burası bunu tartışma alanı değil... ama benim cevap hakkım var ve kullanayımm.... Murat özür dilerim senden her konuda yaptığım hataydı biliyorum yapmamam gerekirdi ama tutamadım kendimi ben insanları zamana bırakın derken ben dayanamadım ben bu zamana kadar klan kanalından bölgeden yada rol yaptan hiç tartışmadım kimsenin kalbini kırmadım ve kötü söz söylemedim... öncelikle çok iyi bir ketenpeleye geldiğimi söyleyim ... tamamen birilerinin istediği şeyi yaptık ve direk çarı klandan çıkartarak SATIŞ işlemlerine başladı arkadaş... lonca çarındaki malzemeleri.. istediği de buydu herhalde... Melisanın senin hakkında söyledikleri.. bundan sonra sizin Sena ile devam etmeniz.. sonra bunları inkar etmesi... benim yalancı durumuna düşmem.. sonra birilerinin üzerine basarak yükselme hevesimin olduğunun idaa edilmesi.. bunlar beni tamamen çileden çıkarttı.. ben ilk başta susmam gerektiği için bunların olmaması için gruptan çıktım.... ama beni buna zorladılar...
BU MALİSANIN Bİ OYUNUYDU HEPİMİZ BU OYUNA GELDİK.. KENDİSİ DEDİ BEN BİRLİKTE OLMALARINI İSTEMİYORUM DİYE.. HERHALDE BAŞARMIŞTIR.. DİYEVEĞİM BİŞEY YOK.. BEN SADECE SANA ÜZÜLÜYORDUM DAHALA ÜZÜLÜYORUM SADECE SANA YAPTIKLARIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM... İNSANIN MADDİ DURUMU BAZI ZAMANLAR ÇOK İYİ OLMAYA BİLİR.. BİZİMDE EŞİMLE ÇOK ZAMANLAR BİR EKMEK ALIP HAZIR ÇORBA YAPIP YEDİĞİMİZ ZAMANLAR OLDU.. BU UTANILACAK BİRŞEY DEĞİL... BU Bİ OYUN OLABİLİR AMA HAYAT GERÇEK... BENİM O LAFIM SENİ KİMSENİN YANINDA AŞŞAĞILAMAZ DAHA ÇOK YÜKSELTİR.. BEN ALDIĞIN ŞEYİN RAKAMINI BELİRTMEDİM SADECE SON PARASIYLA ALDIĞINI BELİRTTİM... BU SENİN SÖZLÜNE NE KADAR DEĞER VERDİĞİNİ GÖSTERİR... SENİ AŞŞAĞILAMAZ.. SİZ HALA AŞŞAĞILANDIĞIMI DÜŞÜNÜYORSANIZ BEN ÖZÜR DİLESEMDE SİZ YAPMANIZ GEREKENİ BİLİYORSUNUZ... BEN BİRİLERİ GİBİ LONCADAN ÇIKTIM ÜZERİMDEKİLER SATILIK DEMİYORUM... HALEP ORDAYSA ARŞİN DE BURDA... GİRİN KASA ÇARINA BENDE ÇARA GEÇEYİM LONCA ÇARINI BOŞALTAYIM KASAYA SİLEYİM GİTSİN...
<> Kurt Loncası <>
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Neler Oluyor ? Diye sormayacağım bu sefer belliki özel şeyler zaten loncayı bağlayan kapsamda bir soru sorduğumdada cevap veren yok gene de ( tekrarlıyorum konuyu bilmiyorum ) umarım birbirinizi kırmazsınız herkes mutlu olur

-
- FareAdam Düşmanı
İLK ÖNCE HERKESE İYİ FORUMALR.SENA DEDİĞİN TELEFON OLAYINI BEN DEMEDİM SSENİN ÖZ ABLAN BANA DEDİ.MURATIN TELEFONLARINA ÇIKMADIĞINI HATTA MELİSİN BİLE TELEFONALRINA ÇIKMADIĞINI ABLAN BANA DEDİ BENDEN YARDIM İSTEDİ MURATA SÖYLEYEMEDİĞİNİ BENİM SÖYLEMEMİ İSTEDİ OLAYI.BEN MUARTI ARADAIM TELEFONDAN VE DEDİMKİ MELSİ BUNLARI SÖYLÜYOLAR DOĞRUMU MURAT DEDİM .BEN KİMSYE İFİTİRA ATMADIM ATMAMDA OLAYI SÖYLEYEN ABLANDIR BANA .ARAYIP SORABİLİRSİN.BEN KİMSE YÜZÜNDEN MURATLA KÖTÜĞ OLMAM BEN ONA HERKESETEN ÇOK DEĞER VERİYORUM.BİZ MURATLA AYNI GÜN OYUNA BAŞLADIK VE HERŞEYDEN ÖTE AKRABAM MURAT BENİM.BU GİBİ OLAYLARLA BEN MUARTI NE KÖTÜLERİM NE DE ONUN ÜZÜLMESİNE İZİN VERİRİM.MADDİ KONULARA GELİNCE HERKESİN BAZI DÖNEMLER MADDİ SIKINTILARI OLABİLİR Kİ BUNU GÖKEÇEN YAZISINDA ÇOK GÜZEL DİLE GETİRMİŞ.BENDE YERİ GELDİ DOLMUŞ PARASI BULAMADIĞIM ZAMAN OLDU BU SUÇ DEĞİL GUNAH DEĞİL AYIP DEĞİL.SONUÇ OLARAK NE SEN NE MELİS NE BAŞKA BİRİSİ BENLE MUARTI KARŞI KARŞIYA GETİREMEZ.ARTIK OLAYI KURCALAMYIN.BEN KENDİ AÇIMDAN OLAYI KAPATTIM UMARIM SİZLERDE KAPATIRSINIZ YAŞANTTI OLDU BİTTİ.BUNDAN SONRASI ÖNEMLİ HERKES İÇİN.SONUÇTA ARANIZDA PROBLEMLERİ ÇÖZECEK OLANLAR GENE SİZZİNİZ AMA MELİS BANA İLK GELDİĞİNDE OLANLARI SONRADAN İNKAR YOLUNA GİTMESİN.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
-
- FareAdam Düşmanı
CARALRI SİLME KONUSUNDA TAMAMEN MUARATA BIRAKTIM BEN.BİZ NE İTEM PEŞİNDEYİZ NEDE BŞKA BİŞEY .İTEM DEDĞİN OLAY HİÇ UMURUMUZDA BİLE DEĞİL.İSTEDĞİM TEK ŞEY MURATIN ÜZÜLMEMESİ O KADAR.EMİN OLUN BENİM CARIMDANDA SENİN CARINDNAN DA DAHA ÖNEMLİ BU BENİM İÇİN.ŞUNU EKLEMEK İSİTYORUM Kİ BEN SENİNLE ÖNCEDEN DE ÇOK MUHABBET EDEN BİRİ DEĞİLDİM ZATEN BİLİYORSUN HATTA SELAM YOLALRDIM ALMAZDIN BİLE BUNLAR ÖNEMLİ DEĞİL.SENİ NE ŞAHSEN TANIRIM NE MUHABETİM VAR B-NEDE BAŞKA BİŞEY MELİS DE OYLE SDECE OYUNDA TANIDIĞIM KADAR.ÖTESİ YOK.DİĞER KONULAR İSE BİZİM İÇ AİLE MESELEMİZDİR KİMSEYİ ALAKADAR ETEMZ.
TEKRAR DİYORUM MURTAIN MUTLU VE HUZURLU OLAMSI BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ OLAN KONUDUR GERİSİ TEFERRUATTIR.
TEKRAR DİYORUM MURTAIN MUTLU VE HUZURLU OLAMSI BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ OLAN KONUDUR GERİSİ TEFERRUATTIR.
-
- FareAdam Düşmanı
Bu arada bir iki lafımda KADRİYE sana olucak.BEN şahsım adına loncaya bu kadar hizmetin varken bırak loncayı bukadar dost canlsı birisiyken seni kaybetmeye hiç niyetim yok ,bunu bilesin.Senin olaya bukadar müdahil olman tamamen murata olan düşkünlüğünden ve ona zarar gelmesini istememenden kaynaklandığını biliyorum ve biliyoruz.aklındaki kötü düşünceklelri sil ve bizimle olmaya gene devam ediceksin.sende kimse vazgeçmez bunu boyle bil.Umarım benim bu dedikelrimi kulak ardı etmessin ve etmiyceğini ben biliyorum.
Birincisi kimse kimsenin maddiyatini olorta tartisip dile getiremez.Ikincisi tarafsiz ol berkay sana diyecek bir sözüm yok artik...Melis carlarindaki itemleri ister atar ister satar kendi cabasiyla aldi onlari loncadan en ufak bir katki görmeden ve BEKLEMEDEN!!!BU NEDEN BU KADAR DERT OLDU loncadanmi aldi ki onu lonca kasasina versin komik...Biz muratla senin dünkü tavirlarina inanamadik.Hatta Murat acaba biseylermi icti dedi..Ama insanlari bazi durumlarda tanimak böyle birsey olsa gerek...Murat senin oyunu birakmana yada adini sildirmene kesinlikle gerek yok ama ben sana dedigim gibi sana olan saygimdan lonca carlarini silmedim ama artik sunu diyorum kiBEN ARTIK BIR KURT LONCASI ÜYESI DEGILIM SANIRIM BANA KARSI TAVRI OLAN KISILER KI ONLAR KENDINI BILIR BU DURUMA PEK MUTLU OLMUSSSUNUZDUR:Loncadaki tüm arkadaslarimdan özür diliyorum ve bana emegi gecen herkesin hakkini helal etmesini istiyorum HOSCAKALIN...

YARATILAN HERSEYI SEVERIM YARATANDAN ÖTE
-
- FareAdam Düşmanı
TEKRAR SELAM HERKESE .ŞUNU DİYEYİMKİ İTEM FALAN UMURUMUZDA DEĞİL BİZİ YANLIŞ TANIMANIZI İSTEMİYORUM.TARAF TUTMA KONUSUNA GELİNCE GÖKÇEN VE SİZ TAMAMEN FARKLI KONUMDASINIZ BUNUDA İYİ ETÜT EDİN Kİ BEN NE SANA NEDE MELİS HAKARET İÇÇERECEK VEYA KALBİNİZİ KIRICAK HERHANGİ BİR ATIFTA BULUNMADIM SADECE MURTLA ÖZEL KONUŞMALARIMIZDA FİKRİMİ BEYAN ETTİM ONA ÖZEL OLARAK .Kİ BUNUDA SİZLE VEYA BAŞKASIYLA PAYLŞAMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK MURATIN BİLMESİ YETER BENİM İÇİN.SENİN BENİM HAKKINDA YAPTIĞIN FORUMDAKİ YORUMA İSTİNADEN BENDE TELFON OLAYININ MELİSİN BANA DEDİĞİNİ YAZDIM O KADAR.YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ SANIRIM.YOKSA BUGUNE KADAR SANA NE ÖZELDEN BİŞEY YAZDIM VE YAZMAMDA BİLİYOSUN .GÖKÇEN GEÇEN GECE OLAN KONUŞMALRINI Kİ BEN YOKTUM OLAYIN İÇİNDE ZATEN MUARTTAN GEREKEN ÖZÜRÜ DİLEMİŞ VE BUNU KABUL ETMİŞ.OLAYI DAHADA ABARTMAYA GEREK YOK BENCE.AMA BENİM HAKKIMDAKİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ Bİ KERE DAHA GÖZDEN GEÇRİMENİ İSİTİYORUM VE ÇOK DA ANLAŞILMAYAN BİR KONU VARSA BENİMLE ÖZEL OLARAK KONUŞABİLİRSİN VE BENİM SİZLER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİMİ ÖĞRENEBİLİRSİN.İSTERSEN MURAT TELEFONMU VERSİN BENİ ARA KONUŞALIM KONU AYDINLANSIN.SENA TEKRAR DİYORUM Kİ BEN NASIL Kİ SİZİN AİLENİZE MÜDAHALE ETME GİBİ HAKKIM YOKSA SENDENDE BU KONUDA ANLAYIŞ BEKLİYORUM Kİ DOĞRU OLANDA BU ZATEN.
-
- FareAdam Düşmanı
BU KONULAR ATIK BURADA TARTIŞILMAMALI BU İŞ MIŞ LA MİŞ LE OLUCAK İŞ DEİL 3 YILDIR BU OYUNDAYIZ DEĞERLİ DOSTLARIMIZIN OLDUĞU GİBİ KENDİ AİLEMİZ OLDU BU OLAYLAR OLDUĞUNDAN BERİ ÇOK SÖZ SÖYLENDİ ÇOK SÖZ İNKAR EDİLDİ NE İÇİN MURAT ÜZÜLMESİN DİYE BÖYLE OLMASI MURATI ÇOK MU MUTLU ETTİ HATALAR YERİNİ YENİ HATALARA BIRAKTI OLMUYCAK ORTAMLARDA BİRBİRİMİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRTTÜK BUNDA HERKESİN HATASI VAR BENİMDE HATAM VAR MELİSANINDA GÖKÇENİNDE NE OLURSA OLSUN BU KONULAR BU ŞEKİLDE KONUŞULMAMALIYDI MELİSANIN SÖYLEDİKLERİYSE SENAYA YÜKLENDİK AMA HANGİMİZ SENAYA NEDEN BÖYLE OLDU DİYE SORDUK. BİZİM HATAMIZ BU NEDENLE OLDU MELİSANIN SÖYLEDİKLERİYLE SENAYA CEHPE ALMAMALIYDIK BİLİP BİLMEDEN ŞUNU GÖRÜYORUM Kİ ŞİMDİ BİLMEDİĞİMİZ NE ÇOK ŞEY VARMIŞ BİR BİRİNİ SEVEN İKİ İNSANIN BU ZOR GÜNÜNDE ONLARA DESTEK VERMEK ÜZÜLMELERİNİ ENGELLEYEBİLMEK İÇİN MEĞER DAHADA ÇOK ÜZMÜŞÜZ HİÇ DÜZELTMEYE ÇALIŞMAMIŞIZ BUNLARINDA NEDENLERİ VAR ASLINDA AMA BUNLARI ARTIK BURADAN DİLE GETİRMEK BU İKİ İNSANI DAHADA FAZLA ÜZMEKTEN BAŞKA Bİ İŞE YARAMIYCAK MURAT BENİM KAYNIM ÖZ KARDEŞİMDEN FARKI YOK OLMADI SENADA BİZİM GELİNİMİZ OLUCAK İNSANDI Kİ YİNE ÖYLE OLUR HAYIRLISIYSA ÇOK ŞEYİN FARKINDA DEİLMİŞİZ BEN BU KONUYU ARTIK MURAT VE SENA DAN BAŞKASI İLE KONUŞMUYCAM SENA MÜMKÜNSE SENİNLE TELEFONDA GÖRÜŞMEK İSTİYORUM YANLIŞ ANLAŞILMALARI YADA ANLAŞILAMAYANLARI KONUŞURSAK SENDE MURATTA BENDE BAZI DURUMLARIN FARKINA VARABİLİRİZ BU SENDEN BİR RİCAMDIR.
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
Selamın aleyküm arkadaşlar
Yav bırakın tartışmaları Bu konuyu Sena ve Reis dışında kimse düzeltemez Berkay abi sende takma herşey yoluna girer
Her ayrı kaldığım bir kaç günde illa bir olay yaşanıyor Bu oyuna biraz da olsa stres atmak için giriyoruz Reel de normal ailelerimizle yaşanan sıkıntılar yetiyor burda yaşamayalım
Reis ins gönlünüze göre sonuçlanır.
Yav bırakın tartışmaları Bu konuyu Sena ve Reis dışında kimse düzeltemez Berkay abi sende takma herşey yoluna girer
Her ayrı kaldığım bir kaç günde illa bir olay yaşanıyor Bu oyuna biraz da olsa stres atmak için giriyoruz Reel de normal ailelerimizle yaşanan sıkıntılar yetiyor burda yaşamayalım
Reis ins gönlünüze göre sonuçlanır.

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Gelir gibi yapıp köşeden "U" dönüşü yapıyor mutluluk.
Bir türlü mutlu olamadık, ama hala "U"mutluyuz
Herkese iyi geceler..
Bir türlü mutlu olamadık, ama hala "U"mutluyuz
Herkese iyi geceler..
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD