ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Bugün monitöre kafa atmamak için zor zaptettim kendimi.Ölümüne şanssız bir adamım.Nedir bu şanssızlık anlamadım.Bakınız fotoğraflara...

1)
Resim
2)
Resim
3)
Resim
4)
Resim
5)
Resim

:idea: Bir tane tılsım basalım dedik o da burnumuzdan geliyor.Şu oyunda neye heves etsem illa bir aksilik olacak.2. kademe bir de.Böyle şans olmaz olsun.Hiç torba düşmesin daha iyi.

:arrow: Galiba ben bu tılsımı basamıcam.2 günde 9 tane torba ve 1 tanesi de salgı değil.
Bütün hevesim kaçtı gitti.Düşmeyince salgı , bıraktım oyunu çıktım.Şifacıda oturdum öyle kalenin önünde sağı solu dolandım.
2. kademe tılsım basamayacak kadar şanssız adamız.Yazıklar olsun bana.İnanın bilgisayar çökse bu kadar sinirlenmezdim.

Cebimdeki son kuruşlar ile xenotim aldıydım bugün.Görünüşe göre geri satıcam.Basamam ben bu tılsımı...

Resim

Aman neyse , tılsım mılsım duymak istemiyorum.Moralimi bozuyor.

Hadi görüşürüz , selametle.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

İptal ettim.

2 saat kadar oyundaydım bugün.Eminönü sunucusu bile ölü vaziyette.Can sıkmaya derinden başladı oyun.Bakalım nereye kadar gidicek böyle.

2. kademe bir tılsım basalım dedik malumunuz.Onu bile basamıyorum.bugün yine torba düştü ve yine tılsım çıktı içinden.Ben de tılsım falan basmamaya karar verdim.Haram bize bu oyunda birşey isteyip yapmak.

Resim

3 günde 11 torba düşürüp 1 tanesinin de salgı olmaması başka ne alama gelebilirdi ki zaten.

Selametle.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , sıkıcı günlere devam ediyoruz.

Eskisi gibi uzun süre oyunda duramıyorum.1 saat sonra can sıkıntısı başlıyor.Umarım kısa sürede herşey rayına girer , eski eğlenceli günleri yaşarız.
:arrow: Bugün ne yaptığıma gelirsek; Hol'de 1 saat kadar takıldım.1 tane salgı torbası düştü.Tahmin etmesi zor olmayacak şekilde tılsımdı içindeki.
:arrow: 30dk kadar Yeraltı'nda takıldım belki işe yarar reçeteler için , boş döndük ordan da.Zaten devamında çıktım oyundan.

:idea: Tılsım basmıyorum geçen gün dediğim gibi.+150m civarlarına çıkartıcam paramı.Değişik itemler alıcam o parayla.Bazılarının tabiriyle çöpe atıcam parayı :D

En azından bu işte başarılı olayım şu oyunda....

Haydi görüşürüz , selametle...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , bugün 30dk-45dk kadar oyunda bulundum.Nefes alıp verdiğimiz hayatta işleri yoluna koymaya çalışıyorum.Allah izniyle de sonu arzuladığım bir noktaya varacak.

:arrow: Gelelim oyunda 45 dakikaya.Şöyle bir Hol girişten Maden Ocağı'na gittim.Sadece çöp torbalar düştü.Farkettim ki Handan kankam ile hiç fotoğrafım yok.Bir özçekim yapıştırdım ;

Resim

:arrow: Sonrasından ordan ayrılıp bir Yeraltı turu yapayım istedim ancak onda da Cinnet'in mekana gelince sıkıldım çıktım oyundan.O sırada Hol'de düşürdüğüm bir reçete ;

Resim

:idea: Ve son olarak büyücüde yetenek değişikliğine gittim.
Meteroit ve Elektrik hasarcı bir sistem.Şuan elektrik hasarı , buz hasarından oldukça düşük ama çok da umrumda :lol:
Buz sesinden sıkıldım kaç haftadır , azıcık yıldırım sesi duyalım değil mi :P

Resim

:idea: Güne hareketli güzel bir şarkı ile nokta koyalım.
Edis şimdiye kadar ıskalamadı şarkılarında.Her şarkısı oldukça kaliteli ki bu da öyle olmuş.Klip falan çok güzel.
Benim için yılın şarkıları listesinde ilk 3'te yeri var :lol:

Hadiyin , selametle...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Handan Hanım gençleşmiş mi yoksa bana mı öyle geldi yahu? :P
Resim
Kullanıcı avatarı
YankeeGoHome
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Exile

Mesaj gönderen YankeeGoHome »

[/color][quote="Retaliation"]Handan Hanım gençleşmiş mi yoksa bana mı öyle geldi yahu? :P
Tesadüfmü bilemem ama banada öyle geldi :)
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Uzun yıllardan sonra ilk defa görüyorum kendisini.En son gördüğümde Meteor Bölgesi Arz Kalesi'nde kitapları kurcalıyordu.
O yüzden hiç bir fikrim yok.Ama ocakta ne yiyip içiyorsa yanındaki muhafızlara tek atacak güçte hala :D
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , bugün fazla bulunmadım oyunda.Tüm gün peder beyin ameleliğini yaptım :D

Sabah yarım saat kadar Hol'de büyücülen dolandım.O da boş geçti zaten.

:arrow: Az önce oyundaydım.Tılsım basarız diye aldığım , vazgeçince de ortada kalan xenotim'lerin bir kısmını aldığım fiyattan sattım.Günün tek kayda değer olayıydı zaten.Başka da birşey yapmadım.

Resim

Dikkat çarpabilir :!:

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , bugün oyuna giremedim.

Ortalama 30dk kadar oyunda kaldım.İşler sebebiyle çıkmak zorundaydım.
Belki akşam 1 saat kadar Hol'de takılabilirim.Bir şeyler düşerse atarım fotoğrafları.

Hadin görüşürüz.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Merhabalar , bugün oyundaydım bir süre.
Hepsinden(...) biraz biraz aldım

:arrow: Öncelikle Hol'de düşen bir item ;

Resim

:arrow: Yarım saat kadar süren Klan Savaşı ;

Resim
Resim

:arrow: Antrepo'da takıldım bir süre.İstediğim itemler düşmeyince tekrardan Hol'e indim.Girişten ocağa kadar gittim sadece.Yine tılsım yine tılsım.Benden şanssız birisi varsa bu oyunda bütün itemlerini hediye edeceğim ona.Üst üste 12-13 torba ve hepsi tılsım.Rekor yahu bu...

Resim

:arrow: Hepsini geçtim , M2 gözlük ve İpekli itemler birbirlerini ne kadar güzel tamamlıyorlar.Bakınız bence çok karizmatik duruyor 8-) :lol:

Resim

:idea: Bir de şöyle bir yenilik getirdim.Harita kısımlarına , oyunda bulunan sevdiğim silahların küçük resimlerini ekleyeceğim.Güzel bir görüntü olacağını düşünüyorum.Umarım beğenirsiniz.

Resim
(İsteyen istediği şekilde kullanabilir renderleri)

:arrow: Ve şöyle bir değişiklik yapmayı da tercih ettim.En azından görsellik olacağını düşünüyorum.Yazışmaları sansürlediğim kısma şöyle bir kule diktim :)

Resim

Güzel bir görüntü olacağını düşünüyorum.Umarım beğenirsiniz.

Kulenin kaynağı gizlenen içeriktedir.
[spoiler]http://www.istanbuloyun.com > Galeri > Konsept Çizimler Sayfa 3[/spoiler]

:idea: Tank savaşçıya giremiyorum bu aralar.Bölge atasım gelmiyor hiç.Sanırsam bölge işi rafa kaldırılacak.Madenci yapabilirim tekrardan onu.Henüz net karar vermedim.

Neyse,güzel bir şarkıyla nokta koyalım yine.Kasım'a çok var ama Kasım'a gitmenize yarayabilecek bir şarkıdır...

[Güzelim şarkıları kore klipleriyle maf ediyorlar]

Görüşmek üzre...[/b]
En son AFRASiYAB tarafından 27 Eyl 2016 00:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Resim
Resim
Resim
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön