GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri
Bazılıarı ii olmus ecelin hasrı ws. yükselmiş diyor.Fakat burdaki mesela silhların wuruslarından çok bizim yani yücelen kafa koparan balyoz olanların çook büyük bir ziyana girmesidir.
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Beni yeni lwlerin gelmesinin taraftarı deildim bu 1.cisi 2 .cisi burdan daha geri dönüş olmaz kardeş oyunun yöneticileri takmıor bizi görmüyormsunuz
-
- Salgın Koruyucusu
ARKADAŞLAR HERKES DESTEK BÖLÜMÜNE Bİ VEDA KONUŞMASI YAZSIN GÖNDERSİN.. DAHA DA GÜNCELLMEYİ GERİ ALMAZLARSA ANLAŞILIRKİ BU YÖNETİM İKV OYUNUNU KAPATMA GİBİ Bİ DÜŞÜNCESİ VAR.. KOLAY GELSİN HEPİNİZE.. ARTIK BAŞKA OYUNLARA YÖNELME VE YÖNLENDİRME ZAMANI GELMİŞ..
İKV YÖNETİMİNE; SİZDEKİ BU BAŞARIYI HİÇ BİR OYUN YÖNETİMİNDE GÖRMEDİM.. SİZLERE HELAL OLSUN.. OYUNCULARI OYUNDAN SOĞUTMAK İÇİN ELLERİNİZDEN GELENİ YAPTINIZ BUNU GÖZ ARDI ETMEK BİZE YAKIŞMAZ.. ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.. SİZİ BÖYLE ÇALIŞMALAR İÇİNDE GÖRMEK İSTERİZ..
İKV YÖNETİMİNE; SİZDEKİ BU BAŞARIYI HİÇ BİR OYUN YÖNETİMİNDE GÖRMEDİM.. SİZLERE HELAL OLSUN.. OYUNCULARI OYUNDAN SOĞUTMAK İÇİN ELLERİNİZDEN GELENİ YAPTINIZ BUNU GÖZ ARDI ETMEK BİZE YAKIŞMAZ.. ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.. SİZİ BÖYLE ÇALIŞMALAR İÇİNDE GÖRMEK İSTERİZ..
YA GÜNCELLEME GERİ ALINIR YADA BİZİ KAYBEDERSİNİZ...!!!
"HODRİ MEYDAN"
"HODRİ MEYDAN"
Hatayı peteracar farketti bende destekledim
Tebrikler peteracar.
complex yazdı:Son birşey daha söylemek istiyorum. Derisini sertleştirdiğinde Komodo'nın Kesici/Delici/Ezici silahlara karşı direnci artıyordu. Ama hala Kafa Koparan'la çatır çatır öldürüyorduk.complex yazdı:Komodo derisini sertleştirdikten sonra Kafa Koparan'la hala fazla hasar verilebiliyor.
Gümüş Diş hastası biriydim. Şükür ki Kadim Hidra görevinde de verdi Yücelen'ini.
Kafa Koparan'ın Gümüş Diş'ten üstün olması hep zoruma giderdi. Umarım Developer'lar ([DEV]) bu sorunu düzeltir veya Gümüş Diş
Ecel Getiren & Latif'e de bu ayrıcalığı verir.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Hala birşeyi anlamış değilsin Ecel ve diş dışında hangi silahı kullanalım cümlesi.. ?? 1) Ecel hala iyi vurmuyor hasar oranı yükseltilmedi kısacası hala eski yerinde sayıyor ecel sadece bazı yaratıklara normal vuruşlarda çok ama çok az iyi vuruyor..xDAVUT yazdı:Bu Güncelleme Hayatımda Gördüğüm En Rezil En ANATUREL en ilkel bir güncelleme idi.
ecel ve beril gümüğ diş dışında hangi silahı kullanalım.
Meran Şehrinde Muhafız Kesemez Olduk ya .
NEDIR LAN BU .
En son efsane534 tarafından 24 Şub 2010 16:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
RuhsuzŞair
artık bu oyunu oynuyanın aklına sasarım adamlar bızı takmıyor
sayfa 30 olmus bı cevap yazın
sayfa 30 olmus bı cevap yazın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Re: etki ve tepki!!!
Gayette güzel bi güncelleme , aptal çıkarlarınız yüzünden yönetime suç atmanın bir mantığı yok. Güncelleme bi hata değil , varolan hatayı düzelttiler , lütfen silin hesabınızı , adam olanlara kalsın ikv.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Bırak orhan ya daha suraya bi yazı bile yazmıorlar bizi aydınlatcak kendi kendimizi yiyoruz burda bn bırakmayı düşünüyorum Efelerxreisde bırakcak zaten
sayın yöneticiler, biraz rahatlayın lütfen, siz bir güncelleme yaptınız, tepkilerden korkmayın, onları değerlendirin bence, siz burdan ekmeğinizi kazanıyorsunuz, insanların tepkisine kulak verin....
bu yeni canavarları kesebilmemiz için , 4000 üstü vuruşlar atabilmemiz mümkün olmalı, bu durumda oyunun hiçbir tadı kalmadı, güncellemeler düzeltilsin...
bu yeni canavarları kesebilmemiz için , 4000 üstü vuruşlar atabilmemiz mümkün olmalı, bu durumda oyunun hiçbir tadı kalmadı, güncellemeler düzeltilsin...
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Pardon yaw.efsane534 yazdı:Hala birşeyi anlamış değilsin Ecel ve diş dışında hangi silahı kullanalım cümlesi.. ?? 1) Ecel hala iyi vurmuyor hasar oranı yükseltilmedi kısacası hala eski yerinde sayıyor ecel sadece bazı yaratıklara normal vuruşlarda çok ama çok az iyi vuruyor..xDAVUT yazdı:Bu Güncelleme Hayatımda Gördüğüm En Rezil En ANATUREL en ilkel bir güncelleme idi.
ecel ve beril gümüğ diş dışında hangi silahı kullanalım.
Meran Şehrinde Muhafız Kesemez Olduk ya .
NEDIR LAN BU .
Ecele Getiren Eskisinden çok az bir şekilde iyi vuruyor dicektim.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?