Babamın hat Avea'ydı muhasebeciye verdi onu benimkini yağmaladıCoLDxoNe yazdı:anıl eskişehirde canım sıkıldı yanında avea biri varsa tel no ver arıyım istanbula dönene kadar![]()
GENÇFB Loncası Resmi Konusu
Re: GENÇFB Loncası Resmi Konusu
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Abi arka fon lacivert yazılar da sarı olsun. Çar isimlerimiz yanıp sönsün.Sağ tarafta Fenerbahçe arması sol tarafa da istediğimiz bir şaheseri koyalım. :?:
Ha evet İsmet Bey'in elinde kurt adam kafası tutan fotoğrafı olsun çok güzel olurCoLDxoNe yazdı:yada şaheser yerine ismet bey olsun...
aslında char isimlerinin yanıp sönmesi yerine benimki gibi de olabilir yazı karakteride evanescent ' ti galiba o olsun
şu forumda en üstte İstanbul kıyamet vakti yazıyoya o yazı tipinden 

Yazı tipi bence kötü olur daha güzel bir şeyler düşünülebilir...
alntı yapalımda bizden birileri biz görmedi filan demesnGeNCFBxLiDeRR yazdı:İkvforum sayfasında Loncamıza ait özel bir imza yapılacaktır..Loncanın tüm üyeleri aynı imzayı kullanmak zorunda olduğundan seçimi üyeler ortak karar alıp imza haline getirecektir.Bu konu hakkında Görüşlerinizi Özelden veya Bu konuya yazarak bildirebilirsiniz.
Bu günden itibaren Benim ve Haydarın tüm söylediği konulara ciddi olarak bakılacaktır.Konulara ciddi yaklaşmayan arkadaşlar Loncadan uzaklaştıralacaktır.Lonca imza konusu önemli bir konudur.Yardımcı olucak olan arkadaşlar bizimle birlikte hareket edecektir.

Ne olm ya uğraştırma beni msn'i ve şifreyi yazmaya üşeniyorum :mrgreen:CoLDxoNe yazdı:alntı yapalımda bizden birileri biz görmedi filan demesnGeNCFBxLiDeRR yazdı:İkvforum sayfasında Loncamıza ait özel bir imza yapılacaktır..Loncanın tüm üyeleri aynı imzayı kullanmak zorunda olduğundan seçimi üyeler ortak karar alıp imza haline getirecektir.Bu konu hakkında Görüşlerinizi Özelden veya Bu konuya yazarak bildirebilirsiniz.
Bu günden itibaren Benim ve Haydarın tüm söylediği konulara ciddi olarak bakılacaktır.Konulara ciddi yaklaşmayan arkadaşlar Loncadan uzaklaştıralacaktır.Lonca imza konusu önemli bir konudur.Yardımcı olucak olan arkadaşlar bizimle birlikte hareket edecektir.anıl face aç bişi yap acil
![]()