Sanırım dünyanın heryerinde bu şekildedir veya bize öğretildiği üzere çoğunluk doğrusunu bilir mantığı ön plandadır.
Güzel olan şey mutlaka çok çalışma gerektirmelidir veya zaman harcanmalıdır yoksa güzel olamaz. Okuduklarımdan anladığıma göre çoğunluk bu şekilde düşünüyor. Eleştiriler çoğunlukla harcanan zamanın az olması yönünde hiç kimse yapılan eserin özüne, ne anlatmak istediğine, esprisine veya toplamına bakmıyor. Bir arkadaşımız proğram kullanarak yarışmaya katılmış derece almış vay efendim proğram kullanmayıp yarışmaya katılanlar neden derece almamış onlar daha çok zaman harcamışlar olurmu böyle şey demeye getiriyorlar. Unutulan tek şey yenetek. Yetenek kazanılmaz geliştirilir. İşte zaman ve çalışma faktörü burada devreye girer. Sonuca daha kısa sürede ulaşmasını sağlar. Bu arkadaşımız kafasında bir fikir üretmiş bu fikri nasıl hayata geçiririm niye düşünmüş bir proğram bulmuş ve fikrini bir komposizyon olarak bu proğram vasıtası ile bizlere sunmuş. Kendisinin bende bu eserle derece beklemiyordum demesi jüri tarafından derece verilmesine engel teşkil etmez.
Asıl vehamet Murat kardeşimin başına gelenlerdir ve en korkuncu bir yalanı diğer bir yalanla desteklemek onu körü körüne savunmaktır. Görselliğin en güzel tarafı sanatçının elinden tek kalem çıkmasıdır. Herkes aynı şeyleri düşünebilir ama aynı şekilde birbirine tıpatıp benzeyen eserler yaratamazlar. Düşünün yarışmaları tek bir konu başlağı vardır ama yüzlerce aynı konu başlığı altında eser meydana getirilir.
Şimdi Murat kardeşimin yapmış olduğu ve bunu forumdada paylaşmasından ötürü ve bununda alt yapısının elinde mevcut olduğunu bildirmesine rağmen verilen cevabı ve savunmayı şaşırarak okudum.
Asıl soru şu, jüride bulunan arkadaşlarım kusuruma bakmasın ama bunu sormak zorundayım.
Siz, sizin elinize ulaşan bütün eserleri görmek ve incelemek zorundasınız. Birinciliğe aday olacak bir eseri ikinci kez karşınızda gördüğünüz zaman unutmayacağınız inancındayım. Aynı eserin başka bir kişi tarafından gönderilmesi tekrar incelemeniz esnasında karşınıza gelmedimi? Yoksa siz elemeyi 1 ila 10 arası benim 11 ila 20 arası senin deyip bölüştünüzmü? Böyle olmadığını düşünmek istiyorum.
Sorum şu; aynı eserin iki kişi tarafından gönderildiğini fark etmedinizmi? Ettiniz ise eserin hangisine ait olduğunu nasıl tespit ettiniz.
Fan Art 2010 Sonuçları
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Fan Art 2010 Sonuçları
Sonunda mantıklı bir yorum okumak güzel bir duygu. O siteyi kullanmak ta bir hayal gücüdür ve taktire şayandır. Güzellik görecelidir tanımı bir kez daha kanıtlandı. Neden TEBRİK ETMEK gibi büyüklükten aciz kalasınız ki. Kabullenemeyen arkadaşlar için denemeye değer. Diğer konuda ise Eser sahibi mutlaka bulunacaktır bize sabretmek düşer... İyi akşamlarCivra yazdı:Sanırım dünyanın heryerinde bu şekildedir veya bize öğretildiği üzere çoğunluk doğrusunu bilir mantığı ön plandadır.
Güzel olan şey mutlaka çok çalışma gerektirmelidir veya zaman harcanmalıdır yoksa güzel olamaz. Okuduklarımdan anladığıma göre çoğunluk bu şekilde düşünüyor. Eleştiriler çoğunlukla harcanan zamanın az olması yönünde hiç kimse yapılan eserin özüne, ne anlatmak istediğine, esprisine veya toplamına bakmıyor. Bir arkadaşımız proğram kullanarak yarışmaya katılmış derece almış vay efendim proğram kullanmayıp yarışmaya katılanlar neden derece almamış onlar daha çok zaman harcamışlar olurmu böyle şey demeye getiriyorlar. Unutulan tek şey yenetek. Yetenek kazanılmaz geliştirilir. İşte zaman ve çalışma faktörü burada devreye girer. Sonuca daha kısa sürede ulaşmasını sağlar. Bu arkadaşımız kafasında bir fikir üretmiş bu fikri nasıl hayata geçiririm niye düşünmüş bir proğram bulmuş ve fikrini bir komposizyon olarak bu proğram vasıtası ile bizlere sunmuş. Kendisinin bende bu eserle derece beklemiyordum demesi jüri tarafından derece verilmesine engel teşkil etmez.
