Ula var ya şu üçhilal 49 olsaydı bende girerdim turnuvaya ama aksilikler üst üste geldi malum itemler çalındı toparlanmam biraz zaman aldı neyse kısmet değilmiş turnuvaya katılan tüm ülkücü kardeşlerime başarılar dilerim......
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR**** ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
Arkadaşalr bu Kadim Hidra Organizasyonlarına devam ediyoruz saat 14:00 de Mühürlü kapıda toplanmaya başlıycaz görevi olanlar görevi olan charıyla olmayanlar destek olucak charlarıyla mühürlü kapıda bulunsunlar grup kurulumlarını ve yetenek dağılımlarını herkes biliyor yenilememize gerek yok sanırım ama yinede göreve gitmeden önce toparlanırken klan kanalıdnan gerekli duyuruları yaparız ...
kurtreis yazdı:Arkadaşalr bu Kadim Hidra Organizasyonlarına devam ediyoruz saat 14:00 de Mühürlü kapıda toplanmaya başlıycaz görevi olanlar görevi olan charıyla olmayanlar destek olucak charlarıyla mühürlü kapıda bulunsunlar grup kurulumlarını ve yetenek dağılımlarını herkes biliyor yenilememize gerek yok sanırım ama yinede göreve gitmeden önce toparlanırken klan kanalıdnan gerekli duyuruları yaparız ...
49 Seviye olmak .
Kurt Loncasına bağlı olmak .
1 Milyon katılım bedelini ödemek
Turnuvaya katılacak olan arkadaşlarımız şimdilik bu kadar katılım taleplerini forumdan yada oyun içinde yönetimden her hangi birine bildirebilirsiniz ...
reis söle bi önerim olacak katılanlardan 2 şer milyon alalım bunun yarısı lonca kasasına yarısı ıle 1. cilere ödül verilir.. bu arada ödül nedır :lol: merak ettım
__________________________________________________________________________________________________ Sunucu: Tılsım Klan: serbest Lonca: Kurtlar Karaktercolor=#00FFFF]Kurtlarxltexasll[/color]
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
Mesut ödül ayarlıycak zamanımız pek olmadı işleri tam toparlayamadığımız için Turnuvayı daha da geri atrihe atmak istemedim çok emek harcadınız ahzırlanmak için sizleri daha fazla bekletmek isteemdim daha öncede belirttiğim gibi bu turnuvayı belli bir sisteme oturtup her ay yapıcaz geleneksel ahle getiricez ilk seferinde bir kaç açık var bunuda ilerki turnuvalarda düzeltiriz inşallah şimdilik 1. cilere kendi sınıflarında toplanan parayı verme akrarı almıştık ilk turnuvada böyle olucak ama daha sonra ki turnuvalarda her sınıf için gerekli güzel bir itemle mükafatlandırmayı düşünüyoruz
2ml alıp yarısını kasaya bırakmak güzel fikir benimde aklıma geldi ama ilk sefer için uygulamayı doğru bulmadım daha sonra ki turnuvalarda söylediğin gibi yaparız lonca içi etkinliğimiz yanında lonca sermayesinede katkıda bulunur buda hepimizin lehine olur ...