lodos06 yazdı:YA arkdslar bırakın baktıkca sınırlenıor ınsan :twisted: en ıyısı kapatın p.cyı dısarı cıkın aksama tekrar gırerız
Dogru söylüyorsun kapatak yarım saat sonra bakarız olmamışsa 1 asat sonra 1 saat sonra bakarız olmamışsa 5 saat sonra ondada olmamışsa yarın bakarız
ben 7 de kalktım baktım gıremedım dedım erken calısma var yattım 8.10 de kalktım gene gırmıo bı baktım form yıkılıo gene yattım 9.40 ta gene baktım gene yok uykumuda kacırdınız yavv :lol:
lodos06 yazdı:YA arkdslar bırakın baktıkca sınırlenıor ınsan :twisted: en ıyısı kapatın p.cyı dısarı cıkın aksama tekrar gırerız
Dogru söylüyorsun kapatak yarım saat sonra bakarız olmamışsa 1 asat sonra 1 saat sonra bakarız olmamışsa 5 saat sonra ondada olmamışsa yarın bakarız
ben 7 de kalktım baktım gıremedım dedım erken calısma var yattım 8.10 de kalktım gene gırmıo bı baktım form yıkılıo gene yattım 9.40 ta gene baktım gene yok uykumuda kacırdınız yavv :lol:
Kardeşlerim adamlar bilerek yaptılar bu hatayı. Neden? Bugün 23 Nisan. Bugün tatil deyip oyuna girmek için sabırsızlanacağınıza, yönetim istiyor ki gidin milli birlik bilinciniz canlansın, oluşmamışlar için bilinç oluşsun diye stadyumlara koşun istiyorlar.
Silahci yazdı:Kardeşlerim adamlar bilerek yaptılar bu hatayı. Neden? Bugün 23 Nisan. Bugün tatil deyip oyuna girmek için sabırsızlanacağınıza, yönetim istiyor ki gidin milli birlik bilinciniz canlansın, oluşmamışlar için bilinç oluşsun diye stadyumlara koşun istiyorlar.
Bugün tatil değil, bugün 23 NİSAN.. :idea:
dediğinde olabılır ama yonetım oyuncuyu kovmaz aksıne çekmeye çalışır boyle bişi olsada zaten bi açıklama yapılırdı
Ya sen takma kafana yat uyu boşver.
Ama benim yapıcak işlerim var o yüzden forumu işgal etme hakkına sahibim.
Sen yat yat
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Silahci yazdı:Kardeşlerim adamlar bilerek yaptılar bu hatayı. Neden? Bugün 23 Nisan. Bugün tatil deyip oyuna girmek için sabırsızlanacağınıza, yönetim istiyor ki gidin milli birlik bilinciniz canlansın, oluşmamışlar için bilinç oluşsun diye stadyumlara koşun istiyorlar.
Bugün tatil değil, bugün 23 NİSAN.. :idea:
dediğinde olabılır ama yonetım oyuncuyu kovmaz aksıne çekmeye çalışır boyle bişi olsada zaten bi açıklama yapılırdı
Elbette ki yazdığım şaka yollu bir göndermedir. Yönetimin böyle birşey yaptığı yok. Ben sadece pc başında bekleyeceğinize gidin de stadyumlarda oturup küçük kardeşlerinizi seyredip al bayrağımızı seyredin tavsiyesinde blunmak istedim. Haksız mıyım? Bugün tatil diyelere lafım. Tatil değil, 23 Nisan diye herkes işinde okulunda değil. Hakkını oyun oynayarak mı verecekler? Ben oğlumu aldım gittim yeni geldim. Hiç bir şey de kaybetmedim. Ama genç arkadaşlar farketmeden çok şey kaybediyorlar. Sonra hiç kimse memleket nereye gidiyor demesin. :evil: