Güzel Bir Çizim Çalışması...
Gerçekten çok güldüm neden mi?
Ejderi üretirken bir mavi kayayı eksik unutmuşsın ejderin kafasının yarısı yok dedim.
Bir el çizimi ise gerçekten güzel bir çalışma.
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
güzel bir çalışma ama ejder biraz eksik sanki nasıl yaptın ? bilgisayar mı ? çizim mi ?
Evet ejder biraz eksik doğru diyorsun. İlk önce biraz daha ek yapıp karakalem olarak çizmeyi düşündüm. Ardından bu şekilde daha iyi olur diye çizdikten sonra bilgisayardan gölgelendirme ve renklendirme yapayım dedim.
güzel bir çalışma ama ejder biraz eksik sanki nasıl yaptın ? bilgisayar mı ? çizim mi ?
Evet ejder biraz eksik doğru diyorsun. İlk önce biraz daha ek yapıp karakalem olarak çizmeyi düşündüm. Ardından bu şekilde daha iyi olur diye çizdikten sonra bilgisayardan gölgelendirme ve renklendirme yapayım dedim.
ejderde oklavanın tepesinde gri bir top olacak birde öne uzanan bir kafa sen benden daha iyi bilirsin belki de zaten . . .
Teşkilat roa lideri olacak adam bir resmi çalacak kadar aciz.
Murat'la yani hiphopstyle yi en yakın tanıyanlardanım.
Yaptığı çalışmaları birebir takip ederim.
Forumda Görsel bölümündede bu çalışmayı paylaşmışdı zaten.
Ve Bakıyorumki bazı insanlarıda kandırabilmiş.
Şunuda söyleyeyim ; Murat bu fotoğrafı baya bi zaman önce forumda paylaştı.
Bu adam niye çıkıpta demediki bu resim benim neden alıntı yapıyorsun ?
Açın gözlerinizi artık..!
Yaklaşık 3 aylık çalışmayı alıntı yapıyor adam. Herşey nekadar basit [ kopyala yapıştır ]..
Yaklaşık 3 aylık çalışmayı alıntı yapıyor adam. Herşey nekadar basit [ kopyala yapıştır ]..
Gerekli açıklamayı hak etmediğin halde yaptığımı düşünüyorum yanılıyor muyum ? İncelemede yazılmış değil mi ilk sayfaya ? Ortamı germeyin gereken yapılır.
Gerekli açıklamayı hak etmediğin halde yaptığımı düşünüyorum yanılıyor muyum ? İncelemede yazılmış değil mi ilk sayfaya ? Ortamı germeyin gereken yapılır.
Bırakın bu işleri sırf Muratı savundum diye Loncadan uzaklaştırdınız .
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
eerrddii24 yazdı:BUNU FAN YARIŞMASINA KOYSANDIN 1 Cİ OURDUN
Koymuş zaten ama kazanamamış.
_____________________________________________________________________________________________________ Bir şey soracağım Duvar Kağıdı kategorisi incelemeye alındı. Ben mansiyon kazanmıştım. Geri mi alınacak tam anlayamadım ?