(^)Latif ne alaka çözemedim :?bySerseri12 yazdı:Xlkralxll (^)Latif EMİNÖNÜ SUNUCU Tebrikler...
KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)
Re: KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)

Jeova Sanctus Unus
Latifini yeni yükseltmiş belliHummer yazdı:(^)Latif ne alaka çözemedim :?bySerseri12 yazdı:Xlkralxll (^)Latif EMİNÖNÜ SUNUCU Tebrikler...
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Latifliyim ezerim manasındaHummer yazdı:(^)Latif ne alaka çözemedim :?bySerseri12 yazdı:Xlkralxll (^)Latif EMİNÖNÜ SUNUCU Tebrikler...
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER
Şimdide güzel bence sadece nasıl oynadığına bağlı 
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- xDeMaNuLex
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Nesi güzel kardesim al 4 buyu kes yarim saatte cik ? Bumu zevk ilk kesildigindeki guzellik baskaydi 2 buyucu oynama ofans oynama zevki.Ah ulan hersey eskide kaldi ona yanarim ne gunlerdi sifacimla 35 ejder ictigimi hatirlarimKabile yazdı:Şimdide güzel bence sadece nasıl oynadığına bağlı
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Ruh döven zırh eldiven ve ayakkabı ve full yücelen sifacimla 35 dakikada gbm-70 kestiğini hatirladim heyt be 

- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Konuyu hortlatan arkadaşa teşekkürü borç bilirim. Çok güzel günlerdi. Gecenin bir yarısında yatmadan önce bir umutla İKV Foruma girip bu konuyu Genel Etkileşimin üst sıralarında görmek beni gerçekten çok duygulandırdı. Keşke hiç grup bölgeleri gelmeseydi biz Gaffar'ı kesmeseydik, önemli değil. Keşke şu oyun hala oynanabilir, eşya ve yetenek sistemide eski halinde veya yeni, düzgün temeller üzerine oturmuş bir sistemde olsaydı. İKV hayata dair çok önemli şeyleri kattı bana bundan eminim.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Size katılıyorum.İKV bana çok şey kattı.Kime nasıl güvenileceğini bu oyunda öğrendim.En iyi dostları,en iyi abileri ablaları bu oyunda edindim.Ki hâlâ bazı saygı değer dostlarımla abilerimle de gerçek hayatta görüşmüşlüğümüz devam ediyor,kopmadık.Her nasıl olursa olsun İKV her zaman benim için bambaşka yeri olacak.Afrodisyak yazdı:Konuyu hortlatan arkadaşa teşekkürü borç bilirim. Çok güzel günlerdi. Gecenin bir yarısında yatmadan önce bir umutla İKV Foruma girip bu konuyu Genel Etkileşimin üst sıralarında görmek beni gerçekten çok duygulandırdı. Keşke hiç grup bölgeleri gelmeseydi biz Gaffar'ı kesmeseydik, önemli değil. Keşke şu oyun hala oynanabilir, eşya ve yetenek sistemide eski halinde veya yeni, düzgün temeller üzerine oturmuş bir sistemde olsaydı. İKV hayata dair çok önemli şeyleri kattı bana bundan eminim.
Never beleive someone who tells who they are.