Mertkan yazdı:Börteçine Loncası Arz Klanından Ayrılmıştır... Uzun bi süre klana girmeyecek olup klana girse bile tekrar arz olarak faliyet göstereceğinden herkesin haberi olsun...
kararınız loncanız ve klanımız açısından hayırlı olur inş.
28 Kasım 2010 Pazar günü geleneksel Ws Turnuvalarımızın 3. sü gerçekleştirilicektir.
Heyecanla beklediğiniz Ws ( Bire Bir Mücadele ) Turnuvalarımızın 3. sü için Konsey olarak düğmeye basmış bulunmaktayız Grup Bölgeleri Sığınak ve Migrat Eklentisinin gelmesi ile bir süre ara vermiş olduğumuz lonca içi etkinliğimiz kaldığı yerden devam edicek Turnuva her zaman ki gibi Sivri ada Yanlız adam mevkiinde yapılıcak.
Turnuva Hakkında ayrıntılı bilgiyi resmi sitemizden öğrenebilirsiniz .
kurtreis yazdı:28 Kasım 2010 Pazar günü geleneksel Ws Turnuvalarımızın 3. sü gerçekleştirilicektir.
Heyecanla beklediğiniz Ws ( Bire Bir Mücadele ) Turnuvalarımızın 3. sü için Konsey olarak düğmeye basmış bulunmaktayız Grup Bölgeleri Sığınak ve Migrat Eklentisinin gelmesi ile bir süre ara vermiş olduğumuz lonca içi etkinliğimiz kaldığı yerden devam edicek Turnuva her zaman ki gibi Sivri ada Yanlız adam mevkiinde yapılıcak.
kurtreis yazdı:28 Kasım 2010 Pazar günü geleneksel Ws Turnuvalarımızın 3. sü gerçekleştirilicektir.
Belki haddime değil ama 28 Kasım da olucak turnuva için bu duyuru biraz erken değilmi
Pek geç sayılmaz aslında malum biz geniş nüfusla bir loncayız katılım kuralları var örneğin 49 seviye olmayan arkadaşlar turnuvaya katılamazlar ama katılmak istiyceklerdir bunun için duyuruyu bu kadar erken yaptım bu vesile ile katılmak siteyen arkadaşlar item hazırlıklarını şimdiden yapmaya başlayabilirler yada seviye 49 olmamış arkadaşlar Turnuva tarihie kadar bu seviyeye ulaşmak için yeterince zamanları olmuş olunucak
Kurtlarxhezeyan ( Hüseyin ) kardeşimizden haberi olan var mı arkadaşlar bi kaç gün girdi oyuna şimdi yine yok ortalarda gören olursa bana ulaşmasını söyleyin forum hesabının şifresini bana iletsin burayı boşladığı için lonca sayfasının ilk sayfasını deiştiremiyoruz forum hesabını ve şifresini bana ayda Kurtlarxsarıyer ( Hasan ) kardeşime iletsin ...