Benim 2 sorum olucaktı resimde değişik bir kolye var acaba gaffarı ilk kestiğğiniz için oyun yöneticileri tarafından verebilen birşeymi eğer öyleyse özelliği varmı ? 2.si de anladığım kadarıyla fotolardan reçeteyi okuyamıyorsun eğer okuyup üretemiyosan ne önemi var 2. soru sadece sana deil eğer düşünürsek gaffardan silah zırh reçeteleride düşüyo 1.lvlden herkez bunu puanlarını silah ve zırha veremez yönetim bununla ilgili bir bilgilendirme yaptımı ?Afrodisyak yazdı:Sonuçta Gaffar'ı öldürdük o an ki heyecanla bazı metin parçacıklarını kaçırmışım fotoğraf alamadanHa item verecek ha item verdi paniğiyle... Kimi parçaları da iki kere almışım kusura bakmayın
Ben size elimde olan bütün fotoğrafları upload edeyim.
Arzuhalci'deki en son Veda[49] isimli görevi daha bizde yapamadık...
Elimden geldiğince isteklerinizi karşılamaya çalıştım arkadaşlar.Arada 1 - 2 paragraflık eksikler için kusura bakmayın.
KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)
- JJNeSTeRJJ
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ser Se Ri
Re: KELLE AVCISI GÖREVİNİ BİTİRDİNİZ ! EMİNÖNÜ'NDEN SEVGİLER :)

- Maynaqsifaci
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Just For Fun*
1.sorunun cevabı o gördüğün şey Köşk Madalyonu Stuart efendiden düşmektedir. 2.sorunun cevabı gbm-0 makineleri ile karakter üretim puanlarını sıfırlayabilirsin.İKV Kutu almış isen bu sene veya geçen seneJJNeSTeRJJ yazdı:Benim 2 sorum olucaktı resimde değişik bir kolye var acaba gaffarı ilk kestiğğiniz için oyun yöneticileri tarafından verebilen birşeymi eğer öyleyse özelliği varmı ? 2.si de anladığım kadarıyla fotolardan reçeteyi okuyamıyorsun eğer okuyup üretemiyosan ne önemi var 2. soru sadece sana deil eğer düşünürsek gaffardan silah zırh reçeteleride düşüyo 1.lvlden herkez bunu puanlarını silah ve zırha veremez yönetim bununla ilgili bir bilgilendirme yaptımı ?Afrodisyak yazdı:Sonuçta Gaffar'ı öldürdük o an ki heyecanla bazı metin parçacıklarını kaçırmışım fotoğraf alamadanHa item verecek ha item verdi paniğiyle... Kimi parçaları da iki kere almışım kusura bakmayın
Ben size elimde olan bütün fotoğrafları upload edeyim.
Arzuhalci'deki en son Veda[49] isimli görevi daha bizde yapamadık...
Elimden geldiğince isteklerinizi karşılamaya çalıştım arkadaşlar.Arada 1 - 2 paragraflık eksikler için kusura bakmayın.

- JJNeSTeRJJ
- İskele Babası
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
la m2'mi oynuyon sen :dJJNeSTeRJJ yazdı:Bilgilendirme İçin Teşekkürler

Rüzgar ve ... demiş açıklamada yapabildiniz mi bu görevi ne alaka bu nasıl yapılır okudum hikayesini ama bir şey çıkmaz ondan. Sonunda yorgunluktan bayılıyor muydu uyuyor muydu ne oluyordu onunla alakası var mı acaba. Kıyafetin deliklerinden rüzgar giriyordu ipucu olamayacak kadar ayrı şeyler ancak ikisinde de rüzgar var 
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
evet biri cevap versin ben ayrı konuda açtım ama cevap veren yoklFeaRl yazdı:Rüzgar ve ... demiş açıklamada yapabildiniz mi bu görevi ne alaka bu nasıl yapılır okudum hikayesini ama bir şey çıkmaz ondan. Sonunda yorgunluktan bayılıyor muydu uyuyor muydu ne oluyordu onunla alakası var mı acaba. Kıyafetin deliklerinden rüzgar giriyordu ipucu olamayacak kadar ayrı şeyler ancak ikisinde de rüzgar var

- JJNeSTeRJJ
- İskele Babası
Hayırkerimcan123 yazdı:la m2'mi oynuyon sen :dJJNeSTeRJJ yazdı:Bilgilendirme İçin Teşekkürler

- JJNeSTeRJJ
- İskele Babası
Bence Arzuhalci Yaşlı Adam Herhalde O Sırada Suzanı bi Bakıyo Bakış O Sırada Arzuhalci Kalpten Gidiyodurfuci yazdı:evet biri cevap versin ben ayrı konuda açtım ama cevap veren yoklFeaRl yazdı:Rüzgar ve ... demiş açıklamada yapabildiniz mi bu görevi ne alaka bu nasıl yapılır okudum hikayesini ama bir şey çıkmaz ondan. Sonunda yorgunluktan bayılıyor muydu uyuyor muydu ne oluyordu onunla alakası var mı acaba. Kıyafetin deliklerinden rüzgar giriyordu ipucu olamayacak kadar ayrı şeyler ancak ikisinde de rüzgar var

- bySerseri12
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- bySerseri12
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Xlkralxll (^)Latif EMİNÖNÜ SUNUCU Tebrikler...