!...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
morfinx35
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: !...:::... Drowx Loncası Üyeleri ...:::...!

Mesaj gönderen morfinx35 »

hutro yazdı:drowların aLayı hırsız heLe morfin aLayı hırsız puhahaha :mrgreen: :mrgreen:

:) Kardesm Sana Diyecek Bi Sözüm Yok. İstediğini Söyle Ç*kta S*kimde.. , :)

Bu Arada Arkadaşlar Oyunda Bir Süre Göremeyebilirsiniz Beni :) Maddi Yönden :)

Hayırlı Günler..

Morfinxgeridöndü[Savaşçı]
/ Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]

Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Drowxaquilone Hoşgeldin Volkan.
Drowxexecution Hoşgeldin Saldıray.

...
Drowxexecution
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Drowxexecution »

Davut oncelıKle loncanıZ h.o umarım duzgun ve yararlı bı lonca olUR bende bu loncaya layıK olmaya calıScaM ;) :D
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

teşekkürler saolasın zamanla herşey değişir çürükler kokar atarız sağlamları saklar yaşatırız
...
Kullanıcı avatarı
Lonelyman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Lonelyman »

Drowxaquilone Hoşgeldin Volkan.
Hoşgeldiniz.
яєαℓρℓαуєяχ
Vezirparmagi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Vezirparmagi »

Drowxdumanyak deneniyor yazmışsınız.Ancak ben nezaman yazsam çarın sahibinin yerine bakan biri var cenazesi var kendisi yok diyor,yaklaşık 15 gündür.Eğer gerçekse başı sağolsun.Ancak bana vereceği buz şarjlı gözlüğü vermemek için numara yapıyorsa yorumu size bırakıyorum.(kısaca denediğiniz adam çarın sahibi değil yada yalancı).Lonca başkanının haberi varmı cenazesi olduğundan.
Asxradde Vezirparmağı
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

bakın sizin söylediğiniz üzere bende detime aldım orada denetimin ne demek olduğu yazıyor bilmem anlatabildimmi varsa böyle bir şey ilişkisini keseriz
...
Vezirparmagi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Vezirparmagi »

DavuTT yazdı:bakın sizin söylediğiniz üzere bende detime aldım orada denetimin ne demek olduğu yazıyor bilmem anlatabildimmi varsa böyle bir şey ilişkisini keseriz

Ayırca Davut bu konuyla ilgili sana en az 3 defa bilgi verdim.Bana konuşup haber vereceğini söyledin.Sen nekadar meşgulsün ki,bir uyenle 1 haftadır konuşmaya fırsatın olmuyor.Doğrudur meşgul olabilirsin,ozaman bu işlerle ilgilenecek bir arkadaş bulursun o ilgilenir.Ben ilişkisini kesin demiyorum,sanada dediğim gibi elimde foto lu deliller var konu acacağım dedim sende ona değil drowx lara zarar verir dediğin için açmadım.Amaç gözlük falan değil en azından bi konuşup sor üyene varmı boyle bişey varsa aslı nedir diye.Gözlükte benden dumanyak denen şahsiyete hediye olsun vermesine gerek kalmadı,karı gibi kıvırmasınada gerek kalmaz en azından.
Asxradde Vezirparmağı
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

DavuTT yazdı:Drowxaquilone Hoşgeldin Volkan.

Hoş geldiniz inş. ilerde hayırlı işlere el atarız birlikte... :)
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Vezirparmagi yazdı:
DavuTT yazdı:bakın sizin söylediğiniz üzere bende detime aldım orada denetimin ne demek olduğu yazıyor bilmem anlatabildimmi varsa böyle bir şey ilişkisini keseriz

Ayırca Davut bu konuyla ilgili sana en az 3 defa bilgi verdim.Bana konuşup haber vereceğini söyledin.Sen nekadar meşgulsün ki,bir uyenle 1 haftadır konuşmaya fırsatın olmuyor.Doğrudur meşgul olabilirsin,ozaman bu işlerle ilgilenecek bir arkadaş bulursun o ilgilenir.Ben ilişkisini kesin demiyorum,sanada dediğim gibi elimde foto lu deliller var konu acacağım dedim sende ona değil drowx lara zarar verir dediğin için açmadım.Amaç gözlük falan değil en azından bi konuşup sor üyene varmı boyle bişey varsa aslı nedir diye.Gözlükte benden dumanyak denen şahsiyete hediye olsun vermesine gerek kalmadı,karı gibi kıvırmasınada gerek kalmaz en azından.
bak dostum snn bana söylediğim zaman hastaneden yeni gelmişdim oyunu ara sıra girip çıkıyordum fakat bu girdiğim sıralarda Drowxdumanyak oyunda olmuyordu olduğunda ise bir şeylerle uraşıyor oluyordum sende görmüş olacaksınki kadimle falan uraşıyoz kladan sürekli bana seslenip bir şeyler söylüyorlar onlarada cevabını vermem gerekiyor bir şeyin anında olmasını bekleyemezsin ben bunu gerçekleştiremem
...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön