GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Mesaj gönderen ahmet103045 »

Bazılıarı ii olmus ecelin hasrı ws. yükselmiş diyor.Fakat burdaki mesela silhların wuruslarından çok bizim yani yücelen kafa koparan balyoz olanların çook büyük bir ziyana girmesidir.
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Efelerxleqend »

Beni yeni lwlerin gelmesinin taraftarı deildim bu 1.cisi 2 .cisi burdan daha geri dönüş olmaz kardeş oyunun yöneticileri takmıor bizi görmüyormsunuz
Orhanteber004
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Orhanteber004 »

ARKADAŞLAR HERKES DESTEK BÖLÜMÜNE Bİ VEDA KONUŞMASI YAZSIN GÖNDERSİN.. DAHA DA GÜNCELLMEYİ GERİ ALMAZLARSA ANLAŞILIRKİ BU YÖNETİM İKV OYUNUNU KAPATMA GİBİ Bİ DÜŞÜNCESİ VAR.. KOLAY GELSİN HEPİNİZE.. ARTIK BAŞKA OYUNLARA YÖNELME VE YÖNLENDİRME ZAMANI GELMİŞ..

İKV YÖNETİMİNE; SİZDEKİ BU BAŞARIYI HİÇ BİR OYUN YÖNETİMİNDE GÖRMEDİM.. SİZLERE HELAL OLSUN.. OYUNCULARI OYUNDAN SOĞUTMAK İÇİN ELLERİNİZDEN GELENİ YAPTINIZ BUNU GÖZ ARDI ETMEK BİZE YAKIŞMAZ.. ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.. SİZİ BÖYLE ÇALIŞMALAR İÇİNDE GÖRMEK İSTERİZ..
YA GÜNCELLEME GERİ ALINIR YADA BİZİ KAYBEDERSİNİZ...!!!

"HODRİ MEYDAN"
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Hatayı peteracar farketti bende destekledim :P Tebrikler peteracar.
complex yazdı:
complex yazdı:Komodo derisini sertleştirdikten sonra Kafa Koparan'la hala fazla hasar verilebiliyor.
Son birşey daha söylemek istiyorum. Derisini sertleştirdiğinde Komodo'nın Kesici/Delici/Ezici silahlara karşı direnci artıyordu. Ama hala Kafa Koparan'la çatır çatır öldürüyorduk.

Gümüş Diş hastası biriydim. Şükür ki Kadim Hidra görevinde de verdi Yücelen'ini.
Kafa Koparan'ın Gümüş Diş'ten üstün olması hep zoruma giderdi :). Umarım Developer'lar ([DEV]) bu sorunu düzeltir veya Gümüş Diş :D Ecel Getiren & Latif'e de bu ayrıcalığı verir.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen efsane534 »

xDAVUT yazdı:Bu Güncelleme Hayatımda Gördüğüm En Rezil En ANATUREL en ilkel bir güncelleme idi.
ecel ve beril gümüğ diş dışında hangi silahı kullanalım.
Meran Şehrinde Muhafız Kesemez Olduk ya .
NEDIR LAN BU .
Hala birşeyi anlamış değilsin Ecel ve diş dışında hangi silahı kullanalım cümlesi.. ?? 1) Ecel hala iyi vurmuyor hasar oranı yükseltilmedi kısacası hala eski yerinde sayıyor ecel sadece bazı yaratıklara normal vuruşlarda çok ama çok az iyi vuruyor..
En son efsane534 tarafından 24 Şub 2010 16:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

artık bu oyunu oynuyanın aklına sasarım adamlar bızı takmıyor
sayfa 30 olmus bı cevap yazın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: etki ve tepki!!!

Mesaj gönderen Ceviz »

Gayette güzel bi güncelleme , aptal çıkarlarınız yüzünden yönetime suç atmanın bir mantığı yok. Güncelleme bi hata değil , varolan hatayı düzelttiler , lütfen silin hesabınızı , adam olanlara kalsın ikv.
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Efelerxleqend »

Bırak orhan ya daha suraya bi yazı bile yazmıorlar bizi aydınlatcak kendi kendimizi yiyoruz burda bn bırakmayı düşünüyorum Efelerxreisde bırakcak zaten
gunbatimi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen gunbatimi »

sayın yöneticiler, biraz rahatlayın lütfen, siz bir güncelleme yaptınız, tepkilerden korkmayın, onları değerlendirin bence, siz burdan ekmeğinizi kazanıyorsunuz, insanların tepkisine kulak verin....

bu yeni canavarları kesebilmemiz için , 4000 üstü vuruşlar atabilmemiz mümkün olmalı, bu durumda oyunun hiçbir tadı kalmadı, güncellemeler düzeltilsin...
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xDAVUT »

efsane534 yazdı:
xDAVUT yazdı:Bu Güncelleme Hayatımda Gördüğüm En Rezil En ANATUREL en ilkel bir güncelleme idi.
ecel ve beril gümüğ diş dışında hangi silahı kullanalım.
Meran Şehrinde Muhafız Kesemez Olduk ya .
NEDIR LAN BU .
Hala birşeyi anlamış değilsin Ecel ve diş dışında hangi silahı kullanalım cümlesi.. ?? 1) Ecel hala iyi vurmuyor hasar oranı yükseltilmedi kısacası hala eski yerinde sayıyor ecel sadece bazı yaratıklara normal vuruşlarda çok ama çok az iyi vuruyor..
Pardon yaw.
Ecele Getiren Eskisinden çok az bir şekilde iyi vuruyor dicektim.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön