Cüneyt uysalmı ?Cunocuneyt yazdı:Aramıza yeni katılan ve başvurusunu forumumuz üzerinden yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Furkan, Emre, Cüneyt, Oğuzhan ;
Hoşgeldiniz.
Alem İ Cihan Loncası
Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
Sonkralsonumut [49]
Sonkralsonbüyü [49] Ejder yakında....
Katılmak istiyorum Sonkralsonbüyü [39]
Sonkralsonumut [49]
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Sonkralsonbüyü
Sonkralsonumut
İsimli karakterlere sahip olan arkadaşımız zaten başvuru formuna mütekiben loncaya alınmışsınız. Daha dikkatli bir şekilde lonca konusunu incelemeniz gerekmektedir.
Sonkralsonumut
İsimli karakterlere sahip olan arkadaşımız zaten başvuru formuna mütekiben loncaya alınmışsınız. Daha dikkatli bir şekilde lonca konusunu incelemeniz gerekmektedir.

FERRAND yazdı:Sonkralsonbüyü
Sonkralsonumut
lonca kanalından size ulaşamıyorum :?
Sonkralsonumut [49]
- IIIHaSaNIII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
hahahahavali5 yazdı:FERRAND yazdı:Sonkralsonbüyü
Sonkralsonumut
Alkolikbüyü-IIHasaNII

HASAN KANka GÜLÜYON AMA ÇOÇUĞA DEĞİL OYUNA GÜL OYUNUN ACİZLİĞİ 3 senedir olan kanalı açmıyacak kadar acizler ..!
IIIHaSaNIII yazdı:hahahahavali5 yazdı:FERRAND yazdı:Sonkralsonbüyü
Sonkralsonumut
Komik bişemi var ?
Sonkralsonumut [49]
- IIIHaSaNIII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Erdi acılmasını bızde ıstıyoruz yanlız bunun suclusu bız deyılız ıkv yönetimdir gecen sene mevlüt dinç bey diyordu cemberlı geldıkten 1 2 hafta sonra lonca sıstemı gelecek dıye aylar gectı aylar.. onun harıcı ben mevlut dıncı soledım bundan oncede cok sözler verılmısti..erdi1234 yazdı:HASAN KANka GÜLÜYON AMA ÇOÇUĞA DEĞİL OYUNA GÜL OYUNUN ACİZLİĞİ 3 senedir olan kanalı açmıyacak kadar acizler ..!
Alkolikbüyü-IIHasaNII

- IIIHaSaNIII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hayır dostum yok gülmem sana deyildi öle anlasıldı ama ikv'ye gülüyorum ... Bilmemek ayıp deyil ögrenmemek ayıphavali5 yazdı:IIIHaSaNIII yazdı:hahahahavali5 yazdı:FERRAND yazdı:Sonkralsonbüyü
Sonkralsonumut
Komik bişemi var ?
Alkolikbüyü-IIHasaNII

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Yunus kardeşim lonca kanalı oyun içerisinde daha aktif deildir. İnşallah yakın bir zamada aktif olmasını temenni ediyoruz. Klan kanalı sohbeti veya bölge kanalı yerine lonca kanalımızdan konuşmak bizler içinde çok iyi olacağını ve daha iyi organize olacağımızı biliyorum. Ama malesef oyunda lonca kanalı daha aktif deildir.
Hasan kardeşimiz ve diğer tüm oyuncular dahi bu lonca kanalının açılması üzerine bir çok konular açmış olsalarda, tüm oyuncuların beklentisi olmuş hatta artık açılmaz gözü ile baktığı lonca kanalı senin sormuş olduğun soru karşısında tebessüm şeklinde gülmesi bu nedendir.
Zannetmiyorum ki hasan kardeşimiz veya bir başka oyuncu gelipte lonca üyem ile dalga geçsin. Dalga olacak konular oyun içerisinde samimi olduğumuz kişiler ile alınganlık olmadan zaten yapılır. Burda forumda bulunan lonca konumuzun tamamiyle üyelerimiz ve tanıyanlarımız ile bilgi alış verişi olan bir yerdir. Sohbet kanalı deildir.
Hasan kardeşimiz ve diğer tüm oyuncular dahi bu lonca kanalının açılması üzerine bir çok konular açmış olsalarda, tüm oyuncuların beklentisi olmuş hatta artık açılmaz gözü ile baktığı lonca kanalı senin sormuş olduğun soru karşısında tebessüm şeklinde gülmesi bu nedendir.
Zannetmiyorum ki hasan kardeşimiz veya bir başka oyuncu gelipte lonca üyem ile dalga geçsin. Dalga olacak konular oyun içerisinde samimi olduğumuz kişiler ile alınganlık olmadan zaten yapılır. Burda forumda bulunan lonca konumuzun tamamiyle üyelerimiz ve tanıyanlarımız ile bilgi alış verişi olan bir yerdir. Sohbet kanalı deildir.