sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen YemeLik »

Adamlar süpercanın 3.oyunumu yayınlansınlar kader mühürlerine reklam mı yapsınlar betayamı sürseler yoksa ikv ve ıcf ile mi ilgilensiler bunların hiçbiri yürümez umudu kesin.Adamların öncelikleri tabikide yeni yaptıkları oyun olacak 3 yaşındaki çocuk bile bunu anlar.Belki ellerinde yarım veya eskiden uğraştıkları bir şey varsa onu getirebilirler,onun dışında bence oyunla ilgilenilmesini felan hiç beklemeyin.Nerullada fazla umut bağlamayın laflarıının 10 da 9'u yalan bak adam ne diyor 3 yıldır bu oyunla uğraşıyoruz felan diyor.1.5 sene sordugumda yeni proje yeni oyun yok diyordu her şey para olmuş lanet olsun kapitalist sistem..

ek olarak;
icf burdan daha beter açın forumu okuyun kalan bir avuç oyuncu nasıl yakınıyor, yakında bizdede 30 oyuncu felan kalır icf öyle olmuş çünkü gönüllü ekip furyası bile kalmamış hahaha ulan adamlara bak.
En son YemeLik tarafından 17 Şub 2016 12:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rivalxmelodi yazdı:Kerem hünal bana yılbaşında yeni haberlerle gelicez dedi yılbaşında yazdım ve bana "umarım" şeklinde cevap vermişti. Bu oyun bitmiş arkadaşlar zwartan tekrar göreve gelse o bile düzeltemez artık şu oyunu.
Sana verecekleri haber neye göre kime göre iyi haberdi :D
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

EYUNAL yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Kerem hünal bana yılbaşında yeni haberlerle gelicez dedi yılbaşında yazdım ve bana "umarım" şeklinde cevap vermişti. Bu oyun bitmiş arkadaşlar zwartan tekrar göreve gelse o bile düzeltemez artık şu oyunu.
Sana verecekleri haber neye göre kime göre iyi haberdi :D
İkv nin gelişim sürecini sordum güncelleme gelcekmi bişeyler olacakmı dedim başka ne sorucam? Konuyu tartışmaya çekme
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

Auril yazdı:
NaudiR yazdı:
Refresh yazdı:
Sinyor yazdı:
Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Yeni projemiz "Kader Mühürleri" için planladığımız resmi açıklama ve basın duyurusundan önce Merlin'in Kazanı ve sosyal medya üzerinde beklediğimizden biraz erken olarak duyulmuş oldu.

Yaklaşık 3 yıllık bir süre zarfında ekip bu proje üzerinde çalışıyor ve kapalı beta sürecine çok yakınız. Tüm oyun severlerin de bu oyunu severek oynayacağını umuyoruz.

Resmi duyuruyla birlikte İKV için de resmi bir açıklama yapmayı düşünüyorduk. Ancak kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına bu konu altına yorum olarak küçük bir bilgilendirme geçelim.

Sobee kısıtlı imkanlara ve küçük bir ekip olmasına rağmen aynı anda birden fazla projeyi yürütmüş bir ekiptir. Hala küçük bir oyun geliştirme ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza destek vermeye devam ediyoruz.

Oyunlarımızda henüz netleşmeyen konular hakkında bilgi vermekten her zaman kaçınmışızdır. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki; İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz asla sona ermedi ve kapanma durumuna da gelmedi. Neden bu süre zarfında oyunda değişiklik olmadığı ise ayrı bir konunun başlığı. Oyuncularımız için bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum.

Sevgilerimle,

Yine Nerull'un bir mesajı ve yine içimizde güncellemeye ait oluşan bir umut 3 senedir yaşadığımız olay.
Nerullun yaptığı açıklamanın anlamını yazıyorum.
" Biz 3 senedir ikv adına hiçbir şey yapmadık tüm zamanımızı emeğimizi yeni oyun için harcadık. Kader mühürleri oyunu oyunculara sunulduktan sonra umuyorum ki İKV için vaktimiz olacak ve İKV ile ilgilenebileceğiz."
3 yıl olmuş hala "umuyorum" kelimesini kullanıyor. Bir şeyler beklemeyin.

