neyse yorum yapmayayım gerek yok polemigeTitxasena yazdı:.
Not: Eski üyeliğime giremiyorum, şifresini unuttum.
Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
Re: Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
Sancaktan
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
furkangur yazdı:neyse yorum yapmayayım gerek yok polemigeTitxasena yazdı:.

Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

hahahahTitxdelikurt yazdı:furkangur yazdı:neyse yorum yapmayayım gerek yok polemigeTitxasena yazdı:.
39 lvl ller varken:
Büyücü: Aragor (34 lvl çalındı) Mertkuki ve Kadabra tarafından şimdiki nicki Thekadabra
Savaşçı: Arragor(35 lvl çalındı) aynı kişi tarafından aynı hesapta
Büyücü: Aragor (34 lvl çalındı) Mertkuki ve Kadabra tarafından şimdiki nicki Thekadabra
İçerik silindi. Forum hesabınız 7 gün yasaklandı.
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
xDxDxD !
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Yarın ( 17 Ağustos ) akşam toplantı yapalım arkadaşlar, uzunca bir süredir oyuna giremiyorum, sanırım bu günden itibaren daha fazla birlikte olacağız...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt

Titx Lonca deniLen ( Lonca biLe değiL
) başkanı Serhatın gerçek yüzünü birkez daha gözLer önüne seriyorum.
Bir çok kişinin biLdiği gibi serhat bana hep hırsız diyerek iftira atar. Sözde ben Börtecine adLı arkadaşının gözLüğünü çaLmışım. Ama hani derLerya zaman her derde dewadır. Gerçektende öyLe
DeLikurt bu hırsızLık oLayının yaLan oLduğunu kendi ağzıyLa kanıtLadı. Şimdi oLayın detayLarını açıkLayayım we serhatın gerçek yüzünü hep beraber göreLim.. 
Serhatın Bana hırsızLık suçLamasında buLunduğu eski bir konuya hep beraber göz ataLım.
viewtopic.php?f=32&t=4275&hilit=B%C3%B6rtecine&start=10
Geçen gün ise Kadabra hakkkında adLı konuyu açan serhat yukarıdaki suçLamanın tamamen bir iftira oLduğunu kanıtLamışdır. Onada bir göz ataLım
viewtopic.php?f=32&t=33117
Şimdi DeLikurt ya özür diLe yada haLa çaLdığımı idda ediyorsan ortaya kanıt koy. Bak ben kendimi akLadım sıra sende ya özür diLersin. Yada ne kadar iftiracı bir kişiLik oLduğunu tüm sunucuya Birkez daha kanıtLamış oLursun...
İyi forumLar..
Bir çok kişinin biLdiği gibi serhat bana hep hırsız diyerek iftira atar. Sözde ben Börtecine adLı arkadaşının gözLüğünü çaLmışım. Ama hani derLerya zaman her derde dewadır. Gerçektende öyLe
Serhatın Bana hırsızLık suçLamasında buLunduğu eski bir konuya hep beraber göz ataLım.
10 ocak 2010 da açtığım bir konuya bu suçLamada buLundu.! Buyrun konu Linki.Titxdelikurt yazdı:Aklıma, yaklaşık, 1,5 yıl önce Xbörtecinex adlı çarın gözlüğünü çalan Xjokerx adlı karakterden,
az biraz tehdit ve birkaç istihbari bilgi sayesinde gözlüğü geri aldığım gün geldi.. Hey gidi günler hey...
viewtopic.php?f=32&t=4275&hilit=B%C3%B6rtecine&start=10
Geçen gün ise Kadabra hakkkında adLı konuyu açan serhat yukarıdaki suçLamanın tamamen bir iftira oLduğunu kanıtLamışdır. Onada bir göz ataLım
12 ağustos 2010 da açıLmış bir konudada bana attığı suçLamayı tamamen yaLanLayıp gözLüğü KADABRA adLı şahısın çaLdığını itiraf etmiştir.Titxdelikurt yazdı:Arkadaşlar Kadabra, Mertkuki vb. karakterler Sunucunun eskilerindendir ve en azılı hırsızlarındandır, Tit Loncası' nı kurmadan önce grubumuzda bulunan Börtecine adlı oyuncunun gözlüğünü çalmışlardı,
viewtopic.php?f=32&t=33117
Şimdi DeLikurt ya özür diLe yada haLa çaLdığımı idda ediyorsan ortaya kanıt koy. Bak ben kendimi akLadım sıra sende ya özür diLersin. Yada ne kadar iftiracı bir kişiLik oLduğunu tüm sunucuya Birkez daha kanıtLamış oLursun...
İyi forumLar..
Xjokerx-Ucube
lan joker ucubesi sen Akıncılarxenverin gözlugunude çaldın senini hırsız olmadıgını bilmeyen yok tamammı kendinş kanıtlamana gerek yok sana gozluk veridginde ay yok bağlantım kesildi ay dur baglantım koptu veremıorum gozlugu falan yalancı it herif seni
39 lvl ller varken:
ben kanıtımı koydum.! Eğer haLa hırsız dıyor we kanıt koyamıyorsanız en adı srfszsnz...! Hırsız dıyen buyursun kanıtıyLa konussun..!Creulas yazdı:lan joker ucubesi sen Akıncılarxenverin gözlugunude çaldın senini hırsız olmadıgını bilmeyen yok tamammı kendinş kanıtlamana gerek yok sana gozluk veridginde ay yok bağlantım kesildi ay dur baglantım koptu veremıorum gozlugu falan yalancı it herif seni
Xjokerx-Ucube
Lütfen forum sayfamızı kirletmeyin, başka bir konu başlığı altında tartışabilirsiniz.
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
abı Loncanıza basarılar artık uslu bır cocuk olcam sokakları bıraktım yetimhanedeyım artık
Balbazar