MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Mesaj gönderen SkyBlue »

Eminönü sunucusu tabii ki. Bu arada benim tek karakterim var Eminönü'nde. O da şifacı. Sanırım bir ili tıldımı hariç eksik bir şeyi yok. Beyazköşkte de bir tane arkadaşımın bıraktığı savaşçım var ama onu aktaramıyorum. Birde Lodos'uz değil mi?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen Kable »

SkyBlue yazdı:Eminönü sunucusu tabii ki. Bu arada benim tek karakterim var Eminönü'nde. O da şifacı. Sanırım bir ili tıldımı hariç eksik bir şeyi yok. Beyazköşkte de bir tane arkadaşımın bıraktığı savaşçım var ama onu aktaramıyorum. Birde Lodos'uz değil mi?
Hatırlamıyorum valla uzun süre oldu :D. Ama 2 karakterim var 1'i Eminönü'nde(Büyücü) diğeri Tılsım'da(Savaşçı)
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Neyse bunlar kolay mevzular. Ocakta kesin dönüşümüz var. :))
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ARON »

SkyBlue yazdı:Birde Lodos'uz değil mi?
Dedin beni yaraladın Ogün :),ben de Eminönü sunucusunda oynuyorum lakin karakterlerim Arz'ın Çocukları klanında ama gerçekten güzel bir yapılanma ve devamı söz konusu olur ise Güneş'in Öncülerine de katılırız :).Aslında klanların da pek önemi yok maksat hep bir arada olabilmez ve oyunun tadını keyifle çıkarmamızdır.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

O zaman karşımıza 2 seçenek çıkıyor. Ya lodos olup ÇaycıTonyukuk'u ağlatacağız ya da arz olup Rescuer'i Eviren Çeviren döveceğiz.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ARON »

SkyBlue yazdı:O zaman karşımıza 2 seçenek çıkıyor. Ya lodos olup ÇaycıTonyukuk'u ağlatacağız ya da arz olup Rescuer'i Eviren Çeviren döveceğiz.
3. seçenek olarak ise Rescuer ile iletişim kurup, konuşarak ve anlaşarak Arz'ın Çocukları klanına davet edebiliriz. :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Öyle eğlenceli olmaz ki :twisted:
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ARON »

SkyBlue yazdı:Öyle eğlenceli olmaz ki :twisted:
İlla aramızdan birisi düşmanımız olacak yani :).Gerçekten 6 kişilik bir ekip oluşturabilirsek grup bölgelerine filanda gidebiliriz hem muhabbet koyu olur,hem eski zamanlarda ki gibi grup bölgelerinin tadını çıkarabilme imkanımız olur.Ben bu işe çok olumlu bakıyorum ve çok eğleneceğimize inanıyorum, umarım bir aksilik olmaz tüm temennim budur."Bu arada çaylar müesseseden..:)"
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Ogün toptan fiyatına perakende satışa başlamışsın hemen hayırdır. :P Eski günlerdeki gibi herkese gözlük vaad ediyorum. :D 8-)
Üç kuruşluk zevk için girecez oyuna onda da canım sıkılınca rahat rahat Lodos kalesine giremeyeceksem olmaz o iş. Cahiltonyukuk kesme hususunda kararlıyım. :) Benim arkamda MezarKabulcü var, hepinizi tek tek kabul eder valla akıllı olunuz. :P
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen Kable »

Rescuer yazdı:Ogün toptan fiyatına perakende satışa başlamışsın hemen hayırdır. :P Eski günlerdeki gibi herkese gözlük vaad ediyorum. :D 8-)
Üç kuruşluk zevk için girecez oyuna onda da canım sıkılınca rahat rahat Lodos kalesine giremeyeceksem olmaz o iş. Cahiltonyukuk kesme hususunda kararlıyım. :) Benim arkamda MezarKabulcü var, hepinizi tek tek kabul eder valla akıllı olunuz. :P
Kontenjan açığımız var. Kabul ederim yani :mrgreen:
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...

“Genel Sohbet” sayfasına dön