Konfüçyus zaten konu başlıgında da gördüğümüz gibi burda sadece en iyi ve savaşcı ws sini dile getirdim.Burdaki amaç 39 daki kestigin dev komodo ile alakasi yok direnç 1000 lemekle yaratik kesmekle iyi sifaci olunmaz bunu sana demiyorum öyle yazanlara savaşcı ile sifa wssnde en iyi atan ws konfucyus deniyor sifacı sifacida konfucyus bu sadece agız alışkanlığı olmus sen de eger bu denilenlerin arkasında duruyosan gelir wsmizi atarız ama sende ezik oldunu kabullendiğin icin ws dememin anlami yok hane ben ukalalık olmasin diye veya bazi gönülleri kazanmak icin wsde ezigim demiyecegim savasci
ile sunucuda en iyi ws atan benim bunuda herkez göruyor ben senin gibi yapmadim biliyorum yediremiyen olcak laf atcak ama bana sifacidan anlamadin diyorsan gelirsin wsmizi atariz kim keser belli olmaz o ona anlatir ws durdurma zihin haric hic sans olmamistir ne item takarsan onunda karsiligini alirsin eger herkezin dedigi gibi bilgili sifaciysan bunu anlardin .Bak burda söylemicektim ama hane en iyi sifaci wscisiymis ya Ketmihafaza ws dedimde peki niye kabul etmedi neden önceden arkamdan laf atti yani anlicagin biz kestimiz dev komodonun veya kestimiz yaratiklarin resmini koymayiz kestimiz adamlarin resmini koyariz eger konfucyus veya ketmihafaza bunlardan sonrada eger bise kanitlamak isterseniz burdayim. Ama biliyorumki nekadar cabalasam bosa kaba olcak kusura bakmayin ama yemez.
infernalsercan yazdı:Konfüçyus zaten konu başlıgında da gördüğümüz gibi burda sadece en iyi ve savaşcı ws sini dile getirdim.Burdaki amaç 39 daki kestigin dev komodo ile alakasi yok direnç 1000 lemekle yaratik kesmekle iyi sifaci olunmaz bunu sana demiyorum öyle yazanlara savaşcı ile sifa wssnde en iyi atan ws konfucyus deniyor sifacı sifacida konfucyus bu sadece agız alışkanlığı olmus sen de eger bu denilenlerin arkasında duruyosan gelir wsmizi atarız ama sende ezik oldunu kabullendiğin icin ws dememin anlami yok hane ben ukalalık olmasin diye veya bazi gönülleri kazanmak icin wsde ezigim demiyecegim savasci
ile sunucuda en iyi ws atan benim bunuda herkez göruyor ben senin gibi yapmadim biliyorum yediremiyen olcak laf atcak ama bana sifacidan anlamadin diyorsan gelirsin wsmizi atariz kim keser belli olmaz o ona anlatir ws durdurma zihin haric hic sans olmamistir ne item takarsan onunda karsiligini alirsin eger herkezin dedigi gibi bilgili sifaciysan bunu anlardin .Bak burda söylemicektim ama hane en iyi sifaci wscisiymis ya Ketmihafaza ws dedimde peki niye kabul etmedi neden önceden arkamdan laf atti yani anlicagin biz kestimiz dev komodonun veya kestimiz yaratiklarin resmini koymayiz kestimiz adamlarin resmini koyariz eger konfucyus veya ketmihafaza bunlardan sonrada eger bise kanitlamak isterseniz burdayim. Ama biliyorumki nekadar cabalasam bosa kaba olcak kusura bakmayin ama yemez.
İNFERNAL
Bi kaç kişi en iyi şifacı olarak bu arkadaşı yazsın da sussun. Adam kendi ağzıyla söylemiş zaten en iyi değilim diye sen neyin derdine düştün ki? Ayrıca kelime aralarına noktalama işareti koy da iki paragraflık yazıyı okurken eziyet çekmeyelim.
Kocum bizim yazımız degerli degildir.Biz yaptıklarımızla övgü kazanırız.O yüzden kapa çeneni yazmalarına gerek yok adam ben en iyi degilim diyosa sende boyle bi laf diyosan ozaman o konfucyus iyi diyenlere sazan diyosun.ilk önce adam ol sonra beni eleştir
MEHKAN Sunucuya ilk geldiğinde atmıştık vsmizi hatırlarsın.O kadarda iyi değilsin senden iyilerini gördüm.Buraya muhalefet olmanı anlamıyorum.Ben yenilmezim diye bişey dediğimide Kendine iyi bak bunuda kaln kafana sok .