Merhaba Arkadaşlar..
Loncamızdan ayrılanları görüp duyuyorum ayrılanların yolu açık olsun gelenlere hoşgeldiniz diyorum.Loncamız 30 kişide olsa 5 kişide olsa kapanması söz konusu değildir.Lonca bir kişi üzerine kurulu değildir.Oyunda bi derdi sıkıntısı olan varsa bana söylesin elimden geleni yaparım.(item olmazsa sevinirim ) Bide sabri bana en kısa zamanda ulaş..
Son zamanlarda dost loncamızın zor durumlarda olduğunu görmek en az sizler kadar bizleri de üzmektedir. Böyle zor durumların birbirimize kenetlenerek aşılacağını biliyoruz ve biliyorsunuz, birlikte omuz omuza çarpışmaktan zevk aldığımız Yakamoz Loncası'nın tekrar eski güzel günlerine dönmesi dileklerimizle...
Son zamanlarda dost loncamızın zor durumlarda olduğunu görmek en az sizler kadar bizleri de üzmektedir. Böyle zor durumların birbirimize kenetlenerek aşılacağını biliyoruz ve biliyorsunuz, birlikte omuz omuza çarpışmaktan zevk aldığımız Yakamoz Loncası'nın tekrar eski güzel günlerine dönmesi dileklerimizle...
Raiders of Anatolia Loncası.
İyiForumlar...
Dost loncamı? güldürmeyn bni emnm bundan en cok siz keyf alıyosunuzdur..dost loncayz öylemi ndnse bz kmseyi göremiyoruz
O Loncadan Çıkanlara Hiç Birşey Demiyorum , Oyuna Bir Dahaki Girişimde Çok Kişinin ve Loncanın Canı Fena Şekilde Yanıcak Artık Kaybedicek Bişeyim Kalmadı Bu Sözlerimi Bazıları Çok Çok İyi Anlıyorki Oyuna Tamamen Döndüğüm Andan İtibaren Kimse Eski Ereni Beklemesin .. Kötü Günümde Yanımda Olmayan İyi Günümde Ayaklarımın Altında Olur ... Son Lafım ise diğer bütün loncalara bi uyarı şeklinde gelsin '' Efendi gibi oturuyoruz sesimiz çıkmıyor ama beni yerimden öfkeyle kaldırırsanız zarar vermeden Tekrar oturmam ''