Ws Ustaları

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Ws Ustaları

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

AlemdaRxPolaT yazdı:Şuan müsaitsen gec atalım ws istedıgın bi büyücüne
Şuan memleketteyim ;) Yarın akşam beklerim ;) Oyundan bölgeye falan yazabilirsin yazımın ... ulaşabilcek varmı diye mutlaka biri pm atar bana.

[İçerik düzenlendir.]
LePHa
En son Alaimisema tarafından 18 Eyl 2012 16:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İletişim adresi kaldırıldı.
Resim
Kullanıcı avatarı
AlemdaRxPolaT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AlemdaRxPolaT »

Bu arada O kadar sağlammışımki beni kesince foto almış oyunu bırakmasına ragmen sanki GM kesmiş gibi hala saklıyor :) :)
Kullanıcı avatarı
OBLIVION
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen OBLIVION »

Tüm attığım vs'lerin fotoğrafları bende bulunmakta.Merak etme çok sağlam değilsin hiç zorlanmadım seni yenmekte...
IIxOBLIVIONxII
LeBroNVI
Rollercruster

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Gizlenmiş İçerikGöster
infernalsercan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Seyri Beka

Mesaj gönderen infernalsercan »

Konfüçyus zaten konu başlıgında da gördüğümüz gibi burda sadece en iyi ve savaşcı ws sini dile getirdim.Burdaki amaç 39 daki kestigin dev komodo ile alakasi yok direnç 1000 lemekle yaratik kesmekle iyi sifaci olunmaz bunu sana demiyorum öyle yazanlara savaşcı ile sifa wssnde en iyi atan ws konfucyus deniyor sifacı sifacida konfucyus bu sadece agız alışkanlığı olmus sen de eger bu denilenlerin arkasında duruyosan gelir wsmizi atarız ama sende ezik oldunu kabullendiğin icin ws dememin anlami yok hane ben ukalalık olmasin diye veya bazi gönülleri kazanmak icin wsde ezigim demiyecegim savasci

ile sunucuda en iyi ws atan benim bunuda herkez göruyor ben senin gibi yapmadim biliyorum yediremiyen olcak laf atcak ama bana sifacidan anlamadin diyorsan gelirsin wsmizi atariz kim keser belli olmaz o ona anlatir ws durdurma zihin haric hic sans olmamistir ne item takarsan onunda karsiligini alirsin eger herkezin dedigi gibi bilgili sifaciysan bunu anlardin .Bak burda söylemicektim ama hane en iyi sifaci wscisiymis ya Ketmihafaza ws dedimde peki niye kabul etmedi neden önceden arkamdan laf atti yani anlicagin biz kestimiz dev komodonun veya kestimiz yaratiklarin resmini koymayiz kestimiz adamlarin resmini koyariz eger konfucyus veya ketmihafaza bunlardan sonrada eger bise kanitlamak isterseniz burdayim. Ama biliyorumki nekadar cabalasam bosa kaba olcak kusura bakmayin ama yemez.

İNFERNAL
Kullanıcı avatarı
f0f0f0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen f0f0f0 »

infernalsercan yazdı:Konfüçyus zaten konu başlıgında da gördüğümüz gibi burda sadece en iyi ve savaşcı ws sini dile getirdim.Burdaki amaç 39 daki kestigin dev komodo ile alakasi yok direnç 1000 lemekle yaratik kesmekle iyi sifaci olunmaz bunu sana demiyorum öyle yazanlara savaşcı ile sifa wssnde en iyi atan ws konfucyus deniyor sifacı sifacida konfucyus bu sadece agız alışkanlığı olmus sen de eger bu denilenlerin arkasında duruyosan gelir wsmizi atarız ama sende ezik oldunu kabullendiğin icin ws dememin anlami yok hane ben ukalalık olmasin diye veya bazi gönülleri kazanmak icin wsde ezigim demiyecegim savasci

ile sunucuda en iyi ws atan benim bunuda herkez göruyor ben senin gibi yapmadim biliyorum yediremiyen olcak laf atcak ama bana sifacidan anlamadin diyorsan gelirsin wsmizi atariz kim keser belli olmaz o ona anlatir ws durdurma zihin haric hic sans olmamistir ne item takarsan onunda karsiligini alirsin eger herkezin dedigi gibi bilgili sifaciysan bunu anlardin .Bak burda söylemicektim ama hane en iyi sifaci wscisiymis ya Ketmihafaza ws dedimde peki niye kabul etmedi neden önceden arkamdan laf atti yani anlicagin biz kestimiz dev komodonun veya kestimiz yaratiklarin resmini koymayiz kestimiz adamlarin resmini koyariz eger konfucyus veya ketmihafaza bunlardan sonrada eger bise kanitlamak isterseniz burdayim. Ama biliyorumki nekadar cabalasam bosa kaba olcak kusura bakmayin ama yemez.

İNFERNAL
Bi kaç kişi en iyi şifacı olarak bu arkadaşı yazsın da sussun. Adam kendi ağzıyla söylemiş zaten en iyi değilim diye sen neyin derdine düştün ki? Ayrıca kelime aralarına noktalama işareti koy da iki paragraflık yazıyı okurken eziyet çekmeyelim.
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Kullanıcı avatarı
AlemdaRxPolaT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AlemdaRxPolaT »

OBLIVION yazdı:Tüm attığım vs'lerin fotoğrafları bende bulunmakta.Merak etme çok sağlam değilsin hiç zorlanmadım seni yenmekte...
eminim öyledir :)
infernalsercan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Seyri Beka

Mesaj gönderen infernalsercan »

Kocum bizim yazımız degerli degildir.Biz yaptıklarımızla övgü kazanırız.O yüzden kapa çeneni yazmalarına gerek yok adam ben en iyi degilim diyosa sende boyle bi laf diyosan ozaman o konfucyus iyi diyenlere sazan diyosun.ilk önce adam ol sonra beni eleştir
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

ÖNCE GÜLDÜM SONRA EKSİYİ BASTIM.
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kullanıcı avatarı
MrDexter
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: San Antonio Spurs

Mesaj gönderen MrDexter »

Bizde pek zorlanmadık be ilk tip :)
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
OBLIVION
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen OBLIVION »

MEHKAN Sunucuya ilk geldiğinde atmıştık vsmizi hatırlarsın.O kadarda iyi değilsin :) senden iyilerini gördüm.Buraya muhalefet olmanı anlamıyorum.Ben yenilmezim diye bişey dediğimide :) Kendine iyi bak bunuda kaln kafana sok .
IIxOBLIVIONxII
LeBroNVI
Rollercruster

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Gizlenmiş İçerikGöster

“Genel Sohbet” sayfasına dön