OsmanLı Loncası [TLOO]
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
Ali abiAlım halam devam etmektemi?
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
SeLamLaR ,
aLımLaRımız maLesef ki yok (=
aLımLaRımız maLesef ki yok (=
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: The Lodos Of Ottoman
azıcıkta oLsa yokLuğun , bir ömür gibi geLdi bana ((=GoodfatheR yazdı:bizLeR heRzaman buRdayız özgüRümkalenderoglu yazdı:yetkiLi bir ağızdan çıkmış cümLeLer görmek ne kadar hoş ((=
Kalenderoğlu - Kalenderbey -
Kalenderoğlu - Kalenderbey -
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı

Uzun süredir teklif ettiginiz 120m lİk Er meydanı teklifinizi kabul ediyoruz LOnca olarak Yetkili birisi beni özelime gelerek bulabilir. Yer zaman ı ayarlayalım
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
iksirlerinizi ayarlayın ..LASTDRAGON yazdı:Uzun süredir teklif ettiginiz 120m lİk Er meydanı teklifinizi kabul ediyoruz LOnca olarak Yetkili birisi beni özelime gelerek bulabilir. Yer zaman ı ayarlayalım
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı

Elfetih yazdı:iksirlerinizi ayarlayın ..LASTDRAGON yazdı:Uzun süredir teklif ettiginiz 120m lİk Er meydanı teklifinizi kabul ediyoruz LOnca olarak Yetkili birisi beni özelime gelerek bulabilir. Yer zaman ı ayarlayalım
Sonuçta bir dostluk savaşı kazansakda kaybetsekte Ordaki abilerim gene abilerimdir.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
selamlar , Yaşlıkurt unuz kısa bi ara verdi ama lonca savaşlarında sizi yanlız bırakmam aLİcim savaşa sölersin ermeydanın olacağı gün beni arar bende girerim oyuna SELaMETLE herkes kendine iyi baksın , 
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
tabiki 6 kişlik kadroda yerimiz varsa
yedek düşsekte beklemesini biliriz [SEMİH ŞENTÜRK] :mrgreen: :mrgreen:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı

Sayın Tloo yönetimine duyrulur...
Özelime pm ler geliyor korkun bizden vs vs gibi şeyler Lodos klanına giriyorum fark atacaz gibi şeyler yazılıyor
Fakat burdaki bana pm atan veya klandan o sekilde yazı yazan beynemaz lar farkında deyillermi bunun ?
Ben ki açtıgım lonca 1 aylık var yok Böyle lOdos klanının en büyük Loncasının savaş teklifini kabul ediyorum.
ŞUNU UNUTMAYIN Kİ BİZ KİMSEDEN KORKMAYIZ ÇEKİNMEYİZ CIKAR ASLANLAR GİBİ SAVAŞIRIZ YENERSEK EYW DERİZ YENİLİRSEK ELİNİZE SAGLIK DER İŞİMİZE BAKARIZ ... Şu saga sola yazı yazan arkdaşların uyarılmsını ve lütfen YAPILACAK OLAN EMDEN SONRA İddalarını bu sekilde koysunlar
Tloo Loncasındaki Cihan abim kerem abim vs gibi kişiler Zaten benim gözümde bir numaralı adamlar ve loncalar ama bu Sekilde yapmıs oldukları davranıslarla kendilerini küçültüyorlar Gereginin yapılmasını rica ederim.
Lodos klanının Loncası olan Tloo dan Erolcigdem zamanında Daha bi hevesliydi bunuda belirtmek isterim.
Ve son olarak Küçümseme Küçümsenecek hale gelirsin
İyi formlar
Özelime pm ler geliyor korkun bizden vs vs gibi şeyler Lodos klanına giriyorum fark atacaz gibi şeyler yazılıyor
Fakat burdaki bana pm atan veya klandan o sekilde yazı yazan beynemaz lar farkında deyillermi bunun ?
Ben ki açtıgım lonca 1 aylık var yok Böyle lOdos klanının en büyük Loncasının savaş teklifini kabul ediyorum.
ŞUNU UNUTMAYIN Kİ BİZ KİMSEDEN KORKMAYIZ ÇEKİNMEYİZ CIKAR ASLANLAR GİBİ SAVAŞIRIZ YENERSEK EYW DERİZ YENİLİRSEK ELİNİZE SAGLIK DER İŞİMİZE BAKARIZ ... Şu saga sola yazı yazan arkdaşların uyarılmsını ve lütfen YAPILACAK OLAN EMDEN SONRA İddalarını bu sekilde koysunlar
Tloo Loncasındaki Cihan abim kerem abim vs gibi kişiler Zaten benim gözümde bir numaralı adamlar ve loncalar ama bu Sekilde yapmıs oldukları davranıslarla kendilerini küçültüyorlar Gereginin yapılmasını rica ederim.
Lodos klanının Loncası olan Tloo dan Erolcigdem zamanında Daha bi hevesliydi bunuda belirtmek isterim.
Ve son olarak Küçümseme Küçümsenecek hale gelirsin
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı

seLamLaR ,
ZalimfeLek , söyLedikLeRin kuLağa öyLe saçma geLiyoR ki anLatamam sana
eğeR böyLe şeyLeR söyLeyen kişiyi kanıtLaR isen geReken en iyi şekiLde yapıLıR . Kimseyi küçümseyecek değiLiz o yaşı çoktan geçdik kReş çocuğu seviyesinde buLunmaktan vazgeçin böyLe foRuma geLipte asıLsız şeyLeRi beyan etmeye geRek yok eğeR böyLe biRşeyden şikaytçiysen geL oyunda oRada yönetimde adı yazan kişiLeRi buLaRak beyanet 
ZalimfeLek , söyLedikLeRin kuLağa öyLe saçma geLiyoR ki anLatamam sana
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !