lonca kanalını kirletmiş bulunuyonuz..!!!bygloyn yazdı:Arkadaslar konuyu kitletmeyemi çalışıyonuz anlamıyon egolarınızı baska yerde tatmin ediniz lütfen ...
**__Rulers of the World__**
- HeRaKLiToS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: **__Rulers of the World__**
αяzıη çσ¢υкℓαяı∂ıя α∂ıмız
ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız
кσηυşтυкмυ уα кαη кυѕтυяυяυz
уα∂α öℓєηє кα∂αя ѕυѕтυяυяυz..!!!

ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız

Zeka özürlü bebe, o gün o çarlarda tek başıma ben vardım, çift oturum yapıp aktarım yapıyordumNihtKiss yazdı:işte bayan olarak tanıdığınız tit leri erkek olduğuna ispat eden fotolar bi bayan erkek gibi konuşup böle küfürler edemez.
yazık tek başıma 3 tit birden pert ediyrum bu ... bebesi deli gelmiş bana gördüğüm yerde kesiyorum diyor cevap ver la bu küfürler ne .. çocuğu sinirlerimi bozuyon sabah sabah.
sen degel delii her türlü ws ye ...
ama bunu anlayabilecek ne kapasite ne de beyin var sizde, smyra denen ahlak eksiği olan kişi ile
beraber daldınız ve fotolardanda anlaşıldığı üzere hareket edip size karşı koyan tek benim çarım vardı
çocukta sayılmazsınız zekanız gelişmemiş ama ne mutlu bize, dosta güven düşmana korku salmışız
biz varoldukça sizler havlamaya devam edeceksiniz.
Titxmeyra - Titxasena

Bilgisiz bir kimse savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Bu konuya ne bir tit üyesi ne de joker,nightkiss yorum yapmasın bundan sonra..
gidin kendi aranızdaki şeyleri başka konularda halledin. çakalllığın alemi yok konuyu kilitlettirmeye çalıştığınız apaçık ortada. Row loncası üyeleri bu konu üzerinden yapılan tartışmalara,sataşmalara cevap vermeyiniz. delikanlı olan zaten çakallık yapmaz. oyunda ezdiğimiz kişiler lonca sayfamıza doluşuyor..
gidin kendi aranızdaki şeyleri başka konularda halledin. çakalllığın alemi yok konuyu kilitlettirmeye çalıştığınız apaçık ortada. Row loncası üyeleri bu konu üzerinden yapılan tartışmalara,sataşmalara cevap vermeyiniz. delikanlı olan zaten çakallık yapmaz. oyunda ezdiğimiz kişiler lonca sayfamıza doluşuyor..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Çakallık yapıp bizleri şikayet eden sizdiniz bizim lonca sayfanızla işimiz olmaz adımızı anan sizsiniz, ayrıca ezik olanları görüyoruz 3 kişi bir olup dalabiliyorsunuz çakallar siziMelankolik yazdı:Bu konuya ne bir tit üyesi ne de joker,nightkiss yorum yapmasın bundan sonra..
Titxmeyra - Titxasena

- HeRaKLiToS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
meyRa sözLerinize diKKaT eDin
αяzıη çσ¢υкℓαяı∂ıя α∂ıмız
ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız

ѕαη¢αктıя ∂ιуαяıмız

Yazılan yoruma cevap yazdım dikkat etmesi gerekenleri uyar asabımı bozma.HeRaKLiToS yazdı:meyRa sözLerinize diKKaT eDin![]()
![]()
Titxmeyra - Titxasena

o zaman meyra sen tam bi küfürbazsın
artı karşı koyan 2 çar vardı ve sonra sında ise smyra asla size dalmadı
yalana gerek yok tamammı
delikurt kanıtsız konuşmayın dmişya illa koyacaz. o küfürler ne öle ?
artı karşı koyan 2 çar vardı ve sonra sında ise smyra asla size dalmadı
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
Kapa çeneni bebe bak sahibin senin yazı yazmanı istemiyormuş foruma öyle yazmışNihtKiss yazdı:o zaman meyra sen tam bi küfürbazsın![]()
artı karşı koyan 2 çar vardı ve sonra sında ise smyra asla size dalmadıyalana gerek yok tamammı
Titxmeyra - Titxasena

1. fotoğrafa dikkatli bakın 2 ayrı hesap içindeki 4 çar görünüyor düzenbazların foyası orda çıkıyor ortayaNihtKiss yazdı:işte bayan olarak tanıdığınız tit leri erkek olduğuna ispat eden fotolar bi bayan erkek gibi konuşup böle küfürler edemez.
yazık tek başıma 3 tit birden pert ediyrum bu ... bebesi deli gelmiş bana gördüğüm yerde kesiyorum diyor cevap ver la bu küfürler ne .. çocuğu sinirlerimi bozuyon sabah sabah.
sen degel delii her türlü ws ye ...
Sahtekarlar montaj yapmış meyra ve asena, evrimin aynı hesabında gökçen ve ırmak benim aynı hesabımda
imkansız aynı anda aynı hesabın iki çarını bir ara da oynatmak hileciler sizi
Titxırmak - Titxtuana - Titxgökçen - Titxmeyra - Titxasena

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.

Vatan ne Türkiye'dir Türk'lere nede Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.