IIxxNAMELESSxxII yazdı:hade nanTheChucky yazdı:Kafamı yarmaya niyetim yok cingenIIxxNAMELESSxxII yazdı:o çingen kadar kafana taş düşsün çükiiiiiyuyuz şey
:mrgreen: :lol:
![]()
uyus
![]()
![]()
:lol:
çingen die die çingen mi edezan beni
DoRu Söze ne Denirki ?
IIxxNAMELESSxxII yazdı:hade nanTheChucky yazdı:Kafamı yarmaya niyetim yok cingenIIxxNAMELESSxxII yazdı:o çingen kadar kafana taş düşsün çükiiiiiyuyuz şey
![]()
uyus
![]()
![]()
GERDAP yazdı:IIxxNAMELESSxxII yazdı:hade nanTheChucky yazdı:Kafamı yarmaya niyetim yok cingenIIxxNAMELESSxxII yazdı:o çingen kadar kafana taş düşsün çükiiiiiyuyuz şey
![]()
uyus
![]()
![]()
DoRu Söze ne Denirki ?:)
tamam abi...TheOkqn yazdı:Burası resim yeri uleynn tartışma yeri deyil beni deli etmeyin uleynn resim koyunnn
IIxxNAMELESSxxII yazdı:tamam abi...TheOkqn yazdı:Burası resim yeri uleynn tartışma yeri deyil beni deli etmeyin uleynn resim koyunnn:shock: (arka planda 3.5 3.5 3.5 3.5 xDDDD)
:lol:IIxxNAMELESSxxII yazdı:tamam abi...TheOkqn yazdı:Burası resim yeri uleynn tartışma yeri deyil beni deli etmeyin uleynn resim koyunnn:shock: (arka planda 3.5 3.5 3.5 3.5 xDDDD)
Kız benle dalga geçme 40 gün 40 gece döverim seniIIxxNAMELESSxxII yazdı:tamam abi...TheOkqn yazdı:Burası resim yeri uleynn tartışma yeri deyil beni deli etmeyin uleynn resim koyunnn:shock: (arka planda 3.5 3.5 3.5 3.5 xDDDD)
RedbuLL kanatlandırırIIxxNAMELESSxxII yazdı:GERDAP yazdı:IIxxNAMELESSxxII yazdı:hade nanTheChucky yazdı:Kafamı yarmaya niyetim yok cingenIIxxNAMELESSxxII yazdı:o çingen kadar kafana taş düşsün çükiiiiiyuyuz şey
![]()
uyus
![]()
![]()
DoRu Söze ne Denirki ?:)
kanka uçarım sana