MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Eminönü sunucusu tabii ki. Bu arada benim tek karakterim var Eminönü'nde. O da şifacı. Sanırım bir ili tıldımı hariç eksik bir şeyi yok. Beyazköşkte de bir tane arkadaşımın bıraktığı savaşçım var ama onu aktaramıyorum. Birde Lodos'uz değil mi?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Hatırlamıyorum valla uzun süre olduSkyBlue yazdı:Eminönü sunucusu tabii ki. Bu arada benim tek karakterim var Eminönü'nde. O da şifacı. Sanırım bir ili tıldımı hariç eksik bir şeyi yok. Beyazköşkte de bir tane arkadaşımın bıraktığı savaşçım var ama onu aktaramıyorum. Birde Lodos'uz değil mi?
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Neyse bunlar kolay mevzular. Ocakta kesin dönüşümüz var.
)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Dedin beni yaraladın OgünSkyBlue yazdı:Birde Lodos'uz değil mi?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
O zaman karşımıza 2 seçenek çıkıyor. Ya lodos olup ÇaycıTonyukuk'u ağlatacağız ya da arz olup Rescuer'i Eviren Çeviren döveceğiz.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
3. seçenek olarak ise Rescuer ile iletişim kurup, konuşarak ve anlaşarak Arz'ın Çocukları klanına davet edebiliriz.SkyBlue yazdı:O zaman karşımıza 2 seçenek çıkıyor. Ya lodos olup ÇaycıTonyukuk'u ağlatacağız ya da arz olup Rescuer'i Eviren Çeviren döveceğiz.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
İlla aramızdan birisi düşmanımız olacak yaniSkyBlue yazdı:Öyle eğlenceli olmaz ki :twisted:
Ogün toptan fiyatına perakende satışa başlamışsın hemen hayırdır.
Eski günlerdeki gibi herkese gözlük vaad ediyorum.
Üç kuruşluk zevk için girecez oyuna onda da canım sıkılınca rahat rahat Lodos kalesine giremeyeceksem olmaz o iş. Cahiltonyukuk kesme hususunda kararlıyım.
Benim arkamda MezarKabulcü var, hepinizi tek tek kabul eder valla akıllı olunuz.
Üç kuruşluk zevk için girecez oyuna onda da canım sıkılınca rahat rahat Lodos kalesine giremeyeceksem olmaz o iş. Cahiltonyukuk kesme hususunda kararlıyım.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kontenjan açığımız var. Kabul ederim yani :mrgreen:Rescuer yazdı:Ogün toptan fiyatına perakende satışa başlamışsın hemen hayırdır.Eski günlerdeki gibi herkese gözlük vaad ediyorum.
![]()
![]()
Üç kuruşluk zevk için girecez oyuna onda da canım sıkılınca rahat rahat Lodos kalesine giremeyeceksem olmaz o iş. Cahiltonyukuk kesme hususunda kararlıyım.Benim arkamda MezarKabulcü var, hepinizi tek tek kabul eder valla akıllı olunuz.
![]()
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...