farkındaysan bu da onların ekmak kapısı.deliyureks55 yazdı:vay vay vay....![]()
sırayla 3 sınıf karaktere 1 er adet silah yükseltme 1995 akçe x3 =5985 akçe300 akçe nedir yaa piuu 5 iksir için az değilmi yaa pehhhhh yuhh siz benimle dalgamı geçiyorsunuz yaa böyle terbiyesizlik olmaz ya bu benim gibi zengin bir adama hakarettir sobeeyi satın alıp kapatacağım hemen.. hatta şim-diii yapıyo ru mm... yapp-tımm olaa cakk..
ben şöminede bile para yakıyorumtuvalette bile solopara kullanıyorum böyle rulo halinde paraları uc uca birleştirip yaptırıyorum fabrikamda
hatta parayıda tuvalette yapıyorum aaaa
![]()
bu ne beeee çok param var benim çok.
bu kadar param varken bu 300 akçe bana hakaret böyle bişey olamaz böyle bişey olur mu yaa olur mu aaaaa
![]()
:shock: :shock: ayıp çok ayıp hemde
![]()
![]()
sırayla 3 sınıf karaktere 1 er adet yardımcı 1995 akçe x3 =5985 akçe
her tur çemberlitaş girişe x15 kudret iksiri üretemeyip satın alan için x5 iksir 300 akçe x3 = 900 akçe en azından herkes bi kere alacaktır diye düşünürsek
"bu arada not 2500 akçe ile 40 adet alabilirsiniz üste kar olarak 100 akçe kalıyor![]()
bozdur bozdur harca "
hepsini alırsanız toplam 12870 akçe o da hemen hemen 118.70 TL yapar
2 ay sonra bi yenilik daha gelir tekrar alırsınız... çok param var benim çokkkk......
devlet bile bu kadar vergi istemiyor ya
hee bana sorarsanız sen akçe aldınmı diye; bu parayı kazanmak için ne zorluklar çekiyoruz biliyomusunuz siz "yok"...
o yüzden yok size para yok![]()
[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Senin paran çok olabilir ve alabilirsin.Bir çok insan parası olduğu halde almaz bu iksirleri.İnsanlar itiraz edebilir ve buna karışmaya da kimsenin hakkı yok.Bu kadar itiraz eden varsa eğer, aradan çıkan birkaç tane seste art niyet aramak abes olmasa gerek.mitmet yazdı:farkındaysan bu da onların ekmak kapısı.deliyureks55 yazdı:vay vay vay....![]()
sırayla 3 sınıf karaktere 1 er adet silah yükseltme 1995 akçe x3 =5985 akçe300 akçe nedir yaa piuu 5 iksir için az değilmi yaa pehhhhh yuhh siz benimle dalgamı geçiyorsunuz yaa böyle terbiyesizlik olmaz ya bu benim gibi zengin bir adama hakarettir sobeeyi satın alıp kapatacağım hemen.. hatta şim-diii yapıyo ru mm... yapp-tımm olaa cakk..
ben şöminede bile para yakıyorumtuvalette bile solopara kullanıyorum böyle rulo halinde paraları uc uca birleştirip yaptırıyorum fabrikamda
![]()
bu kadar param varken bu 300 akçe bana hakaret böyle bişey olamaz böyle bişey olur mu yaa olur mu aaaaa
![]()
![]()
![]()
her tur çemberlitaş girişe x15 kudret iksiri üretemeyip satın alan için x5 iksir 300 akçe x3 = 900 akçe en azından herkes bi kere alacaktır diye düşünürsek
"bu arada not 2500 akçe ile 40 adet alabilirsiniz üste kar olarak 100 akçe kalıyor![]()
bozdur bozdur harca "
2 ay sonra bi yenilik daha gelir tekrar alırsınız... çok param var benim çokkkk......
hee bana sorarsanız sen akçe aldınmı diye; bu parayı kazanmak için ne zorluklar çekiyoruz biliyomusunuz siz "yok"...
koymakla haklı olunmuyor. her konuya ata ata tik olmuş her cümlenin sonuna atıyosunuz
Oyunda bilerek yada bilmeyerek iksir ihtiyacı abartılı şekilde artırıldı.İksir olmazsa olmaz hale getirildi.
Ardından Sobee bize lütuf edip iksir satışına başladı(!)
Çemberlitaş bölgesini düşünelim.Bu bölgede toplam yirmi(20) iksir harcadık diyelim.Bu 12 tl demek. Bir bölgeye
12 tl (iksir parası)+ 5 saat Çemberlitaş'ta zaman kaybı(7saat)+madalya=0(Elde var)
Git maden topla kardeşim diyen kıymetli şahıslara gelsin bu;
Saf Demir x1
Ökse Otu x10
Topaz x10
Bu malzemeleri birsaatte topladığımızı düşünürsek( ben inanmıyorum) 10 iksir(Çemberlitaş için yetmiyor) için 10 saat maden gezmemiz gerikiyor.Kusura bakma ama ben oyun bağımlısı değilim ve beni kimsenin oyun bağımlısı yapmaya da hakkı yok.
Sonra da yukarıda ki formül geçerli.10 saatte 10 iksir ürettin+ 5 saat Çemberlitaş(7saat)+madalya=0
Bunu savunan karakterleri şaşkınlıkla izliyorum ve samimi bulmuyorum.
YALNIZALPEREN bunu soavunanlar yalakalar zaten.
yada paraları çok.
Saçma sapan iş yapıyolar gercek parayla iksirmi satılırmış.
yada paraları çok.
Saçma sapan iş yapıyolar gercek parayla iksirmi satılırmış.

- barneykster
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: BOZOK
süper özetlemişsin durumu tebrik ediyoruminciSOZLUK yazdı:
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
Yenilik güzel fakat;
300 akçeye 30 iksir alalım bari.
Bir madalya karşılığı 1 iksir alabilme hakkımız olsun. Madalyalar işe yarar en azından.
Bu fiyata kimsenin alacağını zannetmiyorum.
Yönetimin bunu düşünmesi lazım.
300 akçeye 30 iksir alalım bari.
Bir madalya karşılığı 1 iksir alabilme hakkımız olsun. Madalyalar işe yarar en azından.
Bu fiyata kimsenin alacağını zannetmiyorum.
Yönetimin bunu düşünmesi lazım.
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Gene ıkv gene bır ılk ..
IKV gercekten ılklerın oyunu olmaya doyamıyor.. sanırım doyurmakda mumkun degıl .Hanı derlerla maymun gozu actı dıye sanırm bu konuyya tam uyacak bır ambıyane tabır.. Sımdı uzun bır zamandır oyunu ıyısıyle kotusuyle takıp eden bır kıtleyız. Cok memnun olanda var gleısmelerden hıc memnun olmuyanda war kandı halınde takılanda buda gayet normal bır sey zaten topluluk olmanın manasıda budur hersey herkezın ıstedıgı gıbı olmaz ..Ama sunuda unutmamak gerekır adı ustunde bır onlıne oyun platformu her nekadar bu tıp tum oyunlarda ucretsızdır dıye tırıskadan bır ıbare olsada hıc bır onlıne oyunu parasız oynamak ımkasız gıbı bır durumdur.Bızler daha onceden defaten tanıdıgmız veya gorusmus oldugumuz yonetıcı ark ıkv nın gleısmesı acısından tek plus sıstemının yeterlı olmuyacagını extreme pazarlama teknıklerının ve degısık paket sıstemlerının hayata gecmesı gerketıgını savunmus kısılerız ama Gelınen noktaya bakınca hıc bır onlıne oyunda olmuyacak sekılde tl yatırılması ıstenen bır sıtem hayata gecırılmektedır.. Bu oyun ıcın sıkıntımıdır bence degıl almam kullanmam plus paketle ısımı gorurm yeter dıyebılırm ama ısın uzuntu verıc kısmı oyunuda bu satıs sıstemıne uydurmaya calısmalarıdır yanı ıster al ıster alma zorlamı denıyor ama almassanda anca gıt gumus akrep kes der gıbı bır vazıyet var ortada.. Ozellıkle ıksır konusu tamamıyle komedı hangı arkadasın aklına gelmısse tebrık ederım .. ben yanlısm warsa duzeltın hıc bır oyunda gercek para karsılıgı saglık ve kudret ıksırı satıldıgına rastlamadım genelde oyun parası ıle doner bu tıp anlık tuketım urunlerı .. Bır arkadas ufak bır matematık yapmıs ve guzel bır karakter sıstemı yapratmak yaklasık 150-200 tl gıbı bır paraya mall oluyor gıbı bır ıstatıslık cıkarmıskı harcanan zaman da cabası .. sadece para ıle olmuyor.. Hep dıyorlarkı dıger onlıne oyunalra gore cok ufak rakmlar kullanıyoruz ben bu 150-180 rakamlarını gorunce afadersınız ama cocukmu kandırıyorsunuz hesapmı bılmıyorusunuz anlamıs degılım.. Dunaynın en buyuk oyun konsulu olan oyunda bıle aylık 22 tl harıcı bu oyun gıbı aman aman bır paraya ıhtıyac olmadan bu oyunun yaklasık 100 mıslı buyuklukde bır platformda cok rahat bır sekılde oyununuzu oynaya bılıyorsunuz .. Ben ce sayın yapımcı arkadaslar bu sark kurnazlıgını bırakıp uzun vade bu oyundan ne kazana bırızı hesaplamalır lazım kucuk hesaplarla ne toplarsak kar dersenız.. ıste 15-20 yas arası cocuklardan ne kadar topluya bılrısenız onu toplar.. Tarıhın tozlu sayfalarındakı yerınızı alırsınız ... Uzun bır metın oldu sanırm ama anlatmak ıstedıklerımı toparlamak zor oldu sanırm
SAYGILARIMLA ...ARAS ...@@@@
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
Uzun yazmayın okumıcam ama haaa. :evil:
Bir çarım bilem yok
Geçen ağzından küfür eksik olmuyordu nugünlerde ayrı birşeysin birşey değil yalakasınmitmet yazdı:farkındaysan bu da onların ekmak kapısı.deliyureks55 yazdı:vay vay vay....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bozdur bozdur harca "
koymakla haklı olunmuyor. her konuya ata ata tik olmuş her cümlenin sonuna atıyosunuz
yönetim saolsun ikv dünyanın en tanınmayan ama bir yerlere gelmek için en çok para harcanılması gereken mmorg oyunu olma yolunda hızla ilerliyor...
Gakgoşbey
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Ne oldu yönetim bu kadar tepki alınca değiştirirdiniz işleri konu akçe olunca normaldir tabi