MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
cay banane muhabbet şahane
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Selam arkadaşlar. İhsan Çanakkale deyim. Gayet güzel bir askerlik yapıyorum sivilden dahA rahat .
Su an ranzamdan yaziyom.
Bi de pc soksam.
)
Sen nasılsın Facebook ta goruyom seni bi işler çeviriyorsun ama çözemedin . Sherlok holmes i okurken,akl aklıma gelen imaj sensin...
Su an ranzamdan yaziyom.
Bi de pc soksam.
Sen nasılsın Facebook ta goruyom seni bi işler çeviriyorsun ama çözemedin . Sherlok holmes i okurken,akl aklıma gelen imaj sensin...

LEPRECHAUN
Lanet olsun sebebi neydi ki?BilgeTonyukuk yazdı:Oyum Yasin başkana da, aday olmanın sebebi neydi ki? :lol:Rescuer yazdı:Buralar eskiden dutlukmuş?
Beni başkan seçerseniz yeniden yeşillendirme projesini hayata geçireceğime söz veriyorum.
Temeli, herkesin gözlüğü olan bir lonca olmanın, acayip havalı sayıldığı günlere dayanan muhabbeti yeşillendirmek esas amacım olarak nitelendirilebilir. Fakat yan sebepleri de yok değil. Bu yan sebepler arasında gösterilebilecek en büyük sebep ise "maksat muaabeett" olarak nitelendirilmektedir.
Komuoyuna saygılarımla sunarım. Sevgilerimle kucaklarım. (oyş)
Dipnot: açık ara farkla kazanırsam ikv'yi satın alıp, kuklacı'ya hacivat&karagöz oynattıracağım.
Heh işte tam olarak bunu diyorum.vahdet yazdı:cay banane muhabbet şahane
Üzeyir hayırlı teskereler.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- Meteor Kaşifi
kebap oh ohLEPRECHAUN yazdı:Selam arkadaşlar. İhsan Çanakkale deyim. Gayet güzel bir askerlik yapıyorum sivilden dahA rahat .
Su an ranzamdan yaziyom.
Bi de pc soksam.
)
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Mübalağa ettin Üzeyir üstadım. İyiyim çok şükür, öğretmenliğe başladık. Hangi işleri söylüyorsun; yazı mı, çizi mi, dinleti mi? Bizde kompleks iş bitmez.LEPRECHAUN yazdı:Selam arkadaşlar. İhsan Çanakkale deyim. Gayet güzel bir askerlik yapıyorum sivilden dahA rahat .
Su an ranzamdan yaziyom.
Bi de pc soksam.
)
Beyaz Köşk'e bir Ak Saray, Eminönü'ne de yeni bir Postahane inşa etmeni bekliyoruz sayın başkan adayımız. :lol:Rescuer yazdı:Lanet olsun sebebi neydi ki?
Temeli, herkesin gözlüğü olan bir lonca olmanın, acayip havalı sayıldığı günlere dayanan muhabbeti yeşillendirmek esas amacım olarak nitelendirilebilir. Fakat yan sebepleri de yok değil. Bu yan sebepler arasında gösterilebilecek en büyük sebep ise "maksat muaabeett" olarak nitelendirilmektedir.
Dipnot: açık ara farkla kazanırsam ikv'yi satın alıp, kuklacı'ya hacivat&karagöz oynattıracağım.

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Maşallah kardesim.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

LEPRECHAUN
Yaparız canım, saray nedir ki, elimizin kiri. Çeteciler başıboş geziyor. Tutarız işçi niyetine üç beş çeteci, onlar da bir sıcak çorba içmiş olur, İstanbul'un çeteci sorunu da çözülmüş olur.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Öğretmenler gününüz kutlu olsun muallim beyBilgeTonyukuk yazdı:
İyiyim çok şükür, öğretmenliğe başladık.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
-
- Meteor Kaşifi
reis dua et bende atanayım. 300.siradayim ama aranamadım. Mülakatta 85 aldım 86 ile kapattı. Mülakat olmasa fen den turkiye 300.suyum 500 kişi aldılar. Dua et şubatta aranalım.BilgeTonyukuk yazdı:Mübalağa ettin Üzeyir üstadım. İyiyim çok şükür, öğretmenliğe başladık. Hangi işleri söylüyorsun; yazı mı, çizi mi, dinleti mi? Bizde kompleks iş bitmez.LEPRECHAUN yazdı:Selam arkadaşlar. İhsan Çanakkale deyim. Gayet güzel bir askerlik yapıyorum sivilden dahA rahat .
Su an ranzamdan yaziyom.
Bi de pc soksam.
)
Sen nasılsın Facebook ta goruyom seni bi işler çeviriyorsun ama çözemedin . Sherlok holmes i okurken,akl aklıma gelen imaj sensin...Allah hayırlı tezkereler versin, sağ sağlim döndüğünün haberlerini de bekliyoruz.
Beyaz Köşk'e bir Ak Saray, Eminönü'ne de yeni bir Postahane inşa etmeni bekliyoruz sayın başkan adayımız. :lol:Rescuer yazdı:Lanet olsun sebebi neydi ki?
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Buranın ağası da biziz marabası da diyorsun. :lol:Rescuer yazdı:Yaparız canım, saray nedir ki, elimizin kiri. Çeteciler başıboş geziyor. Tutarız işçi niyetine üç beş çeteci, onlar da bir sıcak çorba içmiş olur, İstanbul'un çeteci sorunu da çözülmüş olur.![]()
Çok teşekkür ediyorum Hasancığım, biraz geç oldu yanıt kusura bakma.FiratCakiroglu yazdı:Öğretmenler gününüz kutlu olsun muallim bey
İnşallah ahbap, Allah gönlüne göre hayırlısını versin. Dualarımız sizlerle.vahdet yazdı:reis dua et bende atanayım. 300.siradayim ama aranamadım. Mülakatta 85 aldım 86 ile kapattı. Mülakat olmasa fen den turkiye 300.suyum 500 kişi aldılar. Dua et şubatta aranalım.