Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

Mesaj gönderen Tacsiz »

bu güne kadar devrilmeyen kalmadı bir tek ben ayakta kaldım Ergenekonda yıkıldı Gaddarda yıkıldı ama bakın ikisinide yine kaldırdım büyüttüm ve kral yaptım gerisi onlara kalır ben karışmam ben yokum artık kavgalarda başımı dinleyecem işlerim var zaten şu sıralar uğraşamam kavgalarla daha kasacam kendimi kavgalardan dolayı hiç kasamadım hadi gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Godfatherx »

olusum nereye gıttıgı belli değil oyuhda hersey karıstı artık ne olcaği bellı değil modu yasaklattıklrımız akıllanmıyor:=)) ısyancılara her gun mod yok baba yorgun bu aralar formu takıp edemıyor:=)) her neyse fazla bıdı bıdı yapmayın evlatlar baba gider..
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
brondy1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brondy1 »

la dünkü bebelerde kralcılık oynuosunuz siz gidionuz 1 kişiye 10 kişi dalıosunuz sornada kralım die geciosunuz siz kendi aranızda eylenin daha asıl oyunculara bulasmamısınız siz....
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

aha bır zamanlar bızım adımıza oyunda ıs goren fıkoya bak:=)) isyancı 3yıldır bu oyundayım ben mod yok dedımıze yok ne ayak asıl oyuncu demıssın moda sokturmadımız adam kalmadı artık Örgülü en basta olmak uzere gıt kralını sancağa getır fıkom asıl oyuncu dedıgını getır kralına mod yok Baba yorgun bıdı bıdı etme....
birader
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen birader »

ben bunlara dıyecek bir söz bulamıyorum tutturmuslar 10 kısı le 1 kısıye dalmayı sonra mod yok dıyorlar:=) benım yanımdada 10 kısı olsa sanada mod yok derim dimi 8-)
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

Godfatherx yazdı:aha bır zamanlar bızım adımıza oyunda ıs goren fıkoya bak:=)) isyancı 3yıldır bu oyundayım ben mod yok dedımıze yok ne ayak asıl oyuncu demıssın moda sokturmadımız adam kalmadı artık Örgülü en basta olmak uzere gıt kralını sancağa getır fıkom asıl oyuncu dedıgını getır kralına mod yok Baba yorgun bıdı bıdı etme....
özgün örgülülerle problemimiz kapandı kanka onlarla olan kavga bitti fikoya gelince bana 5-0 yenildiğin wsyi unuttun galiba ezocan 2 gün oyunda yokum özgün susturma yedik bizde çekemeyen şikayet ediyor ya :D artık kralcılık yok krallık bitti biz imparator olduk fazla ötmeyin tepemi attırmayın orduyu toplarım çakallar öptüm gözlerinizden ;) iyi formlar ;)r
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

yegen farketmez benım ıcın kralına eyw cekmedık bu oyunda aksıne gıderı koymusuz herneyse baba Buyuk genıs kapsamlı bır operasyon yapıcaz aksam oyunda ol hade eywallah...
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

birader yazdı:ben bunlara dıyecek bir söz bulamıyorum tutturmuslar 10 kısı le 1 kısıye dalmayı sonra mod yok dıyorlar:=) benım yanımdada 10 kısı olsa sanada mod yok derim dimi 8-)
bana bak evlat marıfet 10 kısıyı toplamak çömsunuz sız daha bu oyunda 3yıldır burdayız kralına mod yok nıckını yaz ılk once yol al mod yok...
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

Godfatherx yazdı:yegen farketmez benım ıcın kralına eyw cekmedık bu oyunda aksıne gıderı koymusuz herneyse baba Buyuk genıs kapsamlı bır operasyon yapıcaz aksam oyunda ol hade eywallah...
2 gün olmuyacam kanka oyunda susturuldum
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

pisipisine artık oyunda sus yıyor mıllet kafasına esen sıkayet edı:=))) neyse yegen sensız bır operasyon olucak ozaman aksam gercı bız sancağa ındıkmı diğerleri susar:=)) aff yok ıte çakala ben ve olsum oldugu surece mod yok :twisted:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön