Şimdilik Güncel listemizdir yakın zamanda daha detaylı bir liste hazırlayacağız..
Bazı görevlere, önceden o görevi yapan arkadaşlarımıza danışarak (Devam etmeyi isteyip istemedikleri sorularak) tekrardan seçim yapacağız ..
Merhaba öncelikle Lonca sayfanızı Kirtlettiğim için özür dilerim. 03 05 2011 TArihinde StylxASİUSTA & Asiustax Charları çalınmıştır. Charların sahibi Şükrü abi Tarafından Savcılığa Suç duyurunda bulunulmustur. Siz lonca uyelerınızden de herhangi bir hırsızlık durumunda aynı hassasiyeti gösterip YASAL yollara baş vurmanızı beklemekteyiz. Oynamış olduğumuz oyunda yapmış olduğumuz hareket'in Heveslilerine ibret olacağını ve bu durumların Sunucumuzda daha az yaşanacağını düşünmekteyiz.
TEŞEKKÜRLER.
Stylxataxwhite yazdı:Merhaba öncelikle Lonca sayfanızı Kirtlettiğim için özür dilerim. 03 05 2011 TArihinde StylxASİUSTA & Asiustax Charları çalınmıştır. Charların sahibi Şükrü abi Tarafından Savcılığa Suç duyurunda bulunulmustur. Siz lonca uyelerınızden de herhangi bir hırsızlık durumunda aynı hassasiyeti gösterip YASAL yollara baş vurmanızı beklemekteyiz. Oynamış olduğumuz oyunda yapmış olduğumuz hareket'in Heveslilerine ibret olacağını ve bu durumların Sunucumuzda daha az yaşanacağını düşünmekteyiz.
TEŞEKKÜRLER.
Rahatsızlıkdan Dolayı Tekrardan özür dilerim.
İYİ FORUMLAR!
Hırsızlığın küçüğü büyüğü olmaz.Onca emek verilen bir hesabı çalmak cezasız kalmamalı bence.Bu işi yasal yollardan çözmeniz gerçekten önemli inşallah bundan sonra yaşanacak olaylara örnek teşkil eder ve sorumlular gerektiği gibi cezalandırılır.
Yalnız birşey dikkatimi çekti yukarda soyadınızı kapatmışsınız ama altta soyadınızda görünür durumda
En son Cesurlar tarafından 04 May 2011 19:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Öncelikle Asım Sunucu Temsilciliğin Hayırlı Olsun!
Şunu söylemem gerekir ki Nefx olarak bu buraya son yazışımdır zaten önceki söylediğim aradan beri de oyuna girmiyorum ve artık tamamen bıraktım
Herkesi Çok Seviyorum Ve İnanıyorum ki Sizlerde Bizi !
Her şeyin en güzeli sizinle olsun !
Sağolasın Fatih'im senin tamamen oyunu bıraktığını öğrenince adın listeden silindi o listede seni görmek güzeldi
Ama olsun yinede yanımızda olduğunu bildiğim için sorun değil
Ben her zaman burda olurum oyuna dönersen haber etmen yeterli.
Zaten Face vb. yerlerde görüşürüz sende seviliyosun
selamün aleyküm herkeze kolay gelsin siz değerli dostlarımıza beyazköşk sunucusundan kucak dolusu saygı ve sevgi getirdim umarın keyifler yerindedir bu arada bir etkinlik için yetkili birisi özelime mesaj atarsa sevinirim
Tayfaxoguz yazdı:selamün aleyküm herkeze kolay gelsin siz değerli dostlarımıza beyazköşk sunucusundan kucak dolusu saygı ve sevgi getirdim umarın keyifler yerindedir bu arada bir etkinlik için yetkili birisi özelime mesaj atarsa sevinirim
Aleyküm Selam
Hoş geldin geldin sefalar getirdindin aynı şekilde sevgi ve saygı karşılıklı, çok şükür diyelim Msjı attım