ilyass38 yazdı:mehmet ben ilyas naptın tuğrul abi diyip duruyomuşun zaten haberlerin geliyo kafanı kırcam neyse asıl konuya gelelim şu loncandaki emirberkkorkmaz sanırım yaşından büyük konuşuyor şu yaşımda ağır hitap edip uyarmak istemiyorum düzgünce konuş üslubunu bilsin tavrını alsın neyse mehmetim ben sana güveniyorum iletirsin mehmetim kendine iyi bak görüşürüz umarım yine
Kim olduğunu söyle de ona göre muhatap alalım...
Merak etme ben ne boyumdan büyük, ne de yaşımdan büyük konuşurum...
Kendinle beni karıştırmazsan memnun olurum...
Bu arada eğer ki sen Tskxhxchetos isen Mesut ve Eray senin loncadan olmadığını söylediler...
Mehmet'in böyle saçma insanların önerilerini dikkate alacağını zannetmiyorum...
Kolay gelsin.
Önecelikle Berkcim küçüklüğüne vermekte bir yere kadar değilmi ? Çok fazla konuşuyorsun yav sen ben oyunu bıraktığımda sen oyunun adını bilmiyordun büyük ihtimal Mehmetim konuya açıklık getirirsen çok sevinirim .. Yoksa kafanızı kırıcam
ilyass38 yazdı:mehmet ben ilyas naptın tuğrul abi diyip duruyomuşun zaten haberlerin geliyo kafanı kırcam neyse asıl konuya gelelim şu loncandaki emirberkkorkmaz sanırım yaşından büyük konuşuyor şu yaşımda ağır hitap edip uyarmak istemiyorum düzgünce konuş üslubunu bilsin tavrını alsın neyse mehmetim ben sana güveniyorum iletirsin mehmetim kendine iyi bak görüşürüz umarım yine
Kim olduğunu söyle de ona göre muhatap alalım...
Merak etme ben ne boyumdan büyük, ne de yaşımdan büyük konuşurum...
Kendinle beni karıştırmazsan memnun olurum...
Bu arada eğer ki sen Tskxhxchetos isen Mesut ve Eray senin loncadan olmadığını söylediler...
Mehmet'in böyle saçma insanların önerilerini dikkate alacağını zannetmiyorum...
Kolay gelsin.
Önecelikle Berkcim küçüklüğüne vermekte bir yere kadar değilmi ? Çok fazla konuşuyorsun yav sen ben oyunu bıraktığımda sen oyunun adını bilmiyordun büyük ihtimal Mehmetim konuya açıklık getirirsen çok sevinirim .. Yoksa kafanızı kırıcam
Kim olduğunuzu bana açıklarsanız mutlu olacağım...
Berk konuştuğun kişinin oyundaki nick TUĞRULBEY beta zamanında tanıştığım bi abim gördümki bir tartışşma cıkacak önleyim dedim berk tartışdığın insanın senden büyük cocuğu var yani 40 yaş üstü sadece sana bunu şunu yapma diye yorum yapmış sen Tanımadığın icin ters cevap verebilirsin.
Tugrul abi tamam ben oyunda msn de konuşurum sen moralini bozma kendine iyi bak nerelerdesın sen yaw gittin bida gelmedin canım sıkılıyor artık eskilerden bi ben kaldım bütün arkadaşlar oyunu bırakıyor...
size kısaca TUĞRULBEY'in kım oldugunu anlatayım...
oyuna ilk başladım oyun cok sakindi ben oyuna tam alıştım maden cekmeye başladım ve TUĞRULBEY madenlerde gördüm hic boşa vakit kaybetmez en yeni item ler madenler ondaydı ben bunları bılmıyordum bende oturdum yanına maden cekicem beklıyorum sonra baktım madeni gormeden cekıyor.ohoooo dedim 1 kerede biz cekelim.
cıkarıp ozamanın en pahalı madenini verdi bana onun yanında kendimi 10 yaşında cocuk sanıyorum ciddiyim...
üstümü dizmemde yardım ettı sonra oyunu tam ben kavradım para felen yapmaya başladım ve ticaretle sınırsız paraya ulaştım ve mehmettttttttttttttt şifacım mehmettt büyücüm öyle bi düzdümki şifacıma 5 kişi dalıyor yarım saat dayanıyordum...yalansa eskilerde kim varsa sorabılırsınız.
MOMT la ws attığımı hic unutmadım en fazla 15 can goturuyordu benım bende 1 can kescektım canı aynı olsa keserdimde sınırsız
neyse TUĞRULBEY benim akrabam gibidir gibi cok yakınım dır
berk sana flod yapma dıyosa tamam abı de len
neyse tamam tugrul abi ben konusurum onunla kendine cici bak oyuna gelırsen haber ver yardım cı olalım abi...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.