ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Flood atmak gibi anlaşılmasın ama bunu eklemezsem olmaz.Nerden nerelere gelmişiz bir görmek lazım.

Tarih : 23 Şubat 2016

Oyuna yeni döndüğüm zamanlar...Foruma yeni yeni başladığım zamanlar...Dostlarımı yeni yeni tanıdığım zamanlar...Günlük işine ilk adım attığım gün...

İsmim o zamanlar Xakslepiosx , anlamı ise Yunan Mitolojisinde Sağlık Tanrısı.

Çemberlitaş'a girmek için can attığım dönemler.Daha önce hiç görmedim , girmedim.Aklımda vardı hep Mevlana Asa basmak çünkü almıyorlardı.Bir de o gün yaşamış olduğum olaylar sebebiyle basmıştım.Yanımda Emre ve Furkan.Bakınız resmi ;

Resim

O zamanlar , bu zamanlara geleceğim günleri hayal bile edemiyordum açıkçası.Ne bileyim , tılsımlar , gazap modu , gazap için itemler falan hayaldi yani benim için :)

Tarih yine aynı.23 Şubat 2016

Artık kan kanı mı çekmiş ne olmuş ise bilmiyorum Raiders Of Anatolia loncasının başkanlarından BilgeTonyukuk abimiz ile bir fotoğraf çekilmişim.Ve ben bugün o loncanın bir neferiyim.Tesadüf olduğuna inanmıyorum :lol:

Resim

Size tavsiyem şudur ki , oyundan yarım saat erken çıkın günlük yazın.Aylar sonra baktığınızda " vayy bee " demez iseniz beni sabahlara kadar tokatlayabilirsiniz :)

Eski günlüğüme aşağıdan ulaşabilirsiniz ;

Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Bu şekilde bir geçmişe gitmek istedim.Görüşmek üzre.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
GIRESUN2861
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: KARADENİZLİLER

Mesaj gönderen GIRESUN2861 »

güle güle kullan asanı :)
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , bugün şaşırtıcıydı.Bayağı şaşırtıcı hem de :shock:

:arrow: Güne Antrepo'da başladım.45 dakika kadar takıldım cin kankalarımla.İstediğimi yine vermediler...

Keşke şu torbaları Hol'de alsak..

Resim

Hiç de sevmem çift item kıyafetleri.Israrla düşüyor...

Resim

Bakınız şu anlara...Bu sefer düştü dediğim torbalardır bunlar.Ama bakınca içeriğine alakasız bir item reçetesi...Koskoca hayal kırıklığı...

Resim

:arrow: Şöyle Meteor'dan geçerken ister istemez mücadelede buldum kendimi , yara aldım ama yıkılmadım :lol:

Resim

:arrow: 3-4 saat dizi molası verdim oyuna.Devamında büyücü ile Hol'e giriş yaptım.Aslında giriş yapmadan yine yetenek değiştirdim :) Tamamiyle zevkime göre verdim.Yani performansları umrumda değil.

Resim

Asıl mevzu burda başlıyor.Artık nasıl bir şans geldi ise bilmiyorum 45 dakika içinde 4 tane torba düştü ayağıma.Ama önce şöyle bir item düştü ;

Resim

Devamında ise Safran madeni düştü çantama.Çok şaşırdım açıkçası.Arttırıcı falan yok.Nerden estiyse düşmek :D

Resim

Safran'dan hemen sonra ilk slotta 1 torba ve tılsım içinde.10 dakika arayla 1'er torba düştü ayağıma 4 tane olmak üzre.Ve ve 1 tanesi bakın neymiş :lol:

Resim

:idea: Hani slot sıkışınca ayağına torba düşer ya çöp torba , işte o torbadan zannettim hızlıca açıp çantaya atıyordum ki Salgı şeysini gördüm.İnme geldi , zank diye kaldım :lol: Amma özlemişim kaç gün geçti , kaç torba geçti en son düştüğünden bu yana...

:idea: Günün şarkısına gelelim.Özellikle geceleri Youtube'da takılırım.Ne Facebook ne Twitter.Eski tadları kalmadı artık.Neyse neden bahsediyorsam :D
Youtube'da Trendler diye bir başlık var.Orada haftanın hit videoları falan çıkıyor.Ben de bir şarkıya denk geldim.Aslında dizide çalmış , hit olmuş şarkı.Dinledim çok hoşuma gitti.Neyse paylaşayım ben anlamsızca uzattım :mrgreen:

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Bugün ne sıkıcıydı ne güzeldi.Nasıl derler bilmiyorum , yavan bir gündü bir nevi.

:arrow: Hol'de takıldım bir süre.Sadece çöpler ile yolumuzu bulduk.Şöyle bir item de düştü.Balyoz olmasını çok isterdim...

Resim

Lodos iken sık sık bölge attığımız arkadaşlar Arz olmuşlar.Onlarla Lodos kestik bir süre :)

Resim

Son olarak Geyik Derisi ve Kenevir Lifi'nin yanında işe yarar reçeteler için Yeraltı'na indim.Şöyle bir reçete düştü ;

Resim

Yanarım bir sigara gibi
Küllerim dağılır
Sönerim çünkü ateşim
İzmarite dayanır

Selametle...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , bugün naptım derseniz aynı şeyleri yaptım hepimiz gibi ;)

:arrow: Büyü yapan ile her zamanki gibi Hol'de idim.2 tılsım 1 item düştü.Ama kafam rahat artık , tılsım düşünce ne moralim bozuluyor ne de sinirleniyorum.Kuş gibiyim :lol:

Resim

Bakınız tılsımlar...

Resim
Resim

:arrow: Devamında Yeraltı turu atayım dedim.Baktım bir kaç görev varmış.Tur yerine onları hallettim.

Resim
Resim
Resim

:arrow: Onlar da bitince her zamanki gibi Antrepo...Kayda değer tek item iksir reçetesiydi.Atmıyorum bu reçeteyi.Kasa karakterimde duracak.Belki yüksek fiyattan satabilirim :twisted:

Resim

:arrow: Gün sonunda ise tam şu noktada Lodos arkadaşlara salça olmayı çok seviyorum :D

Resim

:idea: Son zamanlarda popi olan bir şarkı ile nokta koyalım.

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , bugün de yolumuzu bulduk :)

:arrow: Sabah 30-45dk kadar Hol'de idim.İlk ve son torbadan Salgı düştü çantama

Resim

:arrow: Öğleden sonra ise ara ara indim Hol'e.Bakınız şu kolyeden hemen hemen 4 tane düştü.Ne anlatmaya çalışıyordu acaba :?:

Resim

:idea: Meteor'a inmek de çözüm değil...

Resim

:arrow: Antrepo turu attım bir süre.2 tane item reçetesi düştü.Ne zaman kavuşacam şu iteme çok merak ediyorum...

Resim
Resim

:idea: Şu çember efekti çok hoş.Düz yolda çember ata ata gidiyorum.Görgüsüzlük sanırsam :mrgreen:

Resim

:idea: Yine güzel bir şarkı ile noktalayalım.

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Bugün fişek gibi bir gündü.Keyifliydi yani :)

:idea: Ahmet kardeşimiz 2 laf etti aklımı çeldi , [tooltip t=Büyücü ve savaşçının yeteneklerinin olumsuz etkilerini kaldırma ihtimalini %20 arttırır.]Büyü Bozma (II)[/tooltip] basmaya doğru tekrardan ilerledim.
Harbiden yılan hikayesi oldu bu tılsım :mrgreen:

:arrow: Malzemelerinden olan Safran aldım dün oyundan çıkmadan evvel ;

Resim

:arrow: Bugün ise sabah Hol'de başladım.İlk tur ilk torba tılsım...

Resim

:arrow: Diğer turda aynı yerde 2. torba ama tılsım değil :)
*5 tane torba düştü toplamda.
Resim

:arrow: Safran ticareti...

Resim

:arrow: Ve uzunca süren klan savaşı...

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

:idea: [tooltip t=Büyücü ve savaşçının yeteneklerinin olumsuz etkilerini kaldırma ihtimalini %20 arttırır.]Büyü Bozma (II)[/tooltip] için geriye 6 xenotim , 3 tane peptit , 6 tane kondrit ve 2 tane safran kaldı.Peptit'leri ; Salgı düşürüp , düşürdüğümü de satıp Peptit almayı düşünüyorum.Diğer malzemeleri de para ile alıcaz.Ortalama 40m açık var.Bakalım ne kadar sürecek 40m toplamak...

:idea: [tooltip t=Yardımcının hasarını ve enerjisini %50 arttırır.]Çağrı (I)[/tooltip] tılsımına da ihtiyacım var.Onun da 30m kadar fiyatı var.Yani benim ortalama 100m gibi bir paraya ihtiyacım var çantamda , 2 tılsımı elde etmek için.Zor olacak...

:idea: FurkanBank da oyunu bıraktı.Yoksa ondan çekiyorduk nakit para , işimizi görüyorduk :lol: @Retaliation

Neyse artık , zaman ne gösterecek görecez.

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Kesinlikle BB2 uretme sıfacı olanı bb3u vardı bende pek ıse yaramıyor 15 bbde 4 yada 5 kez bozuyor :( :( :( :( :(
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

romendiyojen yazdı:Kesinlikle BB2 uretme sıfacı olanı bb3u vardı bende pek ıse yaramıyor 15 bbde 4 yada 5 kez bozuyor :( :( :( :( :(
15te 4 yada 10da 3 gibi belli bir kalıbı yok zaten büyü bozmaların .
Şans işi bu , ben de şansı az da olsa arttırmayı düşünüyorum.

Özellikle klan savaşlarında büyü bozma öyle önemli ki , üretmekten başka çaremiz yok :)
Zaten sadece şifacı kullandığım için başka alternatifim yok mavi tılsımlardan.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Başkan internet yoktu ya,yarın işten gelince hallederiz. :)
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön