Yakamoz Loncası

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Yakamoz Loncası

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Chatlaqs yazdı:'' Senin bu yorumundan sonra senin loncaya katılma sansın fenerbahçenin türkiye kupasını alma olasılıqından daha düşük sen anLadın ne demek istediqimi ''

Yakamoz Lonca Yönetimi

Sana bışı sölıyımmı lafımı sana atıorum davet eden yönetıme deıl sadece sana
Ben senın loncana kalmadım anladınmı davet edıldım loncanıza ;)
Bışı daha Sana ınatta bu loncaya qırmek ıstıorum!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Dejong yazdı:Davet edilmen daha buyuk bi facia zaten...seni kim bu loncaya davet etti anlamış dilim...ve bizimle muhattab olurken daha duzgun cumleler kullanırsan memnun olurum...
Belaxbattle**Belaxtube**Belaxbaytar***Yakamozxbela*

Ve bu kışı bana demıştı kı 40-50 yasında loncamızda ablalarımız abılerımız var ama sızın qıbı pıslıklerde varmış anlaşıldı
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
BaTuZeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BaTuZeR »

Ceren Loncamız Hakkında Gelişi Güzel KONUŞMA
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
    Y a K a M o Z
    [/color]
    Kullanıcı avatarı
    IxcerenxI
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Ve şunlarıda koyıyım ınanmıyosanız

Belaxbatle-Merhaba , Kuklacıdaki Char İsimlerini Veririmisin Rica Etsem Ben Yakamoz Loncası Lideri Eren Belaxbattle
    Ben-Mrb eren ben ceren nıçın ıstedıqınızı yazarsanız daha ıyı yardımcı olurum sıze
    Belaxbatle-Lonca ile ilgili desem .... Gönderini Zewkle Okudum ve Şuna Kanaat Getirdimki Sen Anlayış ve Zeka Bakımından Son Derece Standartların Üzerinde Gayet OLgun Bi Bayan Oyuncumuzsun Açıkçası Yanlış Anlama Sadece Oyun ve Lonca Adına Seninle Konuşuorum Anlayışın için Teşekkür Ederim Şimdiden
    Ben-Saolun ıltıfatlarınız çok güzel oyunda dedıqım qıbı loncanızla ılgılı bı bılgım yoq ama ılerde loncanızın arasında olabılırım
    Belaxbatle-Loncamızın Klanı Arzdır Sadece Belli Zeka ve Yaş Sewiyesi Üstünde Oyuncular Alınır Ben Senın Yazılarını Okuyup Yorum Yaptım Sadece Bizlerin Loncada 40-50 yaşında Abilerimiz Ablalarımız Mevcuttur Çoluk Çocuk Asla Loncamız Hakkında Yorum Dahi Yapamaz Sadece Girmek İstediğinde Lonca üyelerinden Herhangi birini bulup Bana Yönlendirilmen Yeterli Kib Hoşçakal İyi Oyunlar Vaktini aldıgım için ö.diler Vaktini Ayırdıgın İçin Teşekkür Ederim
    Ben-Merhabalar

Eğer oyuncuya ıhtıyacınız varsa Askxlady karakterımle loncanıza katılmak ıstıorum bılge cevo set hazır ejder eksık ınş yakında oda tamamlıcam

Aranızda olmak dıleğıyle hoşçakalın!

şımdıden tskler

Belaxbatle-Alım İşlemlerini başlatmış bulunmaktayım.Sewkiniz bu hafta içersinde açıklanıcak büyük ihtimal forum üzerinden takip edebilirsin anlayışın için şimdiden Teşekkür ederim
    Ben-Ben teşekkür ederım
    Kullanıcı avatarı
    IxcerenxI
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

BaTuZeR yazdı:Ceren Loncamız Hakkında Gelişi Güzel KONUŞMA
    Ben loncanızı beğenmesem qelmem zaten ama 1-2 çapulsuz varmış ona ınandım sızın loncanızda böle kışılıklerın olmasıda benı üzdü !
    Kullanıcı avatarı
    Yakamozxbep
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

Güncel listemiz

Lonca Başkanı

Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
    Yakamozxpaix - SwaT
    Yakamozxinziva - Nightmare

Lonca Sorumlusu

Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
    Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan
    Yakamozxkanunu - Chatlaqs

Lonca Disiplin Kurulu

Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
    Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
    Yakamozxşara - Asilxılgın

Lonca Üyeleri

Yakamozxhipo - Azatefendi
    Yakamozxokculu
    Yakamozxşanışer
    Yakamozxcloe - Lollipopx
    Yakamozxromantix
    Yakamozxefsane - Legendx
    Yakamozxsinga - CARIZMA
    Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa
    Yakamozxmoon - Rising
    Yakamozxtayga - Hazerfenxx
    Yakamozxdej - Dejong
    Yakamozxbatuzer - Şifacıserkan - Fireflyxxserkan
    Yakamozxkapan - KAPANII - XxTsKaPanxX
    Yakamozxefemeih
    Rihtımm
    Fevzıbey
    Oneyman
    Şeri - Şerii
    Aksaraylım - Krizantem
    Nevizadegeceleri - Nightwalker
    qmeteq - Mette
    Helys

Lonca Kuralları

1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
    2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
    3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
    4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.

Önemli Notlar

Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
    Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
    Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adresinden bize ulaşabilirler.
    eren14_14@hotmail.com
    Kullanıcı avatarı
    dabbela
    Demirci Çırağı
    Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Ceren Kardeşim Senin Konuşmalarını Yazılarını Zewkle Takip Ederken Bu Denli Terbiyesiz ve Çirkin Konuşmalar Yapacağın Aklımın Ucundan Geçmezdi Ben Seni Dawet Ettim Fakat Seni Loncaya Alınmanı Onaylıycak Kişiler Şuan Dorumda Senınle Tartışan Herkezdir Bunubil Bizim Loncamız KArdeşlik Loncasıdır Herkes Birbiriyle Kardeş Abi Abladır Fakat Burda Yarattığın Tartışmada Dahi Güzel ve Uslubu Düzgün Bi Konusma Tarzı Beklerdim ve Gördüğün Üzere Loncanın Asıl Başkanları Yani Loncanın Üyeleri Sana Onay Vermediler Dawet Tarihime Bakanlarda Anlıycaktır Ne zmandır Beklettiğimi..... Arkadaslar Ceren Arkadasınız Loncamıza Alınmamıstır Konus İle İlgili ne Yazılırsa Yazılsın Tartışma Yeri Yakamoz Loncası Bildirim Alanı Değildir İyi Forumlar
    * Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
    Byf5
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Byf5 »

Hayırlı Ve Uğurlu Olsun .. Bu Kadar düzgün saygılı ve Üyeleri Bol olan bir Lonca ! Başarılar
    ==========»нєя ηєƒιѕ öℓüмü тα∂αcαктıя νє αя∂ıη∂αкιℓєя∂є«===============

Konuralpbey

17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
    Kullanıcı avatarı
    QMuSaMeQ
    Cin Avcısı
    Cin Avcısı

Mesaj gönderen QMuSaMeQ »

IxcerenxI yazdı:Ve şunlarıda koyıyım ınanmıyosanız

Belaxbatle-Merhaba , Kuklacıdaki Char İsimlerini Veririmisin Rica Etsem Ben Yakamoz Loncası Lideri Eren Belaxbattle
    Ben-Mrb eren ben ceren nıçın ıstedıqınızı yazarsanız daha ıyı yardımcı olurum sıze
    Belaxbatle-Lonca ile ilgili desem .... Gönderini Zewkle Okudum ve Şuna Kanaat Getirdimki Sen Anlayış ve Zeka Bakımından Son Derece Standartların Üzerinde Gayet OLgun Bi Bayan Oyuncumuzsun Açıkçası Yanlış Anlama Sadece Oyun ve Lonca Adına Seninle Konuşuorum Anlayışın için Teşekkür Ederim Şimdiden
    Ben-Saolun ıltıfatlarınız çok güzel oyunda dedıqım qıbı loncanızla ılgılı bı bılgım yoq ama ılerde loncanızın arasında olabılırım
    Belaxbatle-Loncamızın Klanı Arzdır Sadece Belli Zeka ve Yaş Sewiyesi Üstünde Oyuncular Alınır Ben Senın Yazılarını Okuyup Yorum Yaptım Sadece Bizlerin Loncada 40-50 yaşında Abilerimiz Ablalarımız Mevcuttur Çoluk Çocuk Asla Loncamız Hakkında Yorum Dahi Yapamaz Sadece Girmek İstediğinde Lonca üyelerinden Herhangi birini bulup Bana Yönlendirilmen Yeterli Kib Hoşçakal İyi Oyunlar Vaktini aldıgım için ö.diler Vaktini Ayırdıgın İçin Teşekkür Ederim
    Ben-Merhabalar

Eğer oyuncuya ıhtıyacınız varsa Askxlady karakterımle loncanıza katılmak ıstıorum bılge cevo set hazır ejder eksık ınş yakında oda tamamlıcam

Aranızda olmak dıleğıyle hoşçakalın!

şımdıden tskler

Belaxbatle-Alım İşlemlerini başlatmış bulunmaktayım.Sewkiniz bu hafta içersinde açıklanıcak büyük ihtimal forum üzerinden takip edebilirsin anlayışın için şimdiden Teşekkür ederim
    Ben-Ben teşekkür ederım

Ya hayıRdır seN KimsiNde Bizim Lonca Hakkında Yorum yapıyoRsuN ? qiT Kendine qöre ÇocuklaR ile uğraŞ Burası YaKaMoZ ailesi Grubun açmış oLduğu Bir Konu Bizim ne yapıp ne yaPmadığımız seNi iLqilendiRmez...!!!

aqıLLı oL ;) ;) ;) oLmayan aKlını aLmayayım. eğer Görüşmek iSteRsende oyunda Rihtimm veya Lastmohikan Karakterime pm atabiliRsn... aÇık aDres Herzaman beKleRiz ;) ;)
    %LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %

%^_^iSmaiL ^_^ % ;)
    Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!

YaKaMoZ aiLeSi ;)
    Kullanıcı avatarı
    BaTuZeR
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaTuZeR »

Byf5 yazdı:Hayırlı Ve Uğurlu Olsun .. Bu Kadar düzgün saygılı ve Üyeleri Bol olan bir Lonca ! Başarılar
    Saolasın!..
    xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
      Y a K a M o Z
      [/color]
      Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön