bin yere yazdılar 01.09.2010 diye hala kesin bi cevap bekliyorum demenizdeki amacı anlayamadım. ama şunu da belirteyim ki, şu anlık 01.09.2010 tarihine kadar dedilermessi58 yazdı:o1.09.2010 tarihinden önce ki silinen çarların(24.08.2010) geriye gelme gibi bi ihtimali varmı yok mu???
eğer gelcekse bir değil 10 tane paket alırım. o gun 4 hesap, yani 16 adet karakter silindi bunların 9 uda şahaserliydi bu konuda kesin bi cevap verebilirmisnz...
Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Harika yazı yazmışsın kardeşim anlayamadığım şu var kutu kutu satışı diye oyunda bile sarı yazılarla konuşma pencereyi dolduruyorlar yenilik yaptık diye bölgeleri eksik aksak karşımıza çıkarıyorlar ve onca oyuncu kaybediyorlar halen kutu satışı peşindeler kaybedilen oyuncuları kazanacak yeni projeler etkinlikler geliştireceklerine halen kutu diye devam ediyorlar nedir bu kutudaki keramet çokmu fazla üretim yaptılar nedir ?HarunYILMAZ yazdı:Neden Kutu yu tercih etmeliyim başlıklı konunun ilk 2 maddesi gözüme çarptı.Lathander yazdı:İKV büyüsün!
İKV Özel Sürüm Kutusu İKV'yi daha geniş kitlelere ulaştıracak bir güçtür. Sen de İKV Özel Sürüm Kutusu'nu tercih ve tavsiye ederek İKV'yi daha geniş kitlelere ulaştırabilirsin.(www.istanbuloyun.com)
İKV Rekora koşsun!
İKV Özel Sürüm Kutu satış rakamları ile Türkiye'de rekor hedeflemektedir. Normal Plus paket yerine KUTU alarak buna destek ol! (www.istanbuloyun.com)
İkv maddiyata önem vermiyor diyen Sayın Yöneticimizin ısrarla okumamızı söylediği konuda.
Ben normal plus ile Kutu arasında bir fark yazdığını göremedim. Ancak üstteki iki madde hakkında kafama takılan sorular oldu.
Kutu alarak İKV yi daha geniş kitlelere ulaştıracak bir güç ise ben bu Kutudan sırf İKV yaptı diye bir tane hatıra olarak almam yeterli olması gerekir. Ancak siz bunu sürekli aynı kişilerin alması ile sanki daha fazla oyuncu varmış gibi göstermek değilmidir bu yaptığınız?
2. madde de Rekor hedeflendiği yazılmış.
Bu Kutu satışları ile bir rekor kırılması hedeflenmiş ancak bu zannımca başarılı olmamıştır. Bu elbette üzücü bir durum bir ürün yapıp bunu istediğin adette satamamak her firma için üzücü bir durumdur.
Ancak burda hedeflenen rekor a bile şu anda sizler yine dayatma zorla aldırma gibi bir durum ile ulaşmaya çalışıyorsunuz.
İKV yi tanıtırken misalen '' biz 100 bin kutu sattık 100 bin aktif oyuncumuz var'' mı diyeceksiniz.
Her kullanıcı gücü yettiğince sizlere destek veriyor ancak sizler sadece en doğrusunu biz yaparız edası ile getirdiğiniz her güncellemede olduğu gibi aynı ketumluk ile sadece belirli cümleler ile cevap veriyorsunuz.
Burda bir maddiyat söz konusu değil ise bu Kutu birer hatıra veya 3 senelik birikimin bir hediyesi ise her kullanıcı bundan sadece bir tane almış olması yeterli olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Sizlerede bu Kutu ve bu iş Fırsatını Sunan bugüne kadar desteğini esirgemeyen bunca Plus lı kullanıcıyıda UNUTMAYINIZ.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- gecebekcisi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
olcaytoo yazdı:Harika yazı yazmışsın kardeşim anlayamadığım şu var kutu kutu satışı diye oyunda bile sarı yazılarla konuşma pencereyi dolduruyorlar yenilik yaptık diye bölgeleri eksik aksak karşımıza çıkarıyorlar ve onca oyuncu kaybediyorlar halen kutu satışı peşindeler kaybedilen oyuncuları kazanacak yeni projeler etkinlikler geliştireceklerine halen kutu diye devam ediyorlar nedir bu kutudaki keramet çokmu fazla üretim yaptılar nedir ?HarunYILMAZ yazdı:Neden Kutu yu tercih etmeliyim başlıklı konunun ilk 2 maddesi gözüme çarptı.Lathander yazdı:İKV büyüsün!
İKV Özel Sürüm Kutusu İKV'yi daha geniş kitlelere ulaştıracak bir güçtür. Sen de İKV Özel Sürüm Kutusu'nu tercih ve tavsiye ederek İKV'yi daha geniş kitlelere ulaştırabilirsin.(www.istanbuloyun.com)
İKV Rekora koşsun!
İKV Özel Sürüm Kutu satış rakamları ile Türkiye'de rekor hedeflemektedir. Normal Plus paket yerine KUTU alarak buna destek ol! (www.istanbuloyun.com)
İkv maddiyata önem vermiyor diyen Sayın Yöneticimizin ısrarla okumamızı söylediği konuda.
Ben normal plus ile Kutu arasında bir fark yazdığını göremedim. Ancak üstteki iki madde hakkında kafama takılan sorular oldu.
Kutu alarak İKV yi daha geniş kitlelere ulaştıracak bir güç ise ben bu Kutudan sırf İKV yaptı diye bir tane hatıra olarak almam yeterli olması gerekir. Ancak siz bunu sürekli aynı kişilerin alması ile sanki daha fazla oyuncu varmış gibi göstermek değilmidir bu yaptığınız?
2. madde de Rekor hedeflendiği yazılmış.
Bu Kutu satışları ile bir rekor kırılması hedeflenmiş ancak bu zannımca başarılı olmamıştır. Bu elbette üzücü bir durum bir ürün yapıp bunu istediğin adette satamamak her firma için üzücü bir durumdur.
Ancak burda hedeflenen rekor a bile şu anda sizler yine dayatma zorla aldırma gibi bir durum ile ulaşmaya çalışıyorsunuz.
İKV yi tanıtırken misalen '' biz 100 bin kutu sattık 100 bin aktif oyuncumuz var'' mı diyeceksiniz.
Her kullanıcı gücü yettiğince sizlere destek veriyor ancak sizler sadece en doğrusunu biz yaparız edası ile getirdiğiniz her güncellemede olduğu gibi aynı ketumluk ile sadece belirli cümleler ile cevap veriyorsunuz.
Burda bir maddiyat söz konusu değil ise bu Kutu birer hatıra veya 3 senelik birikimin bir hediyesi ise her kullanıcı bundan sadece bir tane almış olması yeterli olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Sizlerede bu Kutu ve bu iş Fırsatını Sunan bugüne kadar desteğini esirgemeyen bunca Plus lı kullanıcıyıda UNUTMAYINIZ.
Bence ;
Olcay çok fazla katılmıyorum sizlere, sonuçta bu bir oyun ve bu oyunu yapmak bizlere sunmak ve geliştirmek için bedavaya gece gündüz emek verenler var. Bende başından beri oynuyorum defalarca plus aldım fakat bu kutulu ürün olayı müthiş hesaplı fiyatı ile çok iyi oldu zorlama şu bu olmadan çıktığı anda 4 kutu aldım ben. Neredeyse 1.5 aylık fiyatına 3 aylık plus satmaları çok makul ve böyle bir ürün için reklam verilmesi daha çok kitleye ulaşması , hedeflerinin olması oyunumuzu daha zevkli ve uzun yıllar sürdüreceğimiz demek ( Söylediğin eksik aksaklıkların giderlmesi, yeni projeler etkinlikler hepsi için çalışılıyor olduğuna bahse girerim ).
Piyasadaki en iyi en gerçekci oyun İ.K.V. üstelik Türk oyunu olmasıyla gurur duyuyorum. Hikaye senaryo müzik grafik tartışılmaz bence.
Ayrıca diğer oyunları oynayanlar bilir, oyundaki item , para vb sanal gereçler sürekli gerçek para ile satılmakta, neyse konuyu saptırmadan kapatayım, İKV camiasına başarılar, oyuncularada zevkli-renkli oyunlar dilerim. Blueberet
1 haftadır mesaj atıyom daha [içerik düzenlendi] gelmedi?
iSTANBUL OnLine HayaT OFFLiNe
[Humanity]
[Humanity]
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Artık yeterli sayıda kutu satıldıysa sohbet penceresini bize bıraksanız ? Bikere mantıklı düşünürsek oyuna yeni başlamış birisi aa bak kutunun baya avantajı varmış diyip almasını beklemek saçma olur önce bi oyunu öğrenmesi gerek diğer tarafta oyunu bilen adam zaten ince düşünüp İKV için önemli olan kutu almak istiycektir. Bunları bile bile sohbet kanalına her dakika sarı yazıyla doldurmanın alemi ne anlamış değilim.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
-
- Acemi Savaşçı
Foruma pek yazmam ama takip ederim .
Diyeceğim tek şey ; Hayatınız bedava, ( emek verenler katkı sağlayanlar alınmasın lütfen, sözüm onlara değil ) 3 kuruş vermemek için 40 takla atıyorsunuz , adamlar nerdeyse 4 yıldır bedava hizmet veriyor, ve diyorlarki ; Nerdeyse 1 aylık parasına 3 aylık kutu al hem destek ol hemde son zamanda sildiğin hesabın varsa geri gelsin , hemde puanların sıfırlansın .
Yorumların çoğu ise , vayy sizi paracılar vayyy sizi menfaatçiler ve benzeri .. Kim menfaatçi ? kimin niyeti kötü ? Yapmayın arkadaşlar , bu kadarda okey oynayanların tabiri ile Kellepurcu / Yancı ( bedava çay meşrubat içinler ) olmayın / olmayalım
Diyeceğim tek şey ; Hayatınız bedava, ( emek verenler katkı sağlayanlar alınmasın lütfen, sözüm onlara değil ) 3 kuruş vermemek için 40 takla atıyorsunuz , adamlar nerdeyse 4 yıldır bedava hizmet veriyor, ve diyorlarki ; Nerdeyse 1 aylık parasına 3 aylık kutu al hem destek ol hemde son zamanda sildiğin hesabın varsa geri gelsin , hemde puanların sıfırlansın .
Yorumların çoğu ise , vayy sizi paracılar vayyy sizi menfaatçiler ve benzeri .. Kim menfaatçi ? kimin niyeti kötü ? Yapmayın arkadaşlar , bu kadarda okey oynayanların tabiri ile Kellepurcu / Yancı ( bedava çay meşrubat içinler ) olmayın / olmayalım
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
:!:YorgunAdam yazdı:Foruma pek yazmam ama takip ederim .

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
YorgunAdam yazdı:Foruma pek yazmam ama takip ederim .
Zaten emek vermeyenler değil emek verenler karşı. 4 yıldır hizmet veriyor karşılığınıda eminim alıyordur ve 4 yıldır emek verenlerın emeklerını neden caldılar ?
kutu için daha önceden açıklamalar yaptım o kısma daha girmem !
1 yıldır alırım plus paket lakin şu aşamadan sonra daha almam.
vesselam
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sen bu kafayla gidersen hiçbir zaman anlayamazsın birşeyleri.Zaten emek vermeyenler değil emek verenler karşı. 4 yıldır hizmet veriyor karşılığınıda eminim alıyordur ve 4 yıldır emek verenlerın emeklerını neden caldılar ?
kutu için daha önceden açıklamalar yaptım o kısma daha girmem !
1 yıldır alırım plus paket lakin şu aşamadan sonra daha almam.
vesselam
'' Birşekilde karşılığını alıyordur '' Bu nasıl bir akıl mantık ?
Bilmiyorsun üstüne birde patavatsızca yorum yapıyorsun
Tabi ya karşılık alıyorlardı o yüzden kapanma noktalarına kadar geldi İKV
Hani karşılık alıyorlardı ya bak ne güzel almışlar ikv yi zenginlikten kapatma noktasına getirmişlerdi..
Sağır duymaz uydurur misali seninkisi kusura bakma bu kadar vakit ayırabildim sana .
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

mitmet yazdı:bin yere yazdılar 01.09.2010 diye hala kesin bi cevap bekliyorum demenizdeki amacı anlayamadım. ama şunu da belirteyim ki, şu anlık 01.09.2010 tarihine kadar dedilermessi58 yazdı:o1.09.2010 tarihinden önce ki silinen çarların(24.08.2010) geriye gelme gibi bi ihtimali varmı yok mu???
eğer gelcekse bir değil 10 tane paket alırım. o gun 4 hesap, yani 16 adet karakter silindi bunların 9 uda şahaserliydi bu konuda kesin bi cevap verebilirmisnz...
auril & DoubleLift