Merhaba arkadaşlar.Enderxangel yazdı:Hepinize günaydın..Şimdiden yazıyım dedim..Malum birazdan kurs var
Herkese hayırlı günler iyi oyunlar dilerim..
Ich lerne Deutsch :mrgreen:
Ender sana iyi dersler kardeşim
Merhaba arkadaşlar.Enderxangel yazdı:Hepinize günaydın..Şimdiden yazıyım dedim..Malum birazdan kurs var
Herkese hayırlı günler iyi oyunlar dilerim..
Ich lerne Deutsch :mrgreen:
Pardusxthebat yazdı:Hepinizi çoooooooooooooook özledim ama bi süre daha boyle olucak sanırım :S işler çok yogun gece 11 den once eve donemiyoruz babam kovsun diye uğraşıyorum ama kovmuyo odaVeli abicim özellikle senden çok özür diliyorum en kısa zamanda tekrar oyun donucem sanırım açıgımı kapamaya çalısıcam.. Emremmm beni unutma bebişim geldiğimde görüşelim bi senle :mrgreen:
Geçmiş olsun canım.Gerçekten üzüldüm.Umarım bir an evvel sorununu halledip bize katılırsın...Enderxangel yazdı:Veli abi,modemim bu sefer öldü sanırım...:S Zaten arada bağlantıyı koparıyodu yarım saat sonra soğumak şartıyla tekrar bağlanabiliyodum...Fakat dün akşam tam oyundayken yine bağlantım kesildi...Bu sefer hiç girmedi..Dün geceden beri de bekliyorum hala daha yok..Sanırım çarşamba günü onu tamire verebilirim..Bu aksaklıktan dolayı özür dilerim...Aranızda bir süre olamicam..
Ersin sen de k.bakma kardeşim..Tam iflise geldik modemin azizliğine uğradım..Haber vermek isterdim ama malesef...:S
Kendinize iyi bakın ben gelene kadar...
![]()
![]()
![]()