MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Mesaj gönderen vahdet »

cay banane muhabbet şahane
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Selam arkadaşlar. İhsan Çanakkale deyim. Gayet güzel bir askerlik yapıyorum sivilden dahA rahat .

Su an ranzamdan yaziyom.
Bi de pc soksam.

:))

Sen nasılsın Facebook ta goruyom seni bi işler çeviriyorsun ama çözemedin . Sherlok holmes i okurken,akl aklıma gelen imaj sensin... :)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

BilgeTonyukuk yazdı:
Rescuer yazdı:Buralar eskiden dutlukmuş?
Beni başkan seçerseniz yeniden yeşillendirme projesini hayata geçireceğime söz veriyorum.
Oyum Yasin başkana da, aday olmanın sebebi neydi ki? :lol:
Lanet olsun sebebi neydi ki?
Temeli, herkesin gözlüğü olan bir lonca olmanın, acayip havalı sayıldığı günlere dayanan muhabbeti yeşillendirmek esas amacım olarak nitelendirilebilir. Fakat yan sebepleri de yok değil. Bu yan sebepler arasında gösterilebilecek en büyük sebep ise "maksat muaabeett" olarak nitelendirilmektedir.
Komuoyuna saygılarımla sunarım. Sevgilerimle kucaklarım. (oyş)
Dipnot: açık ara farkla kazanırsam ikv'yi satın alıp, kuklacı'ya hacivat&karagöz oynattıracağım.

vahdet yazdı:cay banane muhabbet şahane
Heh işte tam olarak bunu diyorum. :)

Üzeyir hayırlı teskereler.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

LEPRECHAUN yazdı:Selam arkadaşlar. İhsan Çanakkale deyim. Gayet güzel bir askerlik yapıyorum sivilden dahA rahat .

Su an ranzamdan yaziyom.
Bi de pc soksam.

Sen nasılsın Facebook ta goruyom seni bi işler çeviriyorsun ama çözemedin . Sherlok holmes i okurken,akl aklıma gelen imaj sensin... :)
kebap oh oh
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

LEPRECHAUN yazdı:Selam arkadaşlar. İhsan Çanakkale deyim. Gayet güzel bir askerlik yapıyorum sivilden dahA rahat .

Su an ranzamdan yaziyom.
Bi de pc soksam.

Mübalağa ettin Üzeyir üstadım. İyiyim çok şükür, öğretmenliğe başladık. Hangi işleri söylüyorsun; yazı mı, çizi mi, dinleti mi? Bizde kompleks iş bitmez. :) Allah hayırlı tezkereler versin, sağ sağlim döndüğünün haberlerini de bekliyoruz. :)
Rescuer yazdı:Lanet olsun sebebi neydi ki?
Temeli, herkesin gözlüğü olan bir lonca olmanın, acayip havalı sayıldığı günlere dayanan muhabbeti yeşillendirmek esas amacım olarak nitelendirilebilir. Fakat yan sebepleri de yok değil. Bu yan sebepler arasında gösterilebilecek en büyük sebep ise "maksat muaabeett" olarak nitelendirilmektedir.
Dipnot: açık ara farkla kazanırsam ikv'yi satın alıp, kuklacı'ya hacivat&karagöz oynattıracağım.
Beyaz Köşk'e bir Ak Saray, Eminönü'ne de yeni bir Postahane inşa etmeni bekliyoruz sayın başkan adayımız. :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Maşallah kardesim.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Yaparız canım, saray nedir ki, elimizin kiri. Çeteciler başıboş geziyor. Tutarız işçi niyetine üç beş çeteci, onlar da bir sıcak çorba içmiş olur, İstanbul'un çeteci sorunu da çözülmüş olur. :P
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

BilgeTonyukuk yazdı:
İyiyim çok şükür, öğretmenliğe başladık.
Öğretmenler gününüz kutlu olsun muallim bey :)
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

BilgeTonyukuk yazdı:

Su an ranzamdan yaziyom.
Bi de pc soksam.

Mübalağa ettin Üzeyir üstadım. İyiyim çok şükür, öğretmenliğe başladık. Hangi işleri söylüyorsun; yazı mı, çizi mi, dinleti mi? Bizde kompleks iş bitmez. :) Allah hayırlı tezkereler versin, sağ sağlim döndüğünün haberlerini de bekliyoruz. :)
Rescuer yazdı:Lanet olsun sebebi neydi ki?
Beyaz Köşk'e bir Ak Saray, Eminönü'ne de yeni bir Postahane inşa etmeni bekliyoruz sayın başkan adayımız. :lol:
reis dua et bende atanayım. 300.siradayim ama aranamadım. Mülakatta 85 aldım 86 ile kapattı. Mülakat olmasa fen den turkiye 300.suyum 500 kişi aldılar. Dua et şubatta aranalım.
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Rescuer yazdı:Yaparız canım, saray nedir ki, elimizin kiri. Çeteciler başıboş geziyor. Tutarız işçi niyetine üç beş çeteci, onlar da bir sıcak çorba içmiş olur, İstanbul'un çeteci sorunu da çözülmüş olur. :P
Buranın ağası da biziz marabası da diyorsun. :lol:
FiratCakiroglu yazdı:Öğretmenler gününüz kutlu olsun muallim bey :)
Çok teşekkür ediyorum Hasancığım, biraz geç oldu yanıt kusura bakma. :)
vahdet yazdı:reis dua et bende atanayım. 300.siradayim ama aranamadım. Mülakatta 85 aldım 86 ile kapattı. Mülakat olmasa fen den turkiye 300.suyum 500 kişi aldılar. Dua et şubatta aranalım.
İnşallah ahbap, Allah gönlüne göre hayırlısını versin. Dualarımız sizlerle. :)
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön