Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ars211
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Mesaj gönderen Ars211 »

FromXXXhELL yazdı:
Lathander yazdı:Merhabalar

Şahaser silahlar ve reçeteleri ile ilgii açılmış tüm konuları, Destek formundan gönderilmiş tüm iletileri takip ediyoruz.

Bu konuda şu an için söylenebileceğim şey; Şaheser silahlar değerinden ötürü elde edilmesi zor olan bir eşyadır. Aslıdna bu eğilimi benzer bir çok üretimde görebilirsiniz. Reçetenin önemi arttıkça istenen materyallerin değerlerinin artması gibi. Reçetelerin 49 seviye olmasının nedenlerinden birisi de buydu.

Bu hassasiyeti kaybetmeden daha önceden yetenek puanlarını gerektiği gibi dağıtmamış oyuncularımızın reçetelerdeki yüksek seviye gereksiniminden etkilenmemesi konusunda sizlerle hem fikiriz. Bu yönde bir değişiklik düşünülmektedir.

Ama detayları şuan burada paylaşamıyorum.

İyi eğlenceler.

Bır ıste haklı ısen ve o hakkını duzgun bır sekılde aramayı basarabılıryorsan sonuc almak kacınılmazdır.... Ama sayın Dev ark acıkcası vermıs oldugu cevaplar benı cok tatmın eden bır durum degıl ama genede buda bır adımdır yanlıs yaptıklarının farkına varmları bıle onlar ıcın basarı Ama sayın yonetıcı arkadasım sanırm sızlerın ve bızlerın ıstek frekansı aynı dogrulduta degıl..Bızım asıl sıkayetcı oldgumuz konu sılahların hasar degelerının degıstırılmesı ve kısıye ozel kıtlenmesının yanlıs oldugudur tamam elbette uretım ve toplama puanının ayarlıyamıyan ark ıcınde buda bır basarı ama sunuda unutmamak gerek ..Saheser uretmıssınız olduya o karakterı sılmek ıstıyorsunuz ve yenı karakter acıcaksınız ve bu ılerlıyen gunlerde lonca eger gelırse cok basımıza gelıcek bır durum ee saheser aktarımı yapılamıyor karakterı sılsen ıtemden olucan bu en basıt bır ornek ee buna bahane dıger carını sıl denebılır kardesım ben bu sah eserlerden 8 ay once uretmeyı dusundugumde toplam 12 karakterım war ve hızlı kulnadıgım 3 sıfama mazemesı hazır 2 buyume mazemesı hazır ve 4 de savascıma mazemesı hazır eser almayı dusunuyordum buyur hangısını sılıceksın ... bunlar detay bıle gozukse bu tıp oyunlar ıcın onemlı sorunlardır arkadaslar bunları gormezden gelmenız yanlıs sız bu esyaları bır karaktere baglıyarak hırsızlıgı engelıyemesınız sıze en basıt ornegını soyleyım karakter claındı saheser var hırsız almadı ee napıcak yaw tuh alamadık verleımmı dıyecek hesabı .. karakterı sıler atar yanı sız burda hıc bır oyuncumuza guvenlık acısından bır artı getırmıs degılsınız karakter guvenlıgı acısından maalesef en zayıf onlıne oyun IKV dır.. bunlara coum esya baglamak degıl kasaya ve hesap sılmeye ayrı sıfrelendırme getırmktır kı cok teknıkbılgım olmasada acıkca soyleye bılrım nette yaptıgım ufak arıstırma sonucu bu bu tıp tabanl oyunlarda cok zor yapılacak bır sıStem degıl ... Gecıcı oyuncuları susturmak amaclı eylemler yerıne bızlerın sızlerden ıstegı acık ve basıttır oyunu ılerı sevıyelere goturecek parlak fıkırlerın olusumunu saglamanızdır.. Onlıe oyun dergılerının abonesıyımdır her ay duzenlı alırm bu tıp dergılerı alan ark bılır genelde 1-2 cd hedıye verılır ve bu cd lerde fuarda yonetıcı arkadaslardan cok duydugum Cakma dıye adlandırdıkları tum oyunların reklam ve yenı surum kurulumları ucretsız bır sekılde oyun severlere paylastırılmaktadır ben daha ıkv nın daha genıs bır kıtlelere dagılacak sekılde ne bır reklamını nede bır etkınlıgını gordum adamlar ınt cafe etkınlıgı ıle ps2 verırken bızlerın boyle bos durması bence ısıcıdıye almadıgmız gostergesıdır... Yonetımın asıl ısı budur oyunun en etkın bır sekılde kullanıcılarla nasıl bulusturula bılecegını bulmaktır.. Sahsım adına bır IKVoyun severı olarka samımı oldgum kac cafe sahıbıne rıca ıle cd dagıttımı ben bıle bılmıyorum sırf bılg yukleyıp masa ustu ıkonu koysunlar dıye ama bu bıreysel bızler gıbı ıkv seven oyuncularla degıl kurumsal yonetıcıler ıle olmalı sadece bır fuar etkınlıgı ıle kusura bakmayın ama oyunun reklamı olmaz.. Urun cesıtlılıgını (plus paketler ıcın soylemıs bır terımdır) ve oyunun cafeler ve bıreysel kullanıcılar arasındakı reklam calısmalarına gereklı ılgı ve alakayı hızlı olarka devreye koymanız tavsıye edebılırm sızden ancak .. Bu vesıle ıle belkı verılen tepkıler ve serzenısler bır nebze canınızıda sıkmıs olsa da sayın yonetıı ve yapım ekıbı arkadaslarım burda yapılan her yorum ben emınımkı sızler adına yapıcı ve ıyı nıyetlı yapılmıs tepkılerdır umarım sızlerdede bır nebze olsun bu etkıyı uyandıra bılmıssek ne mutlu bıze...
Saygılarımla.....................................................................................FromH€ll
ya bırak reklamı... oyuna sahip çıkan yokki reklam yapılsın.... acemi geldik acemi gideriz diyorlar anlayacağın....
Resim
Meran/Arss
Kullanıcı avatarı
Ars211
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ars211 »

FromXXXhELL yazdı:
Lathander yazdı:
HarbicocuK yazdı: peki hayla övdügünüz bu şaheserler ne işe yarıyor söylermisin süs diyemi konuldu ..!
Böyle bir üslupta sorulmuş soruya yanıt vermiyoruz.
MasumprenS yazdı: Peki sayın gm silahların özellikleri ile neden oynandı ?
Neden 7 aydır hiçbir değişiklik yapılmayan silahlardaki özellikler değiştirildi ?
Eşyalardaki özelliklerin değiştirilmesi ilk kez yapılmış bir şey değil. Testler yapılarak elde edilen veriler ışığında alınmış bir karardır. Eğer bu olmasaydı bir dengesizliğe neden olacaktı.

Ayrıca halen hiç kimsenin sahip olmadığı (Fan Art ödülleri hariç) silahlardan bahsediyoruz. Bu konuda emeğiboşa gitmiş herhangi bir oyuncu yoktur.
Saheserlerın hasar degerlerının degıstrılmesıne vermıs oldgunuz bu cevabıda ayrıca garıpsedıgımı eklmek ısterım yerlatı bolumu gelelı 8 ay olmus ve bu yeraltı eklentısı gelmeden oncegı test vaktınıde dunucek olursak kabaca 12 ay veya 15 aydır buda bır esyayı bırakın bır oyunu bastan test etmek ıcın bıle oldukca yeterlı bır zamandır ama burda konustugumu 4 sılahın 15 aydır testı yapılıyor ve son 1 hafta kala hata yaptıklarını farkına varıyorlarsa ya test ekıbınız bu ısden anlmaıyor yada neyı ne ıcın test etıgınızın farkında degılsınız ... Oyun ıc dengelerı cok etkıleyecekmıs gıbı lanse ettıgınız bu sılahlar su an uretımını gerceklestıren her arkadas tarafından rezalet olarak ıfade edılmektedır asıl bu oyun dengelerını bozmak olmuyormu 8 aydırkısıtlı olan maden slotları yuzendne odenen fahıs fıyatlarımı sayalım yoksa bu alı ıle uretım yapan ark emeklerının bosa gıtmıs olmasınımı yazalım bılemıyorum artık ve ısın en kotu yanı oyuncu ark bır heves uretmıs ve hakaten dandık oldugunu gormus sız ne kadar ulasılması zor mukemmel sılah desenızde :mrgreen: uretıgıne pısman oyuncu barı zarar etmıyım satıyım dıyecek kurtuluyum ama nerde hesaba kılıt olmus bunu argo ıle baska sekıldede ıfade edebılırz daha dıkkat cekıcı olsun dıye ama sevıyemızı bozmuyalım .. Bunlar oyun dengesını bozmuyacakmı sayın yonetıcı ark. bunları hıc dusunme geregı duydunuzmu.. ALdımız cevaplar ısıgında dusunme geregı bıle duymadıgınız anlaılıyor .... bu yasanlar ısıgında anlaılıyorkı 3 yılı gecmesıne ragmen oyunumuzda yapım ekıbımızde yonetım ekıbımızde hala amotor bır ruh ve ısleyıs halınden kurtulamaıs umarım 4 yıl prof olmak ıcn ıyı bır yıl olur...... :mrgreen:
Şaheser denilen silahların beklenenden vahim durumda olduğunu kullanan her ark. belirtiyor vede bu durumdan şikayetçi.... Sayın DEV arkadaşımız sanırım oyundan bi haber durumda... 3 sunucuda Kadim görevinin yapıldığının (yapılan zorlaştırmalara rağmen) habersiz sanırım... ki hala Fanart'ta dağıtılanlardan başka silah olmadığını sanıyor... Mümkünse Sayın DEV arada (yani ayda 1 kere diilde 2-3 günde bir) oyuna girerseniz durum nedir öğrenirsiniz.... Lütfen YÖNETİM'den İKV'ye hakettiği ilginin gösterilmesini istiyoruz...

Meran/Arss
Resim
Meran/Arss
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Oncelıkle hak aramayı bıldıkden sonra er yada gec hakkını alıyorsun bunu daha alamasak su an bu konudada gormek mumkun.. En azından yapım ekıbıyaptıkları hatanın farkında ama sanırm gerı nasıl alıcaklarının bulamıyorlar.Ama yapılan acıklama bolumu yetersız cunku oyuncuların sade toplama uretım puanı sorunu yok sılahların dengelerının degıstırılmesı cok etkısız olmaları ve ısmıyle ortusmuyecek bır yapıda olmaları en onemlı sorun ve daha buyu hesaba baglı kalması yonetımın ılerde dogcak sorunları hıc dusunmedıgının bır belırtısıdır...bU tıpkonsullerde gunu kurtarmak ıcın yapılan kısa vadelı harektler ılerde daha buyuk sorunlara yer acacagını dusunmekteyım Merakla beklenen ve Sanım devler oyuna cok gırmedıklerı ıcın goremıyorlar bır haylıde uretımı gerceklestırılen bu sılahların hasar durumları sıradan sılahlarla cokda farklı bır duzeyde degıl sanıyorlarkı mıllet bılmeden konusuyor en az 4 sunucuda uretımler yapıldı ve ureten hıc bır arkadasın havası harıcı ekstra bır yetenek kazanmadıgı asıkardır.. tabıı bunun gerı donusu zor olur bundanda emınım ama bu sıkayetlerımız uretımler baslamadan once goz ardı edılmese sonuc cok daha olumlu ollurdu..
yonetımın cevap bulması gereken sorunlar bu ısmı ıle ortusmuyen sılahların degerını yukseltmek ve hesaplarda baglı kalmasını degıstırmek olması en onemlı olanlardır dıye dusunmekteyım.. yoksa 49 puan yerıne 45 ceksen ne olucak elındekı sılah ıs gormedıkden satamadıkdan veya baska bır karakterıne gecıremedıkden sonra....... SAYGILARIMLA
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

Lathander yazdı:Merhabalar

Şahaser silahlar ve reçeteleri ile ilgii açılmış tüm konuları, Destek formundan gönderilmiş tüm iletileri takip ediyoruz.

Bu konuda şu an için söylenebileceğim şey; Şaheser silahlar değerinden ötürü elde edilmesi zor olan bir eşyadır. Aslıdna bu eğilimi benzer bir çok üretimde görebilirsiniz. Reçetenin önemi arttıkça istenen materyallerin değerlerinin artması gibi. Reçetelerin 49 seviye olmasının nedenlerinden birisi de buydu.

Bu hassasiyeti kaybetmeden daha önceden yetenek puanlarını gerektiği gibi dağıtmamış oyuncularımızın reçetelerdeki yüksek seviye gereksiniminden etkilenmemesi konusunda sizlerle hem fikiriz. Bu yönde bir değişiklik düşünülmektedir.

Ama detayları şuan burada paylaşamıyorum.

İyi eğlenceler.

NOT: Üretim ve toplama puanları HİÇ BİR ŞARTTA SIFIRLANAMAZ
Tamam sıfırlanamaz anladım ama sıfırlanmazsa reçeteler de üretilemeyecek birçok kişide .. Sınır 45 olduğu için herkes 45 yapmış üretim/toplamalarını .. Nasıl bir çözüm gelecek çok merak ediyorum dogrusu :?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Şaheser Silahların Üretimi Hk.

Mesaj gönderen Benbilmem »

Güncel
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bncede böle bişey olabilir inş bir çalışma yaparlar.
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Benbilmem »

Benbilmem yazdı:Güncel

Yeni konu açıp konuyu güncellemek için açtığım mesajla bu birleştirilmiş ama mesajım ortalıkta yok :)

Neyse burayada yazalım.

Bence bu reçeteleri üretmek için toplama puanlarını sıfırlamaya gerek yok. Reçetelerin seviyeleri 1 e düşürülürse herkes üretebilir.
Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

viewtopic.php?f=46&t=5507&start=80#p63113

Konular çok dağılıyor. üstteki linkten devam edelim.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön