FATİH
Herkeze İyi Günler , Başarılar Dilerim...
★ ★ Hesabımın Bloklanması Üzerine NasiHat Adlı Çar ile Devam Etmekteyim Bilginize..★ ★
Louster Yeni Adımla Nasihat..!
ibrahimekim yazdı:2 defa kesilmiş taskın Ben de giremediöm 2 saat boyunca neti tutamadım elimde giriyorum gruba giremeden atıyor geri ama bu gece yine gidiyoruz herkez bilsin
Sariyerli yazdı:Bende topaldayken bizim sigortalar atmıştı.
meğer arka paneldeki bir kaç kablonun dış kaplamaları erimiş bir birlerine değip aşırı yüklenmeden dolayı sürekli sigortaları attırıyolarmış onu anlamam uzun sürdü sonra dışlarını komple soyup elektrik bandı çektim derken bende 2. kesişin sonuna yetiştim kaçırdım yani![]()
bütün şanssızlıklarmı bizi bulur arkadaş
![]()
Ama önemli olan kesmekti devamı gelir nasılsa![]()
Rescuer yazdı:Sariyerli yazdı:Bende topaldayken bizim sigortalar atmıştı.
meğer arka paneldeki bir kaç kablonun dış kaplamaları erimiş bir birlerine değip aşırı yüklenmeden dolayı sürekli sigortaları attırıyolarmış onu anlamam uzun sürdü sonra dışlarını komple soyup elektrik bandı çektim derken bende 2. kesişin sonuna yetiştim kaçırdım yani![]()
![]()
![]()
Vay beee
Kesildi demek sonunda şu kadim yaratık
Tüm Arzlara, tüm Kurt aileme, tüm Tılsım'a hayırlı olsun...
Sariyerli yazdı:Rescuer yazdı:Sariyerli yazdı:Bende topaldayken bizim sigortalar atmıştı.
![]()
![]()
Vay beee
Kesildi demek sonunda şu kadim yaratık
Tüm Arzlara, tüm Kurt aileme, tüm Tılsım'a hayırlı olsun...
hangi canavar kurtuldu sanki elimizden knkzor birşey yoktur imkansız sadece zaman alır