ORHANBEY yazdı:Son kalan Mevlana Asa için aylardır Çemberlitaş'a giriyorum.
Ruh Döven Asa : 3 Adet
Siyanür Asa : 4 Adet
Hidroflorik Asa : 2 Adet
Mevlana Asa : -
Şimdi bakıyorum ilk girişte Mevlana Asa ile pantalonu alanı görüyorum.2. Girişte alanları görüyorum.Hep şans ya bu olaylar bi bize vurmuyor AYLARDIR!.Her türlü artık abuk sabuk deneyleri yaptım.
- GB girerken elimdeki Ashab-ı Keyf(^) i çantama çıkardım
- Madalyaların hepsini çantadayken girdim
- Gaffar kesimine başlamadan öncen oyundan çıkıp girdim
- Torbayı semiha kestikten sonra açtım
- Karakteri silip sonra tekrar kurtardım
- Kadim Hidra'nın orda suya bile soktum
- Torbayı açmadan önce zaten her seferinde dua ediyorum.
Bu olay gerçekten artık oyundan soğutmaya başladı.Dalga geçer gibi ya aynı asadan veriyor ya madalya veriyor sadece.Düşen asaları önce biriktiriyordum baktım kasada yer kalmadı sattım işportaya en azından örs parası olsunlar da işe yarasınlar...
Öğrenmek istediğim şey şu ... Var mı başka yöntemler bilen ?
Carı sokmıcan sen gircen suya yanlış anlamışın olayı sen. :|
Şaka bir yana gerçekten şans işi. Yapılabilecek bir şey yok. Şahsen ben direk üretiyorum, hiç sıkıntıya girmiyorum. Param örs ve iksire boş yere gideceğine direk olarak şahesere gidiyor. Yani benim önerim direk üret.
Plusum yoktu şifacım ile ilk gaffarımda ashabımda yoktu bununda dikkatini çekmek istiyorum Mevlana Asa - Pantolon - Ceket aldım.
Adalet mi ? Bence değil.
Şans mı ? Bence değil .
niye şans olarak nitelendirecek olursanız size şöyle diyebilirimki defalarca kez dolaştığım savaşçımda gaffar bey bossu ilk çıktığından beridir kesmekteyım ve bütün herşeyin düşmesine rağmen bıçak kılıç'ı düşürememiş bulunmaktayım. Ayrıyetten önceden kp çarı olarka kullandığım çarımı ilk gaffara sokuşumda kılıç düşürmüş bulunmaktayım sizce bu tesadüfmüdür ?
Şifacı karakteriylede pek oynamam düşen itemleriyle halen yatmakta. Varsayın geri hesabını siz yapın
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.