Sobee kısıtlı imkanlara ve küçük bir ekip olmasına rağmen aynı anda birden fazla projeyi yürütmüş bir ekiptir. Hala küçük bir oyun geliştirme ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza destek vermeye devam ediyoruz.

Ondan mı 3 yıldır İKV'ye hiç bir şey yapmadılar? Hani aynı anda idare edebiliyorlardı. Şuradaki çelişki dahi bir şeyleri anlamaları için yeterlidir de, bizim oyuncu kitlemiz duygusal davranıyor hala.
sobee adına 9 yıllık oyunun son 5 yılı milleti sömürmekle geçti buradan kazandıkları paranın hepsini yeni oyuna yatırdılar ancak bu parayı kazandıkları oyuna tek bir iğne bile getirmediler. Şimdi ise umuyoruz geliştirmeye devam edeceğiz, destek vereceğiz vs vs şeyler söylüyorlar. Açıkca soyleyın ıste bitti bu oyun biz de sizi oyalıyoruz diye...

Anlatamadım gitti maximum aktif 3000 bin oyuncu var büyük bir geliri yok oyunun arkadaşlar.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ne diyelim bizi bu günlere getirenler utansız biz ne utanacagız gönül verenler diye başlıyorlar umarım diye bitiyorlar birşey diyincede sınıfta hoca bana taktı sevdasındalar ne oldugu belirsiz yüzü yokki çıkıp açıklama yapsın sal cayıra kendi otlanır mantığı oyun felan yaptıkları yok buda bir oyalama pazarlamacılıgı. O oyunuda başka firma adında yapmışlardır IKV oyuncu kitlesi var boyle boyle yaparsak burdan 3-5 adam koparırız işi kurtarma peşindeyiz mantığı var.

Biz gönüllü bir ekibiz derler için içinden sıgrılarlar zor bişi değil.

3 yıldır güncelleme gelecekse gelir gelmiyecekse gelmez IKV ye kod yazamıyorlar neyin tiribinde bunlar.
TTNET birinci suçlu ikinci gönül veren ekipler suçlu.

2 sene önce alışveriş sınırlaması ile bir iyileştirme yaptık en kısa sürede olacak.
Nerde hani Yaw tamam biz beceremedik ne diyorsanız biz kulagımızı kapadık. Yok bu tayfa ile yeni oyunda yürümez eski oyunda elden çıkartıp adam akıllı bir firmaya vermeleri.

Söylenecek çok sey varda değmez artık.
Anca forumda denetmenleri yada forum modlarını nasıl gizleyiz aklındalar ona akılları yatıyor sadece girş sayfasındaki utanç verici yazıyı kaldıramıyorlar.
2006-2011 © Tüm hakları Sobee Yazılım Tic.Ltd.Şti.'ne aittir.

Bu utanç TTNE ve gönül vermiş tüm geliştirici ekibin neticesidir.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

ARZLODOS yazdı:Ne diyelim bizi bu günlere getirenler utansız biz ne utanacagız gönül verenler diye başlıyorlar umarım diye bitiyorlar birşey diyincede sınıfta hoca bana taktı sevdasındalar ne oldugu belirsiz yüzü yokki çıkıp açıklama yapsın sal cayıra kendi otlanır mantığı oyun felan yaptıkları yok buda bir oyalama pazarlamacılıgı. O oyunuda başka firma adında yapmışlardır IKV oyuncu kitlesi var boyle boyle yaparsak burdan 3-5 adam koparırız işi kurtarma peşindeyiz mantığı var.

Biz gönüllü bir ekibiz derler için içinden sıgrılarlar zor bişi değil.

3 yıldır güncelleme gelecekse gelir gelmiyecekse gelmez IKV ye kod yazamıyorlar neyin tiribinde bunlar.
TTNET birinci suçlu ikinci gönül veren ekipler suçlu.

2 sene önce alışveriş sınırlaması ile bir iyileştirme yaptık en kısa sürede olacak.
Nerde hani Yaw tamam biz beceremedik ne diyorsanız biz kulagımızı kapadık. Yok bu tayfa ile yeni oyunda yürümez eski oyunda elden çıkartıp adam akıllı bir firmaya vermeleri.

Söylenecek çok sey varda değmez artık.
Anca forumda denetmenleri yada forum modlarını nasıl gizleyiz aklındalar ona akılları yatıyor sadece girş sayfasındaki utanç verici yazıyı kaldıramıyorlar.
2006-2011 © Tüm hakları Sobee Yazılım Tic.Ltd.Şti.'ne aittir.

Bu utanç TTNE ve gönül vermiş tüm geliştirici ekibin neticesidir.
Sen güzel konuşuyorsun aynen seni dediklerinr katılıyorum memo valla haklısın. Yıllarca kandırıldık. Sımdı küçük bir güncelleme yaparlar. 5 yılda ordan vururlar bize.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Yorumlara bakıyorum da kimse kimsenin görüşlerine saygı duymadan kendi fikirlerini önde tutuyor. Bence yönetimin yaptığı açıklama yeterli.. Oyunu bırakmış bir eski yetkilinin açıklamasını fazla ilgiye almak hata! hemde nasıl hata!

İKV Dünyası daha çökmedi, neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz.. Bekleyin ve görün!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Esadullah yazdı:Selamlar,

Yorumlara bakıyorum da kimse kimsenin görüşlerine saygı duymadan kendi fikirlerini önde tutuyor. Bence yönetimin yaptığı açıklama yeterli.. Oyunu bırakmış bir eski yetkilinin açıklamasını fazla ilgiye almak hata! hemde nasıl hata!

İKV Dünyası daha çökmedi, neyin ne zaman olacağını bilemiyoruz.. Bekleyin ve görün!
No sorun Merlin kazanına neden açıklama yapıldı bunun hesabı verilmeli bence. Yada bu hata düzeltilmeli.
Haberler kısmına yazınca Sobee Yeni bir oyun çıkardı diye yazıyor ama boyle bir resmi açıklama yok.

Bir tv programcısı boyle seyler yapar çünkü buda bir reklam entrikasıdır o kişinin IKV ne halde oldugunu bile suan bilmiyordur bundan eminim. Çizer yapar svinir övünür. Ama arkada bride gerçek bir vaka var Güncelleme gelecek umidi ile bekliyen. Bizi derinden yaralıyan bu açıklama hayliyle üzmüştür ardından sanki sözleşmiş gibi Mevlut bey açıklama yapar onun açıklamını okuyan Nerull beyde yaw ne oluyor acaba SOBEE oyunmu cıkardı diye bir giriyor foruma aboo Kıyamet kopmuş bir saat düşündükten sonra umarım bu yıl IKV için yeni seyler olcak Resmi bir duyuru yapıalcak diyor.
Acaba bu oyun ile Nerul beyin bir bilgisi varmıdın bana göre hayır.

Neyse Yakında Amik ovası kıyamet vakti çıkacak pek oynayan kalmaz.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Senin hangi konuda bir bilgin var ki? Boş konuşup post kasmaktan başka birşey yaptığın yok. Sırf yönetime girmek için yaptığın yalakalıklar her iletinden belli oluyor. Bu konuya boş yorumlar yazıp kirletme.
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

Yanıldığın nokta. Sobee'nin kurucusu ve İKV'nin başrol oyuncusunun Mevlüt Dinç olduğu yani neyin ne olduğunu biliyor Twitter açıklamalarını atayım bekle orda daha net anlaşılır ne demek istediği.

Resmi Twitter hesabı : @MevDinc

Resim

Resim

Mevlüt Dinç açıkça belirtmiş motoru büyük güncelleme kaldıramayacağını daha önce motor değişmek istemişler ama yeni bir motora taşımak imkansız olduğu için yapmamışlar.Yani tüm teorileriniz çürümüş bulunmaktadır oyuna ağır güncelleme gelmesi imkansız bizzat oyunun yapımcısının ağzından. Tek çare yeni bir motora taşımak onunda imkansız olduğunu belirtmiş Mevlüt Dinç. Sezer Adatepe eskiden Meran'da oynayan bir arkadaşımızdı. Twitter adresi yukarda girip Twitleri okuyabilirsiniz.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön