Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Bugün bende test etme şansı buldum çoğu kısmı sürpriz ve gizli kalsın diyorum, yalnızca diyeceğim şu MMORPG ve E-Spor birleşimi özellikle PVP konusunda hiç beklemediğiniz şekilde yapılmış.Herkesin kafasında kaba taslak MMORPG' oyunu ortak bir map olur ve oradan PVP arenaya geçilir gibi gibi; hiçbir şey tahmin ettiğiniz gibi değil. Gelişim sürecinde de gelişecek ve oyun iyi yerlere gelecektir eminim. Fakat bu oyun bu kadar gözle tutulurken ki 3 seneden sonra bir oyun projesi çıkarıldığına göre, artık Kıyamet Vakti oyununun ismi kendi için anlam kazandı; koptu 
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- byprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
gm nerul u zıplıya zıplıya kestiler şahitlerim var :mrgreen: :mrgreen:
- Titxberber
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
oyunu nerden indiriyosunuz. nasıl kaydoluyorsunuz. kadermuhurler.com da sadece tanıtım var
AhGü
Facebook sayfasına bak alım olacağı zaman forum paylaşıyorlarTitxberber yazdı:oyunu nerden indiriyosunuz. nasıl kaydoluyorsunuz. kadermuhurler.com da sadece tanıtım var
- Titxberber
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
EYUNAL yazdı: Facebook sayfasına bak alım olacağı zaman forum paylaşıyorlar
teşekkürler
AhGü
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
- Rapbeqoo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
]Herkese selamlar bende Betadayım vizelerden ötürü oyun saatlerinde giriş yapamadım ama oyun saatleri dısında acmaya çalısınca şu hatayı alıyorum bu normal mi yoksa benden kaynaklı bir durum mu?aynı hatayı alanlar var mı
not:win10 kullanıyorum

Mailde geri bildirim formu var adamlar yazmış bir sorun olursa buradan iletişim geçin diye lütfen yazıları okuyunuz.Rapbeqoo yazdı:]Herkese selamlar bende Betadayım vizelerden ötürü oyun saatlerinde giriş yapamadım ama oyun saatleri dısında acmaya çalısınca şu hatayı alıyorum bu normal mi yoksa benden kaynaklı bir durum mu?aynı hatayı alanlar var mı
-
- FareAdam Düşmanı
Vay be oyunda zıplamak var, ikvde eksikliğini çok hissettik , oyunda mekan tasırımı çevre doluluğu vs ne durumdabyprens yazdı:gm nerul u zıplıya zıplıya kestiler şahitlerim var :mrgreen: :mrgreen:
- Rapbeqoo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Dostum maili en ince ayrintisina kadar okudum rahat olabilirsin fakat geribildirim yapmam için bunun bir sorun olup olmadigini teyit etmem gerek oyle degil mi?EYUNAL yazdı:Mailde geri bildirim formu var adamlar yazmış bir sorun olursa buradan iletişim geçin diye lütfen yazıları okuyunuz.Rapbeqoo yazdı:]Herkese selamlar bende Betadayım vizelerden ötürü oyun saatlerinde giriş yapamadım ama oyun saatleri dısında acmaya çalısınca şu hatayı alıyorum bu normal mi yoksa benden kaynaklı bir durum mu?aynı hatayı alanlar var mı