Asıl vehamet Murat kardeşimin başına gelenlerdir ve en korkuncu bir yalanı diğer bir yalanla desteklemek onu körü körüne savunmaktır. Görselliğin en güzel tarafı sanatçının elinden tek kalem çıkmasıdır. Herkes aynı şeyleri düşünebilir ama aynı şekilde birbirine tıpatıp benzeyen eserler yaratamazlar. Düşünün yarışmaları tek bir konu başlağı vardır ama yüzlerce aynı konu başlığı altında eser meydana getirilir.
Şimdi Murat kardeşimin yapmış olduğu ve bunu forumdada paylaşmasından ötürü ve bununda alt yapısının elinde mevcut olduğunu bildirmesine rağmen verilen cevabı ve savunmayı şaşırarak okudum.
Asıl soru şu, jüride bulunan arkadaşlarım kusuruma bakmasın ama bunu sormak zorundayım.
Siz, sizin elinize ulaşan bütün eserleri görmek ve incelemek zorundasınız. Birinciliğe aday olacak bir eseri ikinci kez karşınızda gördüğünüz zaman unutmayacağınız inancındayım. Aynı eserin başka bir kişi tarafından gönderilmesi tekrar incelemeniz esnasında karşınıza gelmedimi? Yoksa siz elemeyi 1 ila 10 arası benim 11 ila 20 arası senin deyip bölüştünüzmü? Böyle olmadığını düşünmek istiyorum.
Sorum şu; aynı eserin iki kişi tarafından gönderildiğini fark etmedinizmi? Ettiniz ise eserin hangisine ait olduğunu nasıl tespit ettiniz.
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
bişey sorucam journeyin aldığı ödüllü çizim kaybolmuş
bitek bendemi öyle umut aybekin çizimi
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
Pardon ? Ben çizim göndermedim.firewall yazdı:bişey sorucam journeyin aldığı ödüllü çizim kaybolmuşbitek bendemi öyle umut aybekin çizimi
2009-2013
mansiyon ödülü işte yanlış söyledim gözükmüyo ilk sayfada
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
Ben Duvar Kağıdı kategorisinde mansiyon ödülü almıştım.firewall yazdı:mansiyon ödülü işte yanlış söyledim gözükmüyo ilk sayfada
Ama o kategoriyi incelemeye aldılar. (emek hırsızlığı yaşanmıştı)
2009-2013
tmm bende onu diyodum sonunda cevap alabildim sağol
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Requiescat in Pace...
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
En İyi Duvar Kağıdında katıldım büssürü eser ile, ancak bu bölüm açıklanmamış. OF yhha
( 
Acaba ne zaman acıklanacak bir bilgisi olan
Gerçekten Güzel Çalışmalar Herkese Tebrıkler Kazanan ya da Kazanmayan
Ha kuyumcu soygunu super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ha kuyumcu soygunu super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EsrarDıR İçTiKLeRi DuMaNDıR CeKTiKLeRi ÇoK HoSuMa GıDıYoR
YAPIŞTIR DeDıKLeRi
YAPIŞTIR DeDıKLeRi
Eserler aslında açıklandı. Ama bu kategoride birisi başkasının resmini çalıp koymuş yarışmaya. Bir de bir eser oyundan görüntü almış, www.photofunia.com'da bir Billboar'a yapıştırmış ve mansiyon ödülü aldı.kuccukhusam1 yazdı:En İyi Duvar Kağıdında katıldım büssürü eser ile, ancak bu bölüm açıklanmamış. OF yhha(
O yüzden incelemeye aldılar..
Kazanan eserlerin adı şöyle idi ;
'Lamia Eminönü Sokaklarında'
'Bir Başkadır İKV Aşkı'
'İKV Hatırası' idi galiba yanlış hatırlamıyorsam ve ..
'İstanbul'da'
2009-2013