Chatlaqs yazdı:'' Senin bu yorumundan sonra senin loncaya katılma sansın fenerbahçenin türkiye kupasını alma olasılıqından daha düşük sen anLadın ne demek istediqimi ''
Yakamoz Lonca Yönetimi
Sana bışı sölıyımmı lafımı sana atıorum davet eden yönetıme deıl sadece sana
Ben senın loncana kalmadım anladınmı davet edıldım loncanıza
Bışı daha Sana ınatta bu loncaya qırmek ıstıorum!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Dejong yazdı:Davet edilmen daha buyuk bi facia zaten...seni kim bu loncaya davet etti anlamış dilim...ve bizimle muhattab olurken daha duzgun cumleler kullanırsan memnun olurum...
Ve bu kışı bana demıştı kı 40-50 yasında loncamızda ablalarımız abılerımız var ama sızın qıbı pıslıklerde varmış anlaşıldı
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Belaxbatle-Merhaba , Kuklacıdaki Char İsimlerini Veririmisin Rica Etsem Ben Yakamoz Loncası Lideri Eren Belaxbattle Ben-Mrb eren ben ceren nıçın ıstedıqınızı yazarsanız daha ıyı yardımcı olurum sıze Belaxbatle-Lonca ile ilgili desem .... Gönderini Zewkle Okudum ve Şuna Kanaat Getirdimki Sen Anlayış ve Zeka Bakımından Son Derece Standartların Üzerinde Gayet OLgun Bi Bayan Oyuncumuzsun Açıkçası Yanlış Anlama Sadece Oyun ve Lonca Adına Seninle Konuşuorum Anlayışın için Teşekkür Ederim Şimdiden Ben-Saolun ıltıfatlarınız çok güzel oyunda dedıqım qıbı loncanızla ılgılı bı bılgım yoq ama ılerde loncanızın arasında olabılırım Belaxbatle-Loncamızın Klanı Arzdır Sadece Belli Zeka ve Yaş Sewiyesi Üstünde Oyuncular Alınır Ben Senın Yazılarını Okuyup Yorum Yaptım Sadece Bizlerin Loncada 40-50 yaşında Abilerimiz Ablalarımız Mevcuttur Çoluk Çocuk Asla Loncamız Hakkında Yorum Dahi Yapamaz Sadece Girmek İstediğinde Lonca üyelerinden Herhangi birini bulup Bana Yönlendirilmen Yeterli Kib Hoşçakal İyi Oyunlar Vaktini aldıgım için ö.diler Vaktini Ayırdıgın İçin Teşekkür Ederim Ben-Merhabalar
Eğer oyuncuya ıhtıyacınız varsa Askxlady karakterımle loncanıza katılmak ıstıorum bılge cevo set hazır ejder eksık ınş yakında oda tamamlıcam
Aranızda olmak dıleğıyle hoşçakalın!
şımdıden tskler Belaxbatle-Alım İşlemlerini başlatmış bulunmaktayım.Sewkiniz bu hafta içersinde açıklanıcak büyük ihtimal forum üzerinden takip edebilirsin anlayışın için şimdiden Teşekkür ederim
Ben-Ben teşekkür ederım
BaTuZeR yazdı:Ceren Loncamız Hakkında Gelişi Güzel KONUŞMA
Ben loncanızı beğenmesem qelmem zaten ama 1-2 çapulsuz varmış ona ınandım sızın loncanızda böle kışılıklerın olmasıda benı üzdü !
1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.
Önemli Notlar
Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adresinden bize ulaşabilirler. eren14_14@hotmail.com
Ceren Kardeşim Senin Konuşmalarını Yazılarını Zewkle Takip Ederken Bu Denli Terbiyesiz ve Çirkin Konuşmalar Yapacağın Aklımın Ucundan Geçmezdi Ben Seni Dawet Ettim Fakat Seni Loncaya Alınmanı Onaylıycak Kişiler Şuan Dorumda Senınle Tartışan Herkezdir Bunubil Bizim Loncamız KArdeşlik Loncasıdır Herkes Birbiriyle Kardeş Abi Abladır Fakat Burda Yarattığın Tartışmada Dahi Güzel ve Uslubu Düzgün Bi Konusma Tarzı Beklerdim ve Gördüğün Üzere Loncanın Asıl Başkanları Yani Loncanın Üyeleri Sana Onay Vermediler Dawet Tarihime Bakanlarda Anlıycaktır Ne zmandır Beklettiğimi..... Arkadaslar Ceren Arkadasınız Loncamıza Alınmamıstır Konus İle İlgili ne Yazılırsa Yazılsın Tartışma Yeri Yakamoz Loncası Bildirim Alanı Değildir İyi Forumlar
Belaxbatle-Merhaba , Kuklacıdaki Char İsimlerini Veririmisin Rica Etsem Ben Yakamoz Loncası Lideri Eren Belaxbattle Ben-Mrb eren ben ceren nıçın ıstedıqınızı yazarsanız daha ıyı yardımcı olurum sıze Belaxbatle-Lonca ile ilgili desem .... Gönderini Zewkle Okudum ve Şuna Kanaat Getirdimki Sen Anlayış ve Zeka Bakımından Son Derece Standartların Üzerinde Gayet OLgun Bi Bayan Oyuncumuzsun Açıkçası Yanlış Anlama Sadece Oyun ve Lonca Adına Seninle Konuşuorum Anlayışın için Teşekkür Ederim Şimdiden Ben-Saolun ıltıfatlarınız çok güzel oyunda dedıqım qıbı loncanızla ılgılı bı bılgım yoq ama ılerde loncanızın arasında olabılırım Belaxbatle-Loncamızın Klanı Arzdır Sadece Belli Zeka ve Yaş Sewiyesi Üstünde Oyuncular Alınır Ben Senın Yazılarını Okuyup Yorum Yaptım Sadece Bizlerin Loncada 40-50 yaşında Abilerimiz Ablalarımız Mevcuttur Çoluk Çocuk Asla Loncamız Hakkında Yorum Dahi Yapamaz Sadece Girmek İstediğinde Lonca üyelerinden Herhangi birini bulup Bana Yönlendirilmen Yeterli Kib Hoşçakal İyi Oyunlar Vaktini aldıgım için ö.diler Vaktini Ayırdıgın İçin Teşekkür Ederim Ben-Merhabalar
Eğer oyuncuya ıhtıyacınız varsa Askxlady karakterımle loncanıza katılmak ıstıorum bılge cevo set hazır ejder eksık ınş yakında oda tamamlıcam
Aranızda olmak dıleğıyle hoşçakalın!
şımdıden tskler Belaxbatle-Alım İşlemlerini başlatmış bulunmaktayım.Sewkiniz bu hafta içersinde açıklanıcak büyük ihtimal forum üzerinden takip edebilirsin anlayışın için şimdiden Teşekkür ederim
Ben-Ben teşekkür ederım
Ya hayıRdır seN KimsiNde Bizim Lonca Hakkında Yorum yapıyoRsuN ? qiT Kendine qöre ÇocuklaR ile uğraŞ Burası YaKaMoZ ailesi Grubun açmış oLduğu Bir Konu Bizim ne yapıp ne yaPmadığımız seNi iLqilendiRmez...!!!
aqıLLı oL oLmayan aKlını aLmayayım. eğer Görüşmek iSteRsende oyunda Rihtimm veya Lastmohikan Karakterime pm atabiliRsn... aÇık aDres Herzaman beKleRiz
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ % Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!