Bence Fuar la sınırlı kalacak kardeş kutularHakanbuscaTakent yazdı:Bence dert etmeyin arkadaşlar.1-2 aya kadar bütün kutularda mevcut olacak bunlar.
GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Muhafızları
Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
Öyle gözüküyor. Sonradan diğer oyunculara da gelir diye düşünüyorum ama ..surmenajjj yazdı:Bence Fuar la sınırlı kalacak kardeş kutularHakanbuscaTakent yazdı:Bence dert etmeyin arkadaşlar.1-2 aya kadar bütün kutularda mevcut olacak bunlar.ops:
ops:
2009-2013
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Akhilleus yazdı:Teşekkürler İKVAncak en azından 2 karakter adı değişme hakkı verilse süper olurdu
Sınırsz değiştirme hakkın var kutu başı 1 tane...
SerdarUSTA
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
Konunun başında "Hepinize yeteceğini düşünüyoruz..." cumlesi vardı ...Yaslikurt yazdı:Peki bu özel kutular sınırlı sayıdamı ben fuarın son günü gitmeyi düşünüyorum :?:
SerdarUSTA
yokLAN NAH GELİR BÖYLE GAME MASTER LER VARKEN HİÇ BİŞEY OLMAZ İŞLERİNİ BİLMİYOLAR İŞLERİNİ BİLSEYDİLER İL DEĞİL İLÇELERE BİLE KUTU YOLARLARDI İŞ BİLMİYOLAR

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
O ZAMAN BAKIN İKV OYUNCULARI ÇOĞALIYOMU YADA AZALIYOMU İMKAN TANIMAZSANIZ HİÇ BİR OYUNCU İKV Yİ TAKMAZZZZZZ

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
Boşu boşuna konuşup durmussunuz...Dikkatimi çeken adam kocaelideyim diyor ve hala mızmızlanıyor...Sen kocaelinden ist e gidemıyorsan zaten yasın oyunu oynamaya da yetmıyordur (+15)...
Eklemek istediğim bir şey daha... Ben Eskişehirdeyim...Gitmek
isteyen gider arkadaşlar ha ailen izin vermez yaşın küçüktür onu bilemem, o zaman ist de de olsan gidemezdin... Cok uzak yerler dogu illeri ornegin oradan gelmek gerçekten zor onlara hak veriyorum ve merak etmeyın sadece fuar içinde geçerli olmayacaktır bu uygulama piyasaya surulecektir...
Sonucta oyunun butçesini arttıracak uygulama sobee için kar demektir azcık mantıklı dusunun ve sabırlı olun lutfen...
Ha ben niye gideceğim kutu için mi? Hayır o aklımda yoktu ama extra bişey olmuş benım için ben o ortamda bulunmak ,, arkadaşlarımla buluşmak için gidiyorum ..
Son olarak da alt tarafı adamın ismi değişecek fazla bir ayrıcalık da değil azcık dusunursen...
Eklemek istediğim bir şey daha... Ben Eskişehirdeyim...Gitmek
isteyen gider arkadaşlar ha ailen izin vermez yaşın küçüktür onu bilemem, o zaman ist de de olsan gidemezdin... Cok uzak yerler dogu illeri ornegin oradan gelmek gerçekten zor onlara hak veriyorum ve merak etmeyın sadece fuar içinde geçerli olmayacaktır bu uygulama piyasaya surulecektir...
Sonucta oyunun butçesini arttıracak uygulama sobee için kar demektir azcık mantıklı dusunun ve sabırlı olun lutfen...
Ha ben niye gideceğim kutu için mi? Hayır o aklımda yoktu ama extra bişey olmuş benım için ben o ortamda bulunmak ,, arkadaşlarımla buluşmak için gidiyorum ..
Son olarak da alt tarafı adamın ismi değişecek fazla bir ayrıcalık da değil azcık dusunursen...
SerdarUSTA
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Muhafızları
Acaba Lonca sistemi gelirmi oyuna ?? :?:
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
- Emirihares
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
üye nicki örn Bahadır fakat ben BAHADIR yapmak istiyorum aynı karakter mevcut diyor bu bir hatamı yoksa böylemi kalıcak yanı 2 paket alıcam ilk Bahadır a bi harf ekliyicem sonrada BAHADIR nickini alıcam bu şekildemi umarız 2. şekli değildir...Sağlıklı bir kural olmaz
Emirihares
u l t r A s l a n
since 2007
u l t r A s l a n
since 2007
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
İyi günler bir yetkili cevap verebilirmi acaba fuarla alakalı...
Fuardan 3 adet t-shirt aldım ve dağıtım yapan arkadaş bana hiç sormadı arz mı lodos mu diye bende şans sonucu denk geldiğini sandım ve 3 t-shirtde lodos çıktı oysa ben arz armalı istiyordum acaba pazar günü değişme şansım varmıdır ?
Fuardan 3 adet t-shirt aldım ve dağıtım yapan arkadaş bana hiç sormadı arz mı lodos mu diye bende şans sonucu denk geldiğini sandım ve 3 t-shirtde lodos çıktı oysa ben arz armalı istiyordum acaba pazar günü değişme şansım varmıdır ?
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&