çok ii yapmış helala olsun Esra ya bn öyle istanbula kadr gelemem napabileceğimi bn sna bi ara açıkalrım:DMORDuMan yazdı:istanbula gelip boğazımamı yapışcan merak etme esra onuda yapdı xDfundafuni456 yazdı:yok bn hakaretle kalmam:)MORDuMan yazdı:yoo en kötü hakaret yerim senden esradan hergün yiyorum alışdım artık xDfundafuni456 yazdı:söylemk biraz sıkar karasiscim:)MORDuMan yazdı:laflarına dikkat et şekerim söyletme bana bazı nedenleri xD
Merhaba teşkilat
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Merhaba teşkilat
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
fatihle mert aklıam gelmmeişti bn sna napıcağımı biliyorum:DMORDuMan yazdı:merte pcyiöi kitlettircen fatihe çarımımı çaldırcan napcan atış serbest xD
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
söylede kurtulak be xDfundafuni456 yazdı:fatihle mert aklıam gelmmeişti bn sna napıcağımı biliyorum:DMORDuMan yazdı:merte pcyiöi kitlettircen fatihe çarımımı çaldırcan napcan atış serbest xD