuna verdiğin emeğin yarısını reel hayatta başka konulara versen kesin dahi olursun kardeşim reel de başarılar THEGHOST (AKIN YANE KARLOS )