[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi

Eski duyuruların arşivlendiği alan
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

ikvoyuncusu2008 yazdı:Bütün gün klandan yönetimi topa tutuşlarını izledim , yeri geldi bişiler karaladım ama insanların gözü dönmüş gibiydi birşey gördüklerini sanmıyorum.Oyun içerisinde recete denilen birşey varsa buna uygun hareket edilmeli.Ejder Asa'nın hazırını İKV Dükkan'da satsalar iyimi olurdu ? Birde bu yandan düşünün.Eğer ucuz olsa iksirler kim maden toplar , kim o kadar emek harcar bi düşünün.Herşeyi beleş , herşeyi beleş istiyorsunuz da beleşçilikte bir yere kadar diye düşünüyorum...

İnsanları bilgisayar başında bir iksir için sabahlması gereken ve yolunucak kaz gibi görenleri destekleyenlere büyük bir alkış istiyorum!!!
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

ikvoyuncusu2008 yazdı:Bütün gün klandan yönetimi topa tutuşlarını izledim , yeri geldi bişiler karaladım ama insanların gözü dönmüş gibiydi birşey gördüklerini sanmıyorum.Oyun içerisinde recete denilen birşey varsa buna uygun hareket edilmeli.Ejder Asa'nın hazırını İKV Dükkan'da satsalar iyimi olurdu ? Birde bu yandan düşünün.Eğer ucuz olsa iksirler kim maden toplar , kim o kadar emek harcar bi düşünün.Herşeyi beleş , herşeyi beleş istiyorsunuz da beleşçilikte bir yere kadar diye düşünüyorum...

Baba parası çok gleiyosa bizede yolla bizde iksir alalım? ne konuşuyosun hangi ülkede yaşadıgının farkındamısın 100 mmorpg oyunu varsa tek iksiri para ile satan oyun oldu ikv ben kendi adıma plus aldım her ay gittim çemberli epinleri aldım ecel parlattım ayı aldım bunara verdim sorun degil ama saçma bi iksir için para vericek degilim... binlerce madalya oldu herkeste hep ileride lazım oclak ileride lazım oclak dediler hala elimizde bizmi öğreticegiz bişeyleri zaten parayı kazanıyolar kazancakları kadar ucuz olsa madne kim toplarmış diyosun oyun iksire çevirende bu yönetim sen ben degilsin iksirsiz çemberliye adım atılmıycagı belli bunu çok önceden düşünmüşler bi anda verilen karar degil bu..
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kullanıcı avatarı
necatialperen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen necatialperen »

Zihniyet güzel fakat icraat kötü. Daha verimli bir şekilde satışa sunabilirdiniz iksirleri.
Örn: Yukarda arkadaşlarımızında söyledigi gibi 5- madalya 1iksir veya 1m 10 iksir gibi v.b şekillerde yapılabilirse oyncularımıza daha yararlı olacağını düşünüyorum. Ayrıca düşük lwl reçetelerindeki materyallerin gereksinim miktarının düşürüldüğü gibi kudret ve can iksiri reçetelerinde ki gereksinim miktarının düşürülmesi de daha mantıklı olabilir, bir çok online oyunda bulunduğu üzere POT'lu sistemede geçiş yapılabilir.

İyi Forumlar.
xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII [CHARLARIMI JOOP JoOoP isimli karakterdeki Mehmet diye bir şahıs çalmıştır] Sizlere Önerim Arkadaşlık Kurmayın Dostluk ve Alışveriş Yapmayın İlerde Ben Demiştim Demeyeyim...

O'da Artık Bir Emekli...
Remus
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Remus »

ARAFxAcayipHerif yazdı:

Baba parası çok gleiyosa bizede yolla bizde iksir alalım? ne konuşuyosun hangi ülkede yaşadıgının farkındamısın 100 mmorpg oyunu varsa tek iksiri para ile satan oyun oldu ikv ben kendi adıma plus aldım her ay gittim çemberli epinleri aldım ecel parlattım ayı aldım bunara verdim sorun degil ama saçma bi iksir için para vericek degilim... binlerce madalya oldu herkeste hep ileride lazım oclak ileride lazım oclak dediler hala elimizde bizmi öğreticegiz bişeyleri zaten parayı kazanıyolar kazancakları kadar ucuz olsa madne kim toplarmış diyosun oyun iksire çevirende bu yönetim sen ben degilsin iksirsiz çemberliye adım atılmıycagı belli bunu çok önceden düşünmüşler bi anda verilen karar degil bu..
Kardeşlik sallarken tek kendiniz olduğunuzu düşünmeyin ben o oyunların %90 ını geçiğini oynadığımı söyleyebilirim emin ol iksirin parayla satıldığı okadar fazla oyun varki sen bile şaşırırsın Ayrıca yırtınan ben dim heralde açıldığından beri ikv özel olsun farklı olsun diye alsana farklılık madem.Kimseyide baba parası yiyo diye hitap edemesssin tanıyomusun adamı? Belki bursla alıyo ben şahsen kazandığım parayla alıyorum Bendemi babamın parasını yiyorum Lütfen düzgün yorumlarda bulunalım...
Selametle...
Cennet cennet dedikleri,
Birkaç köşkle birkaç huri,
İsteyene ver onları,
Bana seni gerek seni.
Yunus Emre

Ey Türk Titre ve Kendine Gel
Üstte Mavi Gök Çökmedikçe Altta Yağız Yer Yarılmadıkça Senin İlini ve Töreni Kim Bozabilir !
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Yakında hesabınızda plus yok bu bölgeye göremessiniz diye bir yazı çıkarsa şaşırmayın.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

bilinmez yazdı:Yakında hesabınızda plus yok bu bölgeye göremessiniz diye bir yazı çıkarsa şaşırmayın.

Aynen ..
Kullanıcı avatarı
Zwartan
Legendary Developer

Mesaj gönderen Zwartan »

Sevgili İKV Oyuncuları,

- Çalıştığı için oyuna kısıtlı sürelerde girebilen ve bu nedenle diğer oyuncular kadar materyal toplayamayan, iksir üretemeyen ve geri kalan oyuncularımızdan gelen talepler doğrultusunda bu ve benzeri güncellemeler yapılabilir.

- Tabii ki bunu yaparken oyundaki üretimi baltalayacak veya oyun dengesini bozacak seviyede düşük fiyat belirlenMEmelidir.
Bu nedenle de iksirler için belirlenen fiyat bu olmuştur. Aksi takdirde oyuna zaman ayırarak üreticilik ve toplayıcılık yapan oyuncuların emekleri hiçe sayılmış olurdu.
İksir fiyatlarının bu hassas dengeye göre belirlendiğini bilmenizi isteriz.

- Oyundaki İksir sisteminde herhangi bir değişiklik yapılmadığını hatırlatır ve Akçe ile iksir almak isteMEyenlerin eskiden nasıl oynuyorlarsa aynı şekilde devam edebileceklerini bilmelerini isteriz.

İyi oyunlar.

Sobee Studios
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Benim merak ettiğim neden oyun parasıyla yapılmadığı akçeyle yapıldığı :S
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Zwartan yazdı:Sevgili İKV Oyuncuları,

- Çalıştığı için oyuna kısıtlı sürelerde girebilen ve bu nedenle diğer oyuncular kadar materyal toplayamayan, iksir üretemeyen ve geri kalan oyuncularımızdan gelen talepler doğrultusunda bu ve benzeri güncellemeler yapılabilir.

- Tabii ki bunu yaparken oyundaki üretimi baltalayacak veya oyun dengesini bozacak seviyede düşük fiyat belirlenMEmelidir.
Bu nedenle de iksirler için belirlenen fiyat bu olmuştur. Aksi takdirde oyuna zaman ayırarak üreticilik ve toplayıcılık yapan oyuncuların emekleri hiçe sayılmış olurdu.

- Oyundaki İksir sisteminde herhangi bir değişiklik yapılmadığını hatırlatır ve Akçe ile iksir almak isteMEyenlerin eskiden nasıl oynuyorlarsa aynı şekilde devam edebileceklerini bilmelerini isteriz.

İyi oyunlar.

Sobee Studios

Onu Biliyoruz Başka Yalan Yokmu
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Zwartan yazdı:Sevgili İKV Oyuncuları,

İyi oyunlar.

Sobee Studios

Merhaba,

Çemberlitaş grup bölgesi ile iksir gereksinimi önemli ölçüde arttı.Bir bölgeye 20 kudret iksirinden bahsediyoruz.
Bir kudret iksirine 21 materyal istiyor reçeteler.
Bu durum İKV'yi gerçekten seven oyunculurı, oyundan uzaklaştırıyor.
Çünkü oyuncu, günün yarısını(10saat) maden toplayıp iksir ürettikten sonra, 6-7 saat Çemberlitaş'ta geçirmek zorunda bırakılıyor.

Birçok İKV sever Çemberlitaş'a girmiyor bile.Bu gelen genişleme paketi, sadece oyun bağımlısı olan ve o yönde ilerleyen kişilere hitap ediyor kanaatimce.

“Eski Duyurular” sayfasına dön