Büyük Hol..(Fuardan bilgiler, Soru-Cevap)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Büyük Hol..(Fuardan bilgiler, Soru-Cevap)

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Cloutier yazdı:Düşük seviyeli tılsımların Oyun Parası / Klan Parası / Akçe ile satılması muhtemeldir. Tılsımların tanıtımı açısından önemli bir detay olacaktır.
Benim anlam veremediğim Klanların ön plana çıktığı bu bölgede KLAN PARASI ile ilgili hiç bir detay yok. Ön plana çıkması gerekirken Klan Parası ile yapılabilecekler hakkında hiç bir bilgilendirme yok.

Sonradan düzelmeler yapılacak olmasından eleştirilere bakarak değişikler yapılacak bölgenina dını bile değişmelerine bakılırsa daha çok değişiklik olacak tam anlamı ile deneme yapılmamış test sunucusu açıldıgında yavaş yavaş eksiklikler giderilecek ve yukarıdakilere ilatilecek onalr yeni seyler ekliyerek bişiler yapacak.

Bu arada Tılsım etkisi olan oyunların Dünya genelinde en paralı oyunlar olarak gösterilmesi ayrı bir olay yoksa önü alınmaz bir ticaret haneye doğru gitmesimi.

Amerikada bir tılsım lı bir oyunda bir taşın fiyatı 4,500 dolar civarında satıldına bakılırsa bizimkide ön hazırlık yolalrına girmiş demektir.

Oyuna az bir önem verilse zati veriliyorda bekletinin altında oluyor Hangi oyunlarda telefon sebekesi kulanılarak hesap açma akçe alma gibi olaylar oluyor Sunucular arası geçiş karakter aktarma item parlatma vb leri gibi.

Oyunun en can sıkıcı alanları Gb yani grup bölgelerinin tam anlamıyla işlemesi ben bile çemberli taşa girmedim ben bile giremiyorsam düşününa artık tek başına bir yerlere gelmek isteyen kişilerin sonunda salla yaw kim uğracak bunlarla diye oyundan soğumalarıdır.

SERBEST BIRAKIN GBLERİ kim tek başına bişi kesecekki ona göre düzenlmeler yapın İflis örneğinde dılşardan bir grup giremiyor sonuçta kaç grup kesblitor bir grup zormu.

Biraz bireysellik olması lazım Çemberli geleli milet yeraltına inip item kesmiyor bile item.

İtemcilik ölmüş Madencilikte bir kaç bişiler yaptılar ama eskisine göre artık verimli degil Ortalma 250 çekişiiite bir degerli maden düşüyor oda kime denk gelirse sanş faktörü amdencilikte yok artık ortalama rasgele bir sayı ile kime denk gelirse 2 tane cekenin sansı daha çok ama 10 defa cek 20 adet maden biri gelsin ceksin ona cıksın yani daha yapıalcak çok iş var.

Yaw Gb bölgesi açabliyorsnuz itemleri bitmiş kişiler için sohber edecekleri Bir okey salonu pişti salonu açın da oyun aprasına millet okey oynasın :)

yada Suzan o kadar laf ediyor nereye gidek diyor gitsek ya alla alla.

3-5 kişi bulup diger tek olanalra ezik diyenler için her bölgenin açılıp kargasa olması bence daha iyi.
Tek başına bişi yapıp tılsım düşütyorsa senin 3-5 kişi ile aranda su sızmakken bana göre o havayı haketmiş demktir.
bırakın havalansınlar siz havalandınızda ne oldu tek kelime eziksin demeniz başka bişi bilsediniz zati burda olmazdınız.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön