ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Alekto
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ

Mesaj gönderen Alekto »

KiyametxDUYGU yazdı:
Break yazdı:Duygu umarım loncanı çok geliştirirsin.Sna başarılar diliyorum ve senle bir daha ugrasmayacağım hatırlarsn bi zamanlar demiştim sen hata yapmayı bırak millete satsma bnde sana blasmam o yüzdenn ayıp ettiysem özür de dilerim loncana basarılar belki beni ilerde loncanada alırsın inşallah. ;) Bu saatten sonra aleyhine tek kötü cümle yok bunu bilesin.

Tekrar başarılar KIYAMETxLoncası üyelerinden teker teker özür diliyorum.Duyguyada basarılar dilerim.Lonca baskanlıgında sana basarılar zor bir görevdir bunu unutma o yüzden basarılar.Lafı fazla uzattım sanırım.Tekrar tüm KIYAMETXloncasından ve saygıdeğer KiyametxDuygu dan özür dilerim.Ve ilerde bu loncaya gırmek isterim.BAŞARILAR .. .. .. . .. ... .. . ....
Özür dılenecek 1 sey yok..
Herkez Hatasını Anlıyor zamanla..
Ben Kımseye Durduk yere Hakaret etmem.
Kımseyı Kırmam ıcıtmem durduk yere..
Benı Kırdınızmı kırdınız..
Benı suçladınızmı suçladınız ve hala suçluyorsunuz..
Benım oyuna gelmemı ıstıyorsunuz (bunu anca ben dusunur ve karar verırım)
Ben burdayım 2.5 yıldır var olduğum gıbı olmaya devam edeceğim
Kartanesi
AlayınaxPrenses
Choosensxduygu
başka çarım yoktur 2.5 yıldır kımseden 1 sey çalmadım ..
1 Hataydı Cyberr dan almıstım kendısı vermıstı sonra kardeşi hırsız dıye çamur attı.
Cyberr gökçe yanı hatasının olmadığını kardeşinin benı karaladığını söyleyıp istemıs bende vereceğimi söylemıs ve hala genelden bolgeden çıkıp hırsız dıyerek şahsıma hakaretını sürdürmekte..
Bu Sebeple Artık Cyberr ve kardeşine hıc bırsey vermeyeceğimi beyan edıyorum..
Hırsızlık buysa eğer ..
Eğer kı Resım-foto getırıp hırsızlık yapmıssam kanıtlayanda varsa silmeye hazırım..
Kanıtı yok hala konusuyorsa kişi çarını silsin ..

Aynen bahsettiğin gibi duygu birisinin eşyasını satıp parasınıda vermiosan biz insanlar buna hırsızlık diyoruz nese gökçeden hedie olsun sana onlar 50m bişey çokta ö.d onun için, burda amaç başakalarınıda kandırma emeğini çalma ben uyarıyımda gerisi onlara kalmış ii forumlar.

ALEKTO
KiyametxDUYGU
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiyametxDUYGU »

kiyametxbaskan yazdı:
kiyametxbaskan yazdı:Kıyametxbaskan
Kıyametxduru
Kıyametxberk
Kıyametxvandertart
Kıyametxserdar
Kıyametxduygu
Kiyametxbela
Kiyametxpaulo
Kiyametxsimsari
Kiyametxmorg

GunceLLenecektır...
LODOS RUTBE
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
xxxikvxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xxxikvxxx »

5 tane kendi çarını yazmış lonca kalabalık görünsün diye ne mal bi varlıksın "duyugu" :))
Kullanıcı avatarı
Lacoste374
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Lacoste374 »

Küfürlü İçerik silindi . Forum hesabınız süresiz kapatıldı

[GM]Nocomment
Meran Meran Olalı ßöyle Oyuncu Görmedi ..!
KiyametxDUYGU
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kıyametxduru
Kıyametxberk
Kıyametxvandertart
Kıyametxserdar
Kıyametxduygu
Kiyametxbela
Kiyametxpaulo
Kiyametxsimsari
Kiyametxmorg
Kiyametxbaskani
Kiyametxzebanisi
Kiyametxsirine
Kiyametxalicengiz[/color]
GunceLLenecektır...[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
LODOS RUTBE
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

xxxikvxxx yazdı:5 tane kendi çarını yazmış lonca kalabalık görünsün diye ne mal bi varlıksın "duyugu" :))
Eee napsın kardeş her türlüsü var.
EXCELLENCE
KiyametxDUYGU
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Excellence yazdı:
xxxikvxxx yazdı:5 tane kendi çarını yazmış lonca kalabalık görünsün diye ne mal bi varlıksın "duyugu" :))
Arkadasım 4 Hakkım var 4 Taneyı Kullandım..
Kalabalık Görunmesı Önemlı deyıL Benım Açıp Kendımı Geliştırmem Önemlı..
Lonca Nedır Nıye Açılır Hala Kavrayamayanlar Var..
5 Tanede Arkadasım var yeterlıdır..
Fazlası Zararlı =)
Ayıca 10 Tane Kendı Karakterım Olsa Ne Olur kı Oyun deyılmı?
her seye mualefet olacağına Insan gibi seLam ver El uzatayım deyıLMı Ufaklık?
LODOS RUTBE
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Excellence yazdı:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
KiyametxDUYGU
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İçerik düzenlendi

[GM]Nocomment

BURADA YAZILANLARI ADLİ MAKAMLARA İLETICEM..
HAKKINIZDA AÇILACAK YAPTIRIMLARA HAZIRLIKLI OLUN..
HİÇ KIMSE BU ŞEKİLDE KONUSAMAZ..
ADLİ MERCİLERDE GÖRUSURUZ..

TCK nın 243 mad. 107 mad. 113 mad. 123. mad. 132.mad. 134.mad. lerindekı hükümler açıktır merak edenler bu kanun maddelerının ne olduguna bakabılırler.
LODOS RUTBE
Resim

Resim
KiyametxDUYGU
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İNTERNET ÜZERİNDEN HAKARET VE SÖVME SUCU YARGITAY KARARLARI.
YARGITAY
4. CEZA DAİRESİ
E. 2004/8763
K. 2005/21445
T. 5.12.2005
• İNTERNET YOLUYLA HAKARET VE SÖVME ( Servis Sağlayıcısından Gönderen Bilgisayarın ( İ.P ) Numarasının Sorulması Bu Yolla Bilgisayarın Kime Ait Olduğunun Saptanması Sonucuna Göre Karar Verilmesi Gereği )
• ELEKTRONİK POSTA YOLUYLA HAKARET VE SÖVME ( Gönderilen Bilgisayarın Kime Ait Olduğu ve Bulunduğu Yerin Saptanması Sonucuna Göre Karar Verilmesi Gereği )
• E-MAİL YOLUYLA HAKARET VE SÖVME ( Gönderilen Bilgisayarın İP Numarası Tesbit Edilip Kime Ait Olduğu ve Bulunduğu Yerin Saptanması ve Sonucuna Göre Karar Verilmesi Gereği )
• HAKARET VE SÖVME ( E-Posta Yolu İle Yapılan - Gönderilen Bilgisayarın Kime Ait Olduğu ve Bulunduğu Yerin Saptanması Sonucuna Göre Karar Verilmesi Gereği )
5237/m.125
ÖZET : E-Posta yolu ile yapılan hakaret ve sövmede;

Sözü edilen iletiyi internet servis sağlayıcısından gönderen bilgisayarın ( İ.P ) numarasının sorulması, bu yolla bilgisayarın kime ait olduğunun saptanması sonucuna göre;

1-İnternet kafe gibi umuma açık yerlerde bulunan bir bilgisayardan ileti gönderilmiş ise sanığın beraatine,

2- Sanığın evi ya da işyerinde bulunan kişisel bilgisayarından gönderilmiş ise mahkumiyetine,

3- Olayla ilgisi bulunmayan bir üçüncü kişinin kişisel bilgisayarından gönderilmiş ise, bu şahsın tanık olarak dinlenmesi ve sonucuna göre karar verilmesi gerekir.

DAVA : Yerel Mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle, başvurunun nitelik, ceza türü, süresi ve suç tarihine göre dosya görüşüldü:

KARAR : Temyiz isteğinin reddi nedenleri bulunmadığından işin esasına geçildi.

Vicdani kanının oluştuğu duruşma sürecini yansıtan tutanaklar, belgeler ve gerekçe içeriğine göre yapılan incelemede başkaca nedenler yerinde görülmemiştir.

Ancak; sanığın kendisine zayıf not veren öğretim görevlisi, mağdur ile birkaç kişiye gönderdiği "e-posta" iletisiyle mağdura sövmekten ibaret eyleminde;

Sözü edilen iletiyi internet servis sağlayıcısından gönderen bilgisayarın ( İ.P ) numarasının sorulması, bu yolla bilgisayarın kime ait olduğunun saptanması sonucuna göre;

1- İnternet kafe gibi umuma açık yerlerde bulunan bir bilgisayardan ileti gönderilmiş ise sanığın beraatine,

2- Sanığın evi ya da işyerinde bulunan kişisel bilgisayarından gönderilmiş ise mahkumiyetine,

3- Olayla ilgisi bulunmayan bir üçüncü kişinin kişisel bilgisayarından gönderilmiş ise, bu şahsın tanık olarak dinlenmesi ve sonucuna göre karar verilmesi gerekirken,

Eksik soruşturma sonucu yazılı biçimde hüküm kurulması,

SONUÇ : Yasaya aykırı ve O yer C.Savcısının temyiz nedenleri ile tebliğnamedeki düşünce yerinde görüldüğünden HÜKMÜN BOZULMASINA, yargılamanın bozma öncesi aşamadan başlayarak sürdürülüp sonuçlandırılmak üzere dosyanın esas/hüküm mahkemesine gönderilmesine, 5.12.2005 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
LODOS RUTBE
Resim

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön