değişen bir şey olmadı .
ama bir yanı güzel eğlencesi arttı
Üretici ve Madencilere Müjde
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Üretici ve Madencilere Müjde
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
SAÇMA! Akreplerin arasındaki madenden kim gidip de tek başına maden toplar allasen
O madenleri akreplerin oraya koyan DEV ler hiç düşünmedinizmi katalizör olayını? Biraz mantıklı olun. Kolaylık yapalım demişsiniz emek harcamışsınız tamamen boşa vakit kaybı. O zaman katalizör olayını bitirin de ilk defa adam akıllı bişeyler yapmış olun..
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
yihhu ilk defa bu kadr güzel bir haber aldım hidranın gelişinebile bu kadar sevinmemiştim kim karar verdiyse alnından öpeyim 
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
arkadaslar gercekten yancılıgı birakip dogru duzgun yasanilanlari yazmayi deneyelim yalavaçlik vede yancilik en kötü sey bunlar ha gm lere diyorum bu hosunuza gitti ise oyunun hali helal olsun size bu arada 100 lerce isyan eden var bunlarin sözleri neden kulak ardi edliliyor bakiyorum olumlu karsilaynlarin hepsinde mor item var acaba yalama ile mi gmler veriyor kendilerine yancilikmi yoksa adamlik mi gmler
sende demi mor item var yigenabdullatif82 yazdı:yihhu ilk defa bu kadr güzel bir haber aldım hidranın gelişinebile bu kadar sevinmemiştim kim karar verdiyse alnından öpeyim
bailamo yazdı:SAÇMA! Akreplerin arasındaki madenden kim gidip de tek başına maden toplar allasenO madenleri akreplerin oraya koyan DEV ler hiç düşünmedinizmi katalizör olayını? Biraz mantıklı olun. Kolaylık yapalım demişsiniz emek harcamışsınız tamamen boşa vakit kaybı. O zaman katalizör olayını bitirin de ilk defa adam akıllı bişeyler yapmış olun..
gercekten en olumlu elestiri bu butun taktirleri hakediyor devam kardes
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İğrenç saçma bir İKV ile karşı karşıyaydık. Bu Yeni Maden Sistemi En çokta maden avcılarının işine yaradı. Adam bırakıyor her madene bir karakterını gir çıkla topluyor.Buna tılsım sunucusunda gozlemledım ve gordum. bunun çözümleri olacakmı diyecem ama bunun çözümünü kimse bulamaz
Bu maden fiyatları hakkıknda biz oyuncular yakınıyorduk doğru ama böyle saçma bir çözüm bulunacagı aklımızın ucundan bile gecmezdi. 2 gün önce aldıgımız 60mden Menekşe Elmaslar neden bizim elimizde kaldı ?
40 tane Topaz cektım 20 dakıkada siz hesaplayın yine Mavi Topaz Cıkmadı Hani nerede bunun şans oranının arttıgı ..
Saatlerce Maden başında bekliyecegiz 5 m içinmi beklıyecez boyle bir sistem degılde o olan madenler ıcıne şans oranı arttırılsa ne güzel olacaktı
BÖYLE BİR İKV'Yİ KINIYORUM !
Bu maden fiyatları hakkıknda biz oyuncular yakınıyorduk doğru ama böyle saçma bir çözüm bulunacagı aklımızın ucundan bile gecmezdi. 2 gün önce aldıgımız 60mden Menekşe Elmaslar neden bizim elimizde kaldı ?
40 tane Topaz cektım 20 dakıkada siz hesaplayın yine Mavi Topaz Cıkmadı Hani nerede bunun şans oranının arttıgı ..
Saatlerce Maden başında bekliyecegiz 5 m içinmi beklıyecez boyle bir sistem degılde o olan madenler ıcıne şans oranı arttırılsa ne güzel olacaktı
BÖYLE BİR İKV'Yİ KINIYORUM !
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
Birde şunuda unutmadan geçmiyim bu yolla herkezin elinde asab, ejder , ecel , latif tarzı 3 efsunlu silahlar ( ŞAHESERLER) olacak bence yine sacma olacak ŞAHESER'liğin neresi kaldı.
ççççççççok ama çooooook sacma bir düzenleme olmuş
Tabi Senin Tuzun Kuru diyen arkadaşlarımız olabılır ( bende ejder , asab şaheser yok birtek elımde ecelim var olmasada ben buna karsıyım arkadas sonuna kadar
ççççççççok ama çooooook sacma bir düzenleme olmuş
Tabi Senin Tuzun Kuru diyen arkadaşlarımız olabılır ( bende ejder , asab şaheser yok birtek elımde ecelim var olmasada ben buna karsıyım arkadas sonuna kadar
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- IxSPARCOxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ben Böyle Hayatın
Saşmalık Die bişey Kalmadı Cok ama cok sacma olmus kim 20dk bekleyecek madende bir büyü cü Bronzun yanına gide bilirmi gono için :twisted: cok pis olmuss keşke hala 39 lwn kal saydı ...
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
-
- Salgın Koruyucusu
madenlerin süresini uzatmak olmadı (