Tskxgenelkrmay yazdı:Kusura bakmayın ama maddi sıkıntıdan dolayı oyuna gelemedık.
bılgısayar tamir vermiştik tamirden almaya gittim ama pişman oldum 400 tl sanıyordum galıba kazık atmaya calısoyrlar. 580 tl tutmuş kasa anakart işlemci ram ekran kartı sıfırtan takılmış hepsı ölmüş.
bılgısayarı alamadık en az 1 ay soonra anca alabılırım pc yı yıne nette gırıcez ınternete bu cuma gununu atlata bılırsek cuma dan sonra günde en az 5 saat oyundayız inş...
birde bana karşı tavri değicekler kendılerı bılır bızım tavrımız da degişeblir...
moralım bozukken ustume gelen olursa kusura bakmasın kendımı tutamayıp bişiler yapabılırım tekarr kusura bakmasın kıme denk gelırse artık.
şuan banka dan para cektim 5 mılyar ev ınsaat borc var fazla özele gırmıyorum ıyı formlar...
Yarın saat 12:00 da kesin kadime gıdebılırız bankadan para cekıldı bılgınıze...
Senin adına üzüldüm kardeşim umarım durumunuz eskisi gibi olur... Bu arada karakteri açtım bende savaşçı mümkünse üye listesine ekler misin Mehmet....Tskxkxzheilx :arrow: 1.gün 33 lvl :arrow: 2.gün 39 oldu hadi hayırlısı
Ceza alacak olan arkadaşlar.Bir dahaki toplantıya katılmayan olursa atılır...
Gelemicek olan önceden haber verebilir.
Tskxhxyakubu
Tskxkxcewher
Loncadan Atılan Arkadaşlar::
Tskxkxprototpye
Tskxkxjamescarte
2 hafta sonra pazar günü saat 12:00 öğlen vakti toplantı olacaktır...
Loncadan ayrılanlar...
Tskxkxkaos
Tskxdxheartless
Tskxdxsirus
bu arkadaşlar loncamızla hıç bir alakası yoktur kendi istekleriyle lloncamızdan ayrılmışlardır real hayatta başarılar...
Tskxdxkandemir==>ömer sana gelince meseleyi mesut la konusucam komutanla ona göre karar verıcem. Haftaya Pazar Günü öğlen vakti saat 1:00 'de TOPLANTI VARDIR...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Bu gece kulun yalvaris ve yakarislarini Yüce Mevla'ya sunacagi ve O'nun sonsuz affindan, merhametinden, iyiliginden bol bol yararlanacagi umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayirli olsun!
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN /b]ikvtayfa@hotmail.com