Meteorit hakkında..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Meteorit hakkında..

Mesaj gönderen KRaLeX »

Arizonaa yazdı:
CaptainATX yazdı:Oda çok doğru değil bence iyi bir depocu işe yarayan ve yaramayan her madeni deposunda bulundurmalı..

Misal 29 seviyede Menekşe Elması hiç bir reçetede yoktu. 39 seviyede ise Ganoderma.
29 seviyede Kripraz bulunmaz hint kumaşı idi. Dengeler her an değişebilir.. :D
Dengeler yeni seviyelerde değişiyorsa acaba 59 seviyemi geliyor :)
Ahmet abinin cümleleri yeni levelin geleceği anlamına gelmiyor bence.

49 levellerin başında Mavi Topaz 1m iken
Gene 49 levellerde 15m ye kadar fırladı,

Ve gene 49 levellerdeyken 2-3m ye kadar düştü

O misal 8-)
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen YineLokal »

KRaLeX yazdı:
Arizonaa yazdı:
CaptainATX yazdı:Oda çok doğru değil bence iyi bir depocu işe yarayan ve yaramayan her madeni deposunda bulundurmalı..

Misal 29 seviyede Menekşe Elması hiç bir reçetede yoktu. 39 seviyede ise Ganoderma.
29 seviyede Kripraz bulunmaz hint kumaşı idi. Dengeler her an değişebilir.. :D
Dengeler yeni seviyelerde değişiyorsa acaba 59 seviyemi geliyor :)
Ahmet abinin cümleleri yeni levelin geleceği anlamına gelmiyor bence.

49 levellerin başında Mavi Topaz 1m iken
Gene 49 levellerde 15m ye kadar fırladı,

Ve gene 49 levellerdeyken 2-3m ye kadar düştü

O misal 8-)

15 m'mi ? Arkadaş bil kazandan mavi topaz almıştı biz 3 car dizmiştik. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Asil soru şu acaba şimdiden meteorit istiflemeye başlasak mı :twisted:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YineLokal »

Arizonaa yazdı:Asil soru şu acaba şimdiden meteorit istiflemeye başlasak mı :twisted:

Geç kaldın. 8-)
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

29 lvl görevinde verilen maden ne olabilirki be natıyorum lazım olduğu zamanda kasar alırız
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

CaptainATX yazdı:Merhaba ,

Arkadaşlarınızın söylediği sözlere katılıyorum İKV ' de hiç bir materyal boş yere konulmamıştır. Zamanında değerli olmayan
madenlerden çok para kazanan depocular hatırlıyorum.
Peki ya biliyor musunuz....
Bundan daha önce Teşkilat sunucularında Bykorayy ın 250 den ganoderma aldığını (Eski yönetici), hatta daha fazlası sonrasında farklı birisinin 300 ganoderma satması...

Çok depocular var doğru diyorsunuz fakat bazılarının kulaklarına nerden GELDİĞİNİ bilmediğimiz yerden bilgiler geliyor milyarlar para kazanıyorlar....
Şuan Teşkilatta 250 binden meteorit alan var yaklaşık 5 aydır alıyor acaba nerden geldi bu bilgi vahiy gelecek değildir sanırım

Tek kelime; Bu oyuna ailesinden saklı para biriktirip akçe alanlara, Arkadaşlarına cağırdıgında vaktim yok deyip oyun oynayanlara geceleri maden cekeceğim diye gözleri patlayacak kadar şisenlere, Gaffar kesiminde kapıyı çalan adamları bekletmemize ve daha nice zorluklara

YAZIK
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Beyler Meteorit Çok Önemli Olacak 300-400 tane depolayın ne kadar ucuzdan alırsan kardır panpa
Kullanıcı avatarı
srfiscn
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen srfiscn »

HaNdSoMe yazdı:
CaptainATX yazdı:Merhaba ,

Arkadaşlarınızın söylediği sözlere katılıyorum İKV ' de hiç bir materyal boş yere konulmamıştır. Zamanında değerli olmayan
madenlerden çok para kazanan depocular hatırlıyorum.
Peki ya biliyor musunuz....
Bundan daha önce Teşkilat sunucularında Bykorayy ın 250 den ganoderma aldığını (Eski yönetici), hatta daha fazlası sonrasında farklı birisinin 300 ganoderma satması...

Çok depocular var doğru diyorsunuz fakat bazılarının kulaklarına nerden GELDİĞİNİ bilmediğimiz yerden bilgiler geliyor milyarlar para kazanıyorlar....
Şuan Teşkilatta 250 binden meteorit alan var yaklaşık 5 aydır alıyor acaba nerden geldi bu bilgi vahiy gelecek değildir sanırım

Tek kelime; Bu oyuna ailesinden saklı para biriktirip akçe alanlara, Arkadaşlarına cağırdıgında vaktim yok deyip oyun oynayanlara geceleri maden cekeceğim diye gözleri patlayacak kadar şisenlere, Gaffar kesiminde kapıyı çalan adamları bekletmemize ve daha nice zorluklara

YAZIK
Bu yazdıkların doğru eminönünde çok para vurdular bu depolama işinden bu insanların forum hesaplarına bakın (yetkili-normal üye)hepsi imzasına ikv facebook linkini koyar bide "Her şey ikv için" gibi cümleler yazarlar malesef ikv yönetici alırken bunları ayıklayamadı daha bunların hakkında çok söylenti var yeri değil yazmayayım ama bunu bilmelidirler ki bu oyuna zaman/emek/para harcayan binlerce kişinin hakkına giriyorlar.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

20 Gündür oyuna girmiyorum. Eklenti gelene kadar da girmeye niyetim yok.
Eklenti hakkında en ufak bir ekran görüntüsü video ve benzeri bir açıklama gelmedi. Dosyalardan elde edilen ve paylaşılan görüntüler kaldırıldı.
Sadece milleti oyalamak için geçiştirici ve merak uyandırıcı cevaplar veriliyor.

Yeni eklentide ne değerli olursa olsun farketmez.
Meşesinden Çıbanotuna
Bakırından Osmiridyumuna
Kuvarstan Krizoberiline herşeyden 2000 üzeri saflarından çeşitine göre 100 üzeri mevcut.
Hele ki saf tungsten para ederse paraya yeni bir isim bulmam lazım 8-)

Artık bu güncelleme hakkında somut birşeyler açıklayın zahmet olmazsa.
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Tekrar Selamlar...

Sevgili Handsome byKoray adlı oyuncumuz kısa süreli yöneticilik zamanında hiç bir şekilde Test sunucusuna girmemiştir..
Ganoderma 39 seviye geldiğinde herhangi bir reçete tarafından istenilmiyordu. Bir çok oyuncumuz "Saf madenin safı"
diye tabir ettiğimiz 3. seviye madenleri o zamanlardan depolarına atmışlardı. Bunun aynısını Menekşe Elması ,Akik ,Sibiryalı,İridyum da da yaşadık...Zaten meteoit ile ilgili düşüncemide ileride bir reçetede gördüğüm için değil depocuların kazancına bakarak yorumladım..
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/

“Genel Etkileşim” sayfasına